andrijk777 написав:Дволикість - це норма сучасного світу. Головна причина - раніше судили тільки по ділам, а зараз словам приділяють занадто багато уваги.
Это классическое стенание в духе "а вот в наше время...." На самом деле, сейчас - в эпоху соцсетей и прочих глобальных коммуникаций - человек стал реально заинтересован, чтобы слова не расходились с делами. Каждый чих оставляет след и уже невозможно "начать с чистого листа" просто сменив место работы.
А можна якісь реальні приклади з життя, а не загальні фрази.
да даже на этом форуме масса примеров, когда тычут в лицо собеседнику его прошлогоднюю цитату, если хотят показать его непоследовательность, двойные стандарты, враньё и т.д. Что уж говорить о политической борьбе.
Ещё 20 лет назад никто в страшном сне не мог представить, что слова, сказанные давным-давно в совсем другом коллективе, могут неожиданно всплыть и от вас потребуют объясниться.
juristkostya написав: и уже невозможно "начать с чистого листа" просто сменив место работы.
хотите сказать вас ни на одну работу не берут?
лично мне стесняться нечего, но что при приеме на работу штатный кадровик/психолог анализирует претендента по его страницам в соцсетях - вполне рабочая практика. Не повальная, но это дело времени.
Успіх написав:Раз мене вчать на НОРМАЛЬНІ(не прості) професії - значить що?
Отож!
І ще - от мене ще почали вчити(прикиньте - довіряють навіть таке!!!!) - на планшеті визначати/вираховувати "приціл/кутомір"... і.....
судячи із кількості настрочених щодоби повідомлень лише на фінансах (по різних гілках), а ще звісно йде переписка з дружиною/дітьми/батьками/родичами/знайомими Вам можна уже довіряти роботу бригадного писаря-будете справлятись на відмінно
Hotab написав:А як замінити нормальні номери в розрахунку? Сподіваються, що ти не лише носив "кабани", а і голову десь вмикав. В будь-якому разі, на їх думку, краще вчити тебе, ніж хлопця з нулем досвіду.
Відповідь для всіх "диванних тріпачів/осуджувачів інших": Раз мене вчать на НОРМАЛЬНІ(не прості) професії - значить що?
Отож!
І ще - от мене ще почали вчити(прикиньте - довіряють навіть таке!!!!) - на планшеті визначати/вираховувати "приціл/кутомір"... і.....
п.с. Виявляється, що Поплавський НЕ просто співав "кропивА, ти моя кропивА..."
это прекрасно. Как минимум, сюжет "Пятнадцатилетнего капитана" станет намного понятнее.
Арта экономит заряды, мы просим срочно ПВО, то есть пока не до кавалерии. Штаты в этот момент декларируют передачу 45 советских танков. Но их просили у Америки еще летом, с тех пор ситуация изменилась кардинально. Спасибо, конечно за помощь, но бл как же все через Ж идет.
antey1969 написав:Арта экономит заряды, мы просим срочно ПВО, то есть пока не до кавалерии. Штаты в этот момент декларируют передачу 45 советских танков. Но их просили у Америки еще летом, с тех пор ситуация изменилась кардинально. Спасибо, конечно за помощь, но бл как же все через Ж идет.
По-перше, США оголошує не все, що передає. Існує "закрита" частина списку. По-друге, "Укроборонпром" налагодив виробництво артснарядів калібру 122-мм та 152-мм, а також 120-мм мін. Вони вже пройшли випробування і скоро працюватимуть на полі бою. -повідомив Олексій Резніков.
antey1969 написав:Арта экономит заряды, мы просим срочно ПВО, то есть пока не до кавалерии. Штаты в этот момент декларируют передачу 45 советских танков. Но их просили у Америки еще летом, с тех пор ситуация изменилась кардинально. Спасибо, конечно за помощь, но бл как же все через Ж идет.
По-перше, США оголошує не все, що передає. Існує "закрита" частина списку. По-друге, "Укроборонпром" налагодив виробництво артснарядів калібру 122-мм та 152-мм, а також 120-мм мін. Вони вже пройшли випробування і скоро працюватимуть на полі бою. -повідомив Олексій Резніков.
По поводу закрытой инфы -это понятно В производство снарядов не очень верится, разве что за рубежом наладили, чтобы не разбомбили
Востаннє редагувалось antey1969 в Суб 05 лис, 2022 02:57, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Наче вже чотири версії пролунали. І кожний, здається, як мінімум, частково правий. Цікаво: чи можна з їх усіх (точніше - з поєднання частин кожної) створити якусь логічну одну?
Суб'єктивно: особисто мені найбільше сподобалась Ваша про судити по справах, про те, як змінився світ. Від себе додам -- звернув увагу на зміну суті-ролі осіб політиків вищого рівня. Як з'явилися трампи, макрони, бориси і т.д. І на їх фоні залишається динозавр пуйло))
Збіг дуже багатьох факторів зробив те, що Україна в даному аспекті прогресу випередила усіх -- Зе!!!))) Хоча б краще випередила в інших.
У Ваше обговорення я б додав ще одну складову: війна рашки за межами своїх кордонів дозволяє не воювати на своїй території. Ця історична формула працює звісно до певного часу. І поки, як бачимо, в рашки він є. Тому й воюють.
Не можу знайти, колись викладав цитату американського генерала: на питання чому ми воюємо у В'єтнамі?, він відповів - щоб не воювати тут вдома (в США).
Стратегія полягає в побудуванні буферної зони між Європою та рашкою із країн-сателітів, тобто те, що зробив кумир пуйла Сталін. Останній теж пред'явив у Ялті ультіматум Заходу щодо Польщі, яка "має бути сильною та дружньою з СРСР країною, тому що загроза для росії завжди шла з Заходу через Польщу" (тобто визнавайте прорадянський люблінский уряд і ніяких арцишевських чи миколайчиків). Тоді Захід черговий раз проковтнув, тепер пуйло намагається повторити.
andrijk777 написав:Вам 3 рази задавали питання - чому він не анексує Білорусь? Відповідь? Якщо така велика проблема в Лукашенку, то його просто можна вбити і анексувати Білорусь по кримському сценарію. Він цього не робить чомусь. Чому він відразу не анексував Донбас? Якщо потрібна уся Україна, тоді навіщо анексував Крим? Чому він не анексував Абхазію але анексував Херсон? І т.д. Судіть його по ділах а не по словах.
А я один раз ответил. Внимательно почитайте. Ладно, еще раз на пальцах. Анексия Крыма и пр. не самоцель, а ср-во. Еще раз внимательно перечитайте что я написал в предыдущих постах, а то чукча не читатель, чукча больше писатель, почему то