Россия в любой момент готова прекратить спецоперацию на Украине, если Киев выполнит выдвинутые Москвой условия. Об этом 7 марта заявил пресс-секретарь президента РФ Дмитрий Песков.
«Им <украинцам> сказали, что все это может остановиться в один момент», — сказал он в интервью Reuters.
По словам Пескова, Украине придется внести поправки в Конституцию и отказаться от планов по вступлению в какие-либо блоки. Также Киев должен признать Крым российским, а ДНР и ЛНР — независимыми.
«Мы действительно заканчиваем демилитаризацию Украины. Мы ее закончим. Но главное, чтобы Украина прекратила боевые действия. Они должны прекратить боевые действия, и тогда никто не будет стрелять», — добавил представитель Кремля.
1. Викреслити з Конституції НАТО 2. Демилітаризація - розбомбили старі заводи ВПК. 3. Крим, хз 4. ЛНР-ДНР хіба в кордонах, які складуться на даний момент, якщо захоплять в межах адмін кордонів областей, то так і буде. 5. Не ясно що із денацифікацією (хоча можуть придумати, що розбили нациків у оточених містах, і п.1 про НАТО).
Lion+ написав:Торговля и сотрудничество точно продолжаются и как я посмотрю это никого не беспокоит.
старі дані ніхто після початку кривавої війни не буде торгувати із рашиським агресором
На жаль не так:
Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявляє, що європейці наразі ембарго на російські нафту і газ не накладатимуть, бо мають знайти альтернативні джерела. https://www.unian.ua/economics/energeti ... 33826.html
Сравнивая немецкие и украинские источники понимаешь что немцы отстали в новостях дня так 3-4. У них орда концентрирует силы на севере Киева и следует ожидать штурма Киева. Про то что уже несколько дней фактически нет активных наступательных действий и берут ордынцев в плен ни слова.
Люди ходят по улицам и в магазинах как прибитые. Путлер напугал всех угрозой я.о. Ни от кого пока не услышал внятного прогноза как война будет продолжаться. Где-то так.
Ой+ написав:А китайці з радістю зайдуть на російські ринки.
ну ви ж пам'ятаєте по якій (смішній) ціні китай купує із сили сібірі...
Китай купить дешево, продасть дорого, але електроніка буде. А посилання було, що наразі і ЄС сидить на нафті і газі з раші, тільки по вищій ціні ніж мав. Взагалі хотілось би від ЄС і НАТО значно серйознішої підтримки. Я регулрно дивися їхні ЗМІ, то дуже стурбовані перш за все напливом біженців. І думаю також, що при любому розкладі велика частина біженців не повернеться, скоріше ще підятягне до себе членів родини. Сьогодні "Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир", то ж хай би були права і мир.
Хомякоид написав:Сравнивая немецкие и украинские источники понимаешь что немцы отстали в новостях дня так 3-4. У них орда концентрирует силы на севере Киева и следует ожидать штурма Киева. Про то что уже несколько дней фактически нет активных наступательных действий и берут ордынцев в плен ни слова.
Люди ходят по улицам и в магазинах как прибитые. Путлер напугал всех угрозой я.о. Ни от кого пока не услышал внятного прогноза как война будет продолжаться. Где-то так.
А бюргерам то чого радуватися? Нафта $115, газ $3000. Навибирали собі таких політиків: "зробили увсіх разом".
Ковбаса подорожчає, прийдеться ще більше економити і тримати в квартирі не +18 і ходити в двох світерах, а +15, і в трьох, а може як Bobua +13.5
Війна для них тут, як для нас в якому Іраці/Сирії/Афганістані. Своя сорочка ближче до тіла.
Востаннє редагувалось flyman в Вів 08 бер, 2022 11:49, всього редагувалось 1 раз.
Ой+ написав:А китайці з радістю зайдуть на російські ринки.
ну ви ж пам'ятаєте по якій (смішній) ціні китай купує із сили сібірі...
Китай купить дешево, продасть дорого, але електроніка буде. А посилання було, що наразі і ЄС сидить на нафті і газі з раші, тільки по вищій ціні ніж мав. Взагалі хотілось би від ЄС і НАТО значно серйознішої підтримки. Я регулрно дивися їхні ЗМІ, то дуже стурбовані перш за все напливом біженців. І думаю також, що при любому розкладі велика частина біженців не повернеться, скоріше ще підятягне до себе членів родини. Сьогодні "Міжнародний день боротьби за права жінок і міжнародний мир", то ж хай би були права і мир.
Якщо буде як в Сирії, то лишаться, як ти пишеш. А якщо настане мир, то вернеться більшість.
Хомякоид написав:Сравнивая немецкие и украинские источники понимаешь что немцы отстали в новостях дня так 3-4. У них орда концентрирует силы на севере Киева и следует ожидать штурма Киева. Про то что уже несколько дней фактически нет активных наступательных действий и берут ордынцев в плен ни слова.
А бюргерам то чого радуватися? Нафта $115, газ $3000. Навибирали собі таких політиків: "зробили увсіх разом".
Ковбаса подорожчає, прийдеться ще більше економити і тримати в квартирі не +18 і ходити в двох світерах, а +15, і в трьох, а може як Bobua +13.5
Війна для них тут, як для нас в якому Іраці/Сирії/Афганістані. Своя сорочка ближче до тіла.
Воно то так, аде коли другий або перший ядерний арсенал погрожую всьому світу, то німці реально починають панікувати. В магазинах люди як притрушені. Це не тільки моє враження. Німці в НАТО, а НАТО це Балтика на яку путлер давно облизується так що Бундесверу в разі чого потрібно буде тягнути мазу. Хто баче далі ніж на один день вперед розуміє що треба орду зупиняти зараз.