Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 31563157315831593160 ... 14741>
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 12:43

Потери оккупантов бьют рекорды...

Вы удивлялись рекорду уничтоженных оккупантов в ноябре? Декабрь явно превысит этот показатель.

Частичная мобилизация ничего не дала РОВ, кроме стремительно растущих потерь из-за непрофессиональной и некачественной составляющей чмобиков.

Не удивлюсь, если 16 тыс в месяц станет среднестатистическим показателем потерь РОВ в последующие месяцы, ведь профессиональный и качественный уровень из ниоткуда не возьмётся, а биомасса нужна будет в ещё большем количестве... Ведь путин постоянно говорит о затяжной войне. Затяжной за счёт чего?

Например, количество уничтоженных танков РОВ уменьшается от месяца к месяцу. Не потому, что снизились возможности ВСУ по их уничтожению, а потому, что танков в зоне БД у оккупантов стало меньше. И, опять таки, разительная диспропорция с ростом потерь личного состава.

Аналогичная ситуация с артиллерией. РОВ испытывают острый дефицит в количестве стволов и проблемы в обеспечении её БК. На сегодняшний день количественно пропорциональное присутствие арты есть только в районе Бахмута, но там у россиян острая проблема с боеприпасами.

ББМ - ничего нового. Отсутствие штатного количества боевых единиц в подразделениях, приводит и к уменьшению потерь этой техники. Не потому, что её нечем уничтожать, а потому, что её стало в разы меньше у РОВ на вооружении, что не позволяет полноценно комплектовать подразделения.

То есть, для затяжной войны у путина главным ресурсом будет биомасса? Да, именно так. Не обеспеченная техникой, артиллерией, боеприпасами, ничем. А затягивать войну исключительно этой компонентой в современных условиях невозможно. Особенно с такими потерями.

За октябрь, ноябрь и неполный декабрь российские оккупанты потеряли 45 640 убитыми. Раненными? По самым скромным подсчётам х1,-2. То есть, почти 137 тыс или без малого 50% от всей чмобилизации. Фактически, ресурс чмобилизации себя полностью исчерпает к февралю.

А это значит, что уже в январе путин должен будет объявлять очередную чмобилизацию, ресурс которой будет перемалываться ещё быстрее, поскольку к непрофессионализму чмобов добавляется стремительное сокращение технической компоненты.
Вторая пехотная армия в мире...
https://t.me/zloyodessit/17923

Там же ещё пост про ракеты кто хочет по ссылке
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:00

Дюрі-бачі написав:Shaman родичів, сусідів саме кинули в м'ясорубку біля Северодонецька, навіть не спитавши: вони йшли до ТРО з розрахунку "заробити багато грошей нахаляву", адже ТРО не мало б діяти за межами області, а в результаті не всі повернулися живими

От з липня не знаю жодного такого випадку щоб ловили в місті і насильно кидали на фронт, на відміну від травня, коли наші війскомати діяли точно так, як в орків в жовтні

історія - пішов в армію, щоб заробити грошей, а там ще й стріляють - нехай військові прокоментують.

у тих, що пішли в ТРО в Харкові чи в Києві навесні, була інша мотивація...
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:03

Половина стратегів виконала посадку. Інша ще в повітрі. Без пусків.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:04

Shaman Закарпаття - далеко не Харків. В нашому ТРО досі приїзжих більше ніж місцевих. Звісно є й патріоти готові вмерти за Баківщину, але це не основний контингент, особливо в моєму оточенні
Дюрі-бачі

Подякував: 891 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:08

BIGor
а нащо ти скоротив моє повідомлення - там немає фрази "проблем немає". просто ти починаєш топити за одну точку зору, не маючи до цього ніякого відношення - а питання складне.

в мене поки що немає точки зору з цього питання, бо подробиць я не знаю.
а так Залужний каже треба, Бутусов й Ко - зайве.

для захисту прав військових є різні засоби. але підхід - мені сьогодні не дали на сніданок гарячої кави, тому сьогодні я не воюю - не працює в армії ані в мирний час, ні тим паче в військовий.

а чого тебе так закордон чіпляє? я ж не питав, як ти туди потрапив :D
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1633 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:24

Shaman написав:для захисту прав військових є різні засоби. але підхід - мені сьогодні не дали на сніданок гарячої кави, тому сьогодні я не воюю - не працює в армії ані в мирний час, ні тим паче в військовий.

Ну ніфіга собі кави?))

Тут дискусія по бронікам була довга.
Так от: не дали броніка, то нічого страшного - вперед, виконуй завдання.
Зняв броніка (навіть щоб вправніше виконати завдання), то жах -- відміна одноразової грошової допомоги.

Або:
не виконується наказ МО або інших (або закони,статути) по, наприклад, порядку підготовки ..., виконання, проведення, забезпечення, то фігня -- вперед.
Не виконав сам наказ, порушив закон, статут -- то див. посилення відповідальності))

Дуже слизька тема...

Хоча й таке недопустимо:
*Щодо "важкої ситуації під Бахмутом", який вже майже пів року штурмують російські війська, то Арахамія вказав на масове дезертирство на цій ділянці фронту.

"Цілими підрозділами залишають ділянки, потім сплачують штраф 40 тис. грн і повертаються вихваляючись, а хтось за це платить життям. Таке обґрунтування військових", - написав Арахамія.
https://www.bbc.com/ukrainian/news-63991179
Тому й:
*Скасування права на пом'якшення вироку чи його заміну умовним терміном у відомстві вважають "справедливим".

"Це також справедливо в умовах війни, адже такі злочини послаблюють обороноздатність, можуть фатально вплинути на виконання бойових завдань іншими законослухняними військовими".*
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:36

Кім пише про пуски. У мене нема такої інфо на момент.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2471 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:37

Hotab написав:Половина стратегів виконала посадку. Інша ще в повітрі. Без пусків.

У них излишний моторесурс двигателей или на каудильйо надели смирительную рубашку?
UA

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 2345 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:38

Hotab написав:Кім пише про пуски. У мене нема такої інфо на момент.

У Кима походу инсайд из стана врага, иногда с опережением.
alex_dvornichenko

Подякував: 43 раз.
Подякували: 126 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 31 гру, 2022 13:39

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Hotab написав:Кім пише про пуски. У мене нема такої інфо на момент.

"Ракетна небезпека" теж пише про пуски...
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

#<1 ... 31563157315831593160 ... 14741>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: alex_dvornichenko і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор