|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Чет 09 бер, 2023 16:11
mephala написав: andrijk777 написав:*і накопичувальна система в рази краща за солідарну тому що справедлива. Проблема тільки в тому що перейти на неї просто так фактично нереально.
ну ну. така справедлива. що аж фільми знімають за кордоном як в людей крадуть пенсійні кошти. і я так і бачу як люди вклали свої пенсійні кошти в щось на кшталт михайлівського а потім їм кажуть - то ваші проблеми що у вас пенсії немає. ідіть на цвинтар раз фінансові лопухи. ви уявляєте розмір тої бомби якщо прогорить якийсь пенсійний фонд з грошима сотень тисяч людей? чи з остраху держава почне все націоналізувати і доливати туди знову ж таки наші кошти з бюджету?
ваших коштів у бюджету як кіт нака*ав сьогодні майже 95% соц.виплат -це Донати від країн ЕС і США як буде після війни зараз вам ніхто не відповість (може будуть ще років 5 допомагати, але коли піймають когось на мільярдних махінаціях, то це буде нагодою put on hold що робити людям у віці 61-66 які не мають офіційного стажу, бо не було виплат у ПФ? йти і працювати на "комуналку чи продукти" (двірником, чи сторожем), як що є інши таланти, то працювати за фахом (якщо не має ні здоров'я ні сил, то так воно і буде, на паперті вже зовсім погано-люди донатять на ЗСУ, а тим хто з протягнутою рукою-кидають лише металеві гроші
-
prodigy
-
-
- Подякував: 3329 раз.
- Подякували: 3343 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 09 бер, 2023 16:12
prodigy написав: Успіх написав:просто шкода побратимів, що втратили життя за ... - за що і для чого?
Вслепую пушка лупит, наотмашь шашка рубит, И ворон большекрылый над битвою кружит. А пуля знает точно, кого она не любит: Кого она не любит — в земле сырой лежит. Окоп ты мой холодный, паёк ты мой голодный... Не плачь, моя мамаша, что писем нет давно. Не будет он напрасным — наш подвиг благородный, И время золотое наступит всё равно. (Акуджава, 1973г) жертви наших героїв під час війни на марні нащадки будуть пам'ятати краще ніж Героїв Крут справжня кривава боротьба за незалежність саме сьогодні саме ти Успіх і є часткою (маленький гвинтик) той великої складової вже писав, що нові бригади сформовані, де і скільки-таємниця бачив на власні очі і чув на власні вуха на протязі 2 місяців (січень-лютий) більше нічого не скажу (хоч знаю щось) стосовно замін (ротації, або поповнення), керівництво ЗСУ має інші плани-ті нові бригади мають вступити в бій в повному складі розпорошувати по 10-12 осіб щоб довести підрозділи до нормативної кількості зараз не на часі, тому сприймайте це спокійно (хоч всім вам за 13 місяців це не легко)
Дякую! Ну щож - почекаємо... Хоч багато хлопців ВЖЕ не витримують... І я, наче, ще можу почекати до кінця весни... може і літа... - а може і не зможу... - бо я вже зовсім не засуджую хлопців, які повністю занурюються у перегляд фільму "Аватар", або звільняються "за своїм бажанням"... Тож, лише світло в кінці тунелю зможе змінити загальну ситуацію! Чекаємо на світло!  Світло наступу, або... Або - видати закон, що "після 18міс. служби - всі бажаючі солдати, можуть йти на дємбель/додому "до востребування" ")) - тобто, бути в очікуванні/тримати руку на пульсі... що в будь-який момент їх знову можуть покликати назад)) Але це теж хоч якесь світло дало б в кінці тунелю темряви/невідомості!
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 09 бер, 2023 16:57, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
- Подякував: 281 раз.
- Подякували: 1009 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Чет 09 бер, 2023 16:29
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 09 бер, 2023 16:40
vitaliian написав: beee написав:У кацапов задача обновить всю инфраструктуру, что-ли?
а больше стрелять некуда.
Штаб рфии: Украине истребители застопорили. Давайте поможем сдвинуть с мёртвой точки. Что делать будем? Ну зима кончилась, давайте куда-то пульнём, тец обновим заодно. Награды хотят
-
Бетон
-
-
- Подякував: 192 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
Додано: Чет 09 бер, 2023 17:05
prodigy написав:що робити людям у віці 61-66 які не мають офіційного стажу, бо не було виплат у ПФ?
Не вірно зрозуміли питання. Що робити людям у віці 61-66 які мають багато офіційного стажу у випадку підняття пенсійного віку? і відповідно ще не мають право на пенсію.
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 17:28
andrijk777 написав:Не вірно зрозуміли питання. Що робити людям у віці 61-66 які мають багато офіційного стажу у випадку підняття пенсійного віку? і відповідно ще не мають право на пенсію.
більшість вакансій на ринку до 45 р. Якщо ти не суперспец в якійсь області чи самозайнята особа (ФОП, таксист, фермер і т.д.) і здоровя не богатирське то для половини пересічних після 55 р світить макс. це охоронець в маркеті, чи дежурний в шкільну котельню. Але між тим знаю і різних дядьків 65 р що гребуть по 2500 у.е. далекобійниками в сусідніх країнах ЄС
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 18:33
Останній тиждень спостерігаю приїзд, групування і виїзд великих груп військових від декількох десятків до сотень. Знайомі кажуть, що в інших районах те-ж саме. Не буду казати де, але це глибокий тил. Я, відверто кажучи, вже думав, що ввесь цей контрнаступ - фікція. Проте, схоже, починається. Тільки-б техніка в потрібній кількості поспіла.
-
abvertaras
-
-
- Подякував: 26 раз.
- Подякували: 92 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 18:37
abvertaras написав:Останній тиждень спостерігаю приїзд, групування і виїзд великих груп військових від декількох десятків до сотень. Знайомі кажуть, що в інших районах те-ж саме. Не буду казати де, але це глибокий тил. Я, відверто кажучи, вже думав, що ввесь цей контрнаступ - фікція. Проте, схоже, починається. Тільки-б техніка в потрібній кількості поспіла.
Важко це прокоментувати щоб вас не образити.
-
finuser521
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 09 бер, 2023 18:52
-
prodigy
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
4
2
Додано: Чет 09 бер, 2023 18:56
beee написав:vitaliian написав: beee написав:У кацапов задача обновить всю инфраструктуру, что-ли?
а больше стрелять некуда.
Штаб рфии: Украине истребители застопорили. Давайте поможем сдвинуть с мёртвой точки. Что делать будем? Ну зима кончилась, давайте куда-то пульнём, тец обновим заодно. Награды хотят
канал вражеский, не то чтобы верю (как им можно верить?), но пишут такое. Ночной обстрел Киева и ряда украинских городов был проверкой ПВО противника, рассказали нам в Генштабе.
Один из генералов отметил, что за последний месяц Украина получила новые образцы техники и российская армия должна была прощупать слабые места для дальнейших атак. Основной удар пришелся по энергетическим объектам, в том числе на западе страны.
Впрочем, генерал не смог внятно ответить, зачем "для проверки" было запускать сразу несколько дорогостоящих ракет типа "Кинжал".
Известно, что в Киеве одна из ракет попала в ТЭЦ, оставив примерно половину жителей украинской столицы без тепла. Однако опыт осени-зимы показал, что с аварией можно быстро справиться.
Источник в Генштабе подчеркнул, что Валерий Герасимов доволен результатами ночного удара. Да, друзья, такая вот военная логика. Увы, очередной месячный бюджет какой-то крупной области улетел в направлении Украины и не принес очевидных результатов.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2