Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 37143715371637173718 ... 14846>
Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 16:11

mephala написав:
  andrijk777 написав:*і накопичувальна система в рази краща за солідарну тому що справедлива. Проблема тільки в тому що перейти на неї просто так фактично нереально.

ну ну. така справедлива. що аж фільми знімають за кордоном як в людей крадуть пенсійні кошти.
і я так і бачу як люди вклали свої пенсійні кошти в щось на кшталт михайлівського а потім їм кажуть - то ваші проблеми що у вас пенсії немає. ідіть на цвинтар раз фінансові лопухи.
ви уявляєте розмір тої бомби якщо прогорить якийсь пенсійний фонд з грошима сотень тисяч людей? чи з остраху держава почне все націоналізувати і доливати туди знову ж таки наші кошти з бюджету?

ваших коштів у бюджету як кіт нака*ав
сьогодні майже 95% соц.виплат -це Донати від країн ЕС і США
як буде після війни зараз вам ніхто не відповість (може будуть ще років 5 допомагати, але коли піймають когось на мільярдних махінаціях, то це буде нагодою put on hold
що робити людям у віці 61-66 які не мають офіційного стажу, бо не було виплат у ПФ?
йти і працювати на "комуналку чи продукти" (двірником, чи сторожем), як що є інши таланти, то працювати за фахом (якщо не має ні здоров'я ні сил, то так воно і буде, на паперті вже зовсім погано-люди донатять на ЗСУ, а тим хто з протягнутою рукою-кидають лише металеві гроші
prodigy

Подякував: 3329 раз.
Подякували: 3343 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 16:12

Все буде добре! Все буде УСПІХ! Все буде Україна!©®™

prodigy написав:
  Успіх написав:просто шкода побратимів, що втратили життя за ... - за що і для чого?

Вслепую пушка лупит, наотмашь шашка рубит,
И ворон большекрылый над битвою кружит.
А пуля знает точно, кого она не любит:
Кого она не любит — в земле сырой лежит.

Окоп ты мой холодный, паёк ты мой голодный...
Не плачь, моя мамаша, что писем нет давно.
Не будет он напрасным — наш подвиг благородный,
И время золотое наступит всё равно
. (Акуджава, 1973г)

жертви наших героїв під час війни на марні
нащадки будуть пам'ятати краще ніж Героїв Крут
справжня кривава боротьба за незалежність саме сьогодні
саме ти Успіх і є часткою (маленький гвинтик) той великої складової

вже писав, що нові бригади сформовані, де і скільки-таємниця
бачив на власні очі і чув на власні вуха на протязі 2 місяців (січень-лютий)
більше нічого не скажу (хоч знаю щось)

стосовно замін (ротації, або поповнення),
керівництво ЗСУ має інші плани-ті нові бригади мають вступити в бій в повному складі
розпорошувати по 10-12 осіб щоб довести підрозділи до нормативної кількості зараз не на часі, тому сприймайте це спокійно (хоч всім вам за 13 місяців це не легко)

Дякую!
Ну щож - почекаємо...
Хоч багато хлопців ВЖЕ не витримують...

І я, наче, ще можу почекати до кінця весни... може і літа... - а може і не зможу... - бо я вже зовсім не засуджую хлопців, які повністю занурюються у перегляд фільму "Аватар", або звільняються "за своїм бажанням"...

Тож, лише світло в кінці тунелю зможе змінити загальну ситуацію!

Чекаємо на світло! :D
Світло наступу, або...
Або - видати закон, що "після 18міс. служби - всі бажаючі солдати, можуть йти на дємбель/додому "до востребування" ")) - тобто, бути в очікуванні/тримати руку на пульсі... що в будь-який момент їх знову можуть покликати назад)) :mrgreen:

Але це теж хоч якесь світло дало б в кінці тунелю темряви/невідомості!
Востаннє редагувалось Успіх в Чет 09 бер, 2023 16:57, всього редагувалось 1 раз.
Успіх

Подякував: 281 раз.
Подякували: 1009 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 16:29

А11 і Торнадо

prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 16:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

vitaliian написав:
  beee написав:У кацапов задача обновить всю инфраструктуру, что-ли?
а больше стрелять некуда.
Штаб рфии: Украине истребители застопорили. Давайте поможем сдвинуть с мёртвой точки. Что делать будем? Ну зима кончилась, давайте куда-то пульнём, тец обновим заодно. Награды хотят
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 17:05

prodigy написав:що робити людям у віці 61-66 які не мають офіційного стажу, бо не було виплат у ПФ?

Не вірно зрозуміли питання.
Що робити людям у віці 61-66 які мають багато офіційного стажу у випадку підняття пенсійного віку? і відповідно ще не мають право на пенсію.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 17:28

Re: Напад росії і білорусі на Україну

andrijk777 написав:Не вірно зрозуміли питання.
Що робити людям у віці 61-66 які мають багато офіційного стажу у випадку підняття пенсійного віку? і відповідно ще не мають право на пенсію.

більшість вакансій на ринку до 45 р.
Якщо ти не суперспец в якійсь області чи самозайнята особа (ФОП, таксист, фермер і т.д.) і здоровя не богатирське то для половини пересічних після 55 р світить макс. це охоронець в маркеті, чи дежурний в шкільну котельню.

Але між тим знаю і різних дядьків 65 р що гребуть по 2500 у.е. далекобійниками в сусідніх країнах ЄС
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 13 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 18:33

Останній тиждень спостерігаю приїзд, групування і виїзд великих груп військових від декількох десятків до сотень. Знайомі кажуть, що в інших районах те-ж саме. Не буду казати де, але це глибокий тил.
Я, відверто кажучи, вже думав, що ввесь цей контрнаступ - фікція. Проте, схоже, починається. Тільки-б техніка в потрібній кількості поспіла.
abvertaras

Подякував: 26 раз.
Подякували: 92 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 18:37

abvertaras написав:Останній тиждень спостерігаю приїзд, групування і виїзд великих груп військових від декількох десятків до сотень. Знайомі кажуть, що в інших районах те-ж саме. Не буду казати де, але це глибокий тил.
Я, відверто кажучи, вже думав, що ввесь цей контрнаступ - фікція. Проте, схоже, починається. Тільки-б техніка в потрібній кількості поспіла.

Важко це прокоментувати щоб вас не образити.
finuser521

Подякував: 23 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 18:52

prodigy

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 09 бер, 2023 18:56

beee написав:
vitaliian написав:
  beee написав:У кацапов задача обновить всю инфраструктуру, что-ли?
а больше стрелять некуда.
Штаб рфии: Украине истребители застопорили. Давайте поможем сдвинуть с мёртвой точки. Что делать будем? Ну зима кончилась, давайте куда-то пульнём, тец обновим заодно. Награды хотят
канал вражеский, не то чтобы верю (как им можно верить?), но пишут такое.
Ночной обстрел Киева и ряда украинских городов был проверкой ПВО противника, рассказали нам в Генштабе.

Один из генералов отметил, что за последний месяц Украина получила новые образцы техники и российская армия должна была прощупать слабые места для дальнейших атак. Основной удар пришелся по энергетическим объектам, в том числе на западе страны.

Впрочем, генерал не смог внятно ответить, зачем "для проверки" было запускать сразу несколько дорогостоящих ракет типа "Кинжал".

Известно, что в Киеве одна из ракет попала в ТЭЦ, оставив примерно половину жителей украинской столицы без тепла. Однако опыт осени-зимы показал, что с аварией можно быстро справиться.

Источник в Генштабе подчеркнул, что Валерий Герасимов доволен результатами ночного удара. Да, друзья, такая вот военная логика. Увы, очередной месячный бюджет какой-то крупной области улетел в направлении Украины и не принес очевидных результатов.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 37143715371637173718 ... 14846>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему