Коротко: произошедшее было для демонстрации протеста ЧВК «Вагнер», а не для свержения власти в ОРКОСТАНЕ
Главное: ▪️Целью похода было - не допустить уничтожение ЧВК "Вагнер" и привлечь к ответственности тех лиц, которые допустили массу ошибок в ходе "СВО". ▪️Никто из бойцов ЧВК "Вагнер" не принуждался учавствовать, все знали, чем это закончится. ▪️Мы сожалем, что вынуждены были наносить удары по авиации ВКС РФ. ▪️Мы не дошли 200 км до Москвы. ▪️Остановились в тот момент, когда 1 штурмовый отряд уже развернул свою артиллерию на подходах к столице. ▪️На остановку марша повлияло 2 фактора: 1 - мы не хотели пролить русскую кровь. 2 - мы шли для демонстрации протеста, а не для свержения власти в стране. ▪️Лукашенко протянул руку и предложил найти решение для продолжения работы ЧВК "Вагнер".
однозначно, что не сам евгений был автор текста, он рассчитан на биомассу
▪️На остановку марша повлияло 2 фактора: 1 - мы не хотели пролить русскую кровь. 2 - мы шли для демонстрации протеста, а не для свержения власти в стране.
1-вранье 100% 2-мы шли, чтобы женя порешал свои финансовые претензии
лука-просто почтальон, и не более
про 45 бригаду(о которой доложил Гиркин) ничего не известно, возможно ее планировали кинуть, чтобы заткнуть дыру (но ни один военкор , не говоря про телеканалы не показал видео, где 45я бригада выдвинулась на рубежи и готова встретить огнем мятежников)
Пригожин показал нам ,что если Украина хочет победить то нужно наступать на Москву. Там нет минных полей и оборонных рубежей. ЯО и АЭС для паритета можно захватить по пути. 5 бригад на Брэдли и Леопардах будут в Москве за 7 часов.
Важко не погодитись.
Київ за три дні, Москву за один, хто менше? От такі авантюри, потім, вилазать великимм втратами. Бредлі з солдатами не покататись поїхали по околицям, а на свій міні прорив. Нема в цій війні легких і простих рішень. Н-е-м-а-є.
Пригожин показал нам ,что если Украина хочет победить то нужно наступать на Москву. Там нет минных полей и оборонных рубежей. ЯО и АЭС для паритета можно захватить по пути. 5 бригад на Брэдли и Леопардах будут в Москве за 7 часов.
Важко не погодитись.
Київ за три дні, Москву за один, хто менше? От такі авантюри, потім, вилазать великимм втратами. Бредлі з солдатами не покататись поїхали по околицям, а на свій міні прорив. Нема в цій війні легких і простих рішень. Н-е-м-а-є.
Москву - можливо ви праві, але якісь бєлгороди, брянськи, валуйки... - цілком можливо, а з врахуванням щоденних обстрілів звідти - просто необхідно.
аварії, хоча б наближено співставної за наслідками з Чорнобильською трагедією, в Україні не станеться навіть за умови найгіршого розвитку ситуації, якщо ворог здійснить свої погрози і підірве заряди, розташовані ним на станції. https://zn.ua/ukr/energetics/situatsija ... vitku.html Щоправда, мене це якось не дуже заспокоїло. Нє вєрю!(с) Можливо тому, що до цього лунали заяви з точністю до навпаки. Припускаю, що якісь заходи було вжито, типу "щоб до ЄС не долетіло", але мене хвилює безпека перебування в Україні.
Те, чого очікуємо ми, зрозуміле. Але справа у тому, чого бажають партнери. Вони ж будуть ухвалювати рішення.
Поки якась Санта-Барбара... І тільки по факту стане зрозуміло, хто переміг - Байден, Столтенберг і Ко, чи Зе, Расмусен і Ко. Або це Штати банально чогось добивались за згоду.
Поки ж було: 1. *Якщо ми не маємо гарантій, якщо у нас немає сигналів про наше майбутнє щодо членства в Альянсі, то що нам там робити?» – зізнався Зеленський.
Він зазначив, що не бачить сенсу у можливій поїздці до Вільнюса, якщо союзники України не будуть готові прийняти конкретний документ щодо гарантій безпеки.
«Коли ми з вами приїжджаємо на саміт НАТО – це чіткий сигнал нашому суспільству, що нас там бачать. І я не хочу брати участь у цьому політичному театрі. Я хочу, щоб наші люди знали, який буде виклик», – заявив президент. https://www.slovoidilo.ua/2023/06/06/no ... amiti-nato Ключові слова -- щоб наші люди знали. Партнери-то й так знають, що вони роблять))
2. представить на саміті програму багаторічної допомоги Україні, яка має допомогти в інтеграції стандартів ЗСУ «до стандартів, доктрин та обладнання НАТО».
«Я очікую, що ми погодимо багаторічну програму, в рамках якої ми будемо працювати над тим, щоб допомогти Україні перейти від стандартів, доктрин та обладнання радянської доби до стандартів, доктрин та обладнання НАТО та стати повністю сумісними з НАТО», – сказав Столтенберг. https://www.slovoidilo.ua/2023/05/15/no ... omu-samiti Ключове слово - багаторічну.
3. Нещодавна заява Байдена. 4. Думка Кісінджера про Україну саме в!!! НАТО. 5. Пояснення Чалого про "правила життя". І т.д.
fler написав:Україна очікує отримати на саміті чітке запрошення до вступу в Альянс за спрощеною процедурою.
цікава реакція путіна якби в НАТО зявились яйця і прозвучала заява " Приймаємо Україну з 1 січня 2024, для загального блага до того часу пропонуємо РФ вирішити питання закінчення конфлікту"