Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 46004601460246034604 ... 14736>
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 11:08

Успіх написав:Дуже прикро, що навіть не хочуть коментувати допис Bobua
А було б цікаво почути думки різних форумчан...
Тут все вже розжовано/розкладено по полицях... - тому і цікаво - "що ще їм не так?"

Тобто, усього лиш 3міс....
І економія на виплатах 15лямів...
І УБД значно менша половина б мали!(а хочете УБД - служіть довше) - тут теж економія...

(і ще від себе додам)
Та і військові форми не треба наштамповувати значно більше, так як далеко не всі зношують, навіть штани, за 3міс.! Тобто, після 3х міс здали форму - її попрали і видали наступній партії призовникам.

Висновок - ВСЕ можна зробити - було б лише бажання!
... бажання у хитродупенків ;)
там сумбурно було, я так зрозумів що пропонується ротація що 3 місяці по якійсь хитрій схемі типу з передка на північний кордон куди вперших тримісці призивають мобілізованих на вулиці яких заштовхали в бус і силоміць привезли в ТЦК , а потім що з ними робити не ясно
yama

Подякував: 9213 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 11:18

Re: Напад росії і білорусі на Україну

fler написав:
  Ой+ написав:Опирався на:
Зображення
https://inshe.tv/important/2023-07-03/776536/
"Ліві" виїзди не знаю як де, але тільки взнаю, що з числа знайомих, то той, то цей чухнув, користуючись різними дирами. Ну і чисто також локальний досвід з скажімо з жителів моєї вулиці є загиблі, поранені, ті що служать, ті хто відвалив і вкрай мало таких кого потенційно ще б могли призвати. Не претендую на якусь надточність припущень, але впевнений, що моя цифра значно ближча до істини ніж "десятки млн ухилянтів".

Погоджуюсь. Сидіти без діла понад 16 місяців - мало хто зможе. Не виходити на вулицю - теж. У мене в Києві сусід - юрист, після отриманя повістки пішов на медкомісію - хромав, з паличкою. Потім став на костилях ходити. І паличку, і костилі використовував
не дуже часто, було видно, що йому невдобно з цим ходити. Симулянт, коротше. Минулого понеділка він отримав повістку до суду і з тих пір його не бачили.

beee написав:
vitaliiangel написав:в ваш дом попало? :shock: :shock: :shock:
https://t.me/Bratchuk_Sergey/46237
Да в мой

Співчуваю, пан beee. Чула той вибух - сумніваюся, що то були уламки, як пишуть.
Вся квартира в пороховом дыму. оглохли слегонца. На машине куски грунта. Черт зна, що то за уламки.
Я слышал как подбили, слышал падение
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 11:30

Британский министр обороны считает, что Украине следует больше благодарить Запад за оказанную помощь в войне с Россией.

Можна потролити це тонкіше:
Чому Захід не вимагає "благодарностей" від РФ? Адже це Захід 20+ років купляв їх енергоресурси, це Захід забезпечував їх високотехнологічною продукцією, це Захід прийняв РФ в G-8 і т.д. А благодарностей від РФ немає чомусь.... Дивно.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 11:49

beee написав:
fler написав:Співчуваю, пан beee. Чула той вибух - сумніваюся, що то були уламки, як пишуть.
Вся квартира в пороховом дыму. оглохли слегонца. На машине куски грунта. Черт зна, що то за уламки.

Тоді я інший вибух чула :? Людей відселяють з будинку чи всі самі вирішують свої проблеми? Що ви будете робити?
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 12:03

fler написав:
  beee написав:
fler написав:Співчуваю, пан beee. Чула той вибух - сумніваюся, що то були уламки, як пишуть.

Тоді я інший вибух чула :? Людей відселяють з будинку чи всі самі вирішують свої проблеми? Що ви будете робити?
Дякую fler.
Служби працюють круто. Як в якомусь голівудському фільмі. Такої кількості різних служб в одному місці я ще не бачив.
Вже приїхали авто для прибирання.
Кароч будет так:
Поменяют окна в 4 квартирах и завтра никто ничего не вспомнит.
Никого не выселяют.
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 12:24

vitaliiangel написав:
  Hotab написав:Просити, вимагати, але не оце «по-пацанські»: «ты мне в глаза скажи!»
министр обороны Британии ниже по статусу, чем Президент Украины. Бену Уоллесу следовало бы троллить Юру Резникова. Кое кто прыгнул через голову Сунака. Почему это никто не заметил? Правильно было вообще не отвечать.
В этой ситуации оба хороши. 1:1

Зеленський не особисто був свідком як Бен Уоллесу "скаржився" на відсутність подяки і на лист(того що терміново потрібно), його це "приподали" радники в такому вигляді, він людина емоційнатому не бачу проблеми і тому як відповів

з власного досвіду (працював з британцями близько 15 років): вони різні як і ми, але дещо схожі в поведінці, як приклад

-мій капітан наказав під час візиту супер інтенданта (ремонт на тиждень) до каюткомпанії офіцерам тільки по формі (тобто сорочка, краватка, погони, туфлі, штани відпрасовані), після сніданку я мав бути о 07.50 з боцманом на ранковому інструктажі,
тобто вдягнув форму-потім сніданок-потім передягся в комбез (це зайві 15хв і 3 рази на день) після двох днів всі офіцера не ходили до кают компанії а харчувались нижче разом з матросами
- проблема не в тому щоб виконувати мануаль-носити форму при "візиті з офісу", а тому що супер (який був мого року народження), на флоті був невдахою (закінчив кар'єру 3м механіком),в офісі починав з клерка(папери читав), як супер був слабкий
і невихований як людина: ми приходим всі в формі і еполетах, а він в труханах(з плямами) і майці(як у бомжа)

-ще один випадок з британцями: судно перевозило військову техніку (танки, бтр) з Німкччини(Емден) до Туреччини(Ізмір), 7 військових були на борту(як охорона і супровід вантажа)-старший був сержант, наступного разу -старшим був вже лейтенант
капітан питає лейтенанта-а де той сержант? відповідає: він напився і почав домагатися до моряків у спаринг з ним (типу він з спецназу), ваші матроси його важко побили і він опинився в лікарні :mrgreen:
а по факту він п'яний визвав на бій всіх 6х солдатів молодих, ті його добре відхерачили а потім щоб не сісти у в'язницю сказали що це не вони, а моряки з судна (переважно були з рф)
я дуже добре знаю яке реально відношення у бритів/німців/французів навіть до поляків/балтійців не кажучи про румун і болгар, тому не бачу трагедії в поведінці Зе
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 12:33

beee написав:На машине куски грунта.
як був молодим часто їздив до Києва на авто і мав проблеми -де запакуватись на 4-6 днів, потім ще у далекому 2005-2006 побачив, що кияни залишаюсь навіть 500ті мерси біля вікон і не паряться з парковками ("парковки", як правило в 2-3км від твого будинку, або взагалі не має вільних місць)
під час війни-великий ризик втратити авто від уламків,
да, авто це не квартира, тим більше не життя
prodigy

Подякував: 3326 раз.
Подякували: 3341 раз.

Профіль

1
4
2
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 12:47

Hotab написав:
  pesikot написав:Зеленский ответил британскому министру, хотевшему "щепотку благодарности" Украины (видео)
"Не понимаю вопроса. Мы всегда были благодарны и всегда благодарим. Я просто не знаю, как мы еще должны благодарить. Можем с утра просыпаться и благодарить министра (Бена Уоллеса – УНИАН). Пусть он напишет мне, как нужно благодарить, и я так и поблагодарю", – сказал Зеленский на пресс-конференции в Вильнюс

Бубочка продолжает хамить, вместо благодарности

Згодний. Нажаль.

Такі да, представник країни підписанта Будапештського меморандуму заслуговує найщирішої, я б так сказав особливої подяки, з точку зору сьогодняшніх подій.
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 12:52

d44 , точно є необхідність зараз по надцятому колу розбирати , що той меморандум - фікція від початку ?? Бо в ньому ні слова про обовʼязки захищати Україну.
Я вже не кажу, що і словарним пінпонгом зараз займаються не підписанти того папірця.
Може вже потрібно винести урок з того меморандуму, запамʼятати, ЩО треба підписувати в майбутньому , щоб воно працювало, і забути той меморандум, як страшну дурну помилку?

Важливо розуміти, що меморандум — це декларація про наміри, а не договір, він не несе юридичних наслідків.

Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2470 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 13 лип, 2023 13:12

Hotab написав:vitaliiangel , імхо треба розрізняти до кого як.
Орбану можна і прямо сказати хто воно є. Зі старою Європою, да ще «джентельменами» :P краще зберігати рамки. Просити, вимагати, але не оце «по-пацанські»: «ты мне в глаза скажи!» :mrgreen:
Може спрацює, побачимо. Головне результат. А якщо зламаються стосунки?

Уже 1,5 года работает.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 46004601460246034604 ... 14736>
Форум:
+ Додати