vt313 написав:Стоп. Спочатку перше. Хто дав подання на призначення голови деснянської РДА? Відповідаєш, підемо далі. Не відповідаєшш, закінчили.
І, якщо віпдповіси, скажи мені, хто такі Атрошенко і Чаус.
От як ти швидко читати навчився А хто призначив ? а, Кличко ? Може найвеличніший міг не призначити, але призначив
Далі, ти написав
Ну і по іншим областям, президент призначає по поданню. Не по власному бажанню.
Я тебе питаю Як Атрошенко міг надати подання на призначення Чауса, якщо ти пишешь, що
Ну і по іншим областям, президент призначає по поданню. Не по власному бажанню.
Тому, по якому такому поданню президент призначив Чауса ? Не знаешь, хто такий Чаус ? тоді не тринди. Заткни свою пельку Я тебе навчив читати, я тебе намагаюсь навчати не брехати, а далі - сам, все сам
Zebra написав:[ Кримский міст підірвало ФСБ, то був привід не продовжувати зернову угоду. Як можуть якісь катери підірвати опори, що мають витримувати ледь не ядерний вибух - загадка.
Жаль, но подорванных и разрушенных опор нет. Есть пролеты, которые слетели с опор в результате сильного взрыва. Однин практически полностью слетел, второй со встречным движением смещён.
hume , спробуй попади прямо в опору. Нема таких систем наведення. З такою точністю. Тільки на фарт. Або закладення вибухівки, але ж там вся ФСБ Криму чергує…
vt313 написав:У інтервʼю LB.ua Кличко заявив, що призначення Ратнікова на посаду в 2021 році було пропозицією Офісу президента, а подання від його імені з позитивними характеристиками були протокольними, "надавалися суто процедурно", Кличко мав погоджувати їх номінально.
Zebra написав:[ Кримский міст підірвало ФСБ, то був привід не продовжувати зернову угоду. Як можуть якісь катери підірвати опори, що мають витримувати ледь не ядерний вибух - загадка.
Жаль, но подорванных и разрушенных опор нет. Есть пролеты, которые слетели с опор в результате сильного взрыва. Однин практически полностью слетел, второй со встречным движением смещён.
когда-то обсуждалось почему они не стреляют по мостам через Днепр, потому что неэффективно, надо слишком много ракет в одну точку нацелить. Два пролёта отремонтируются за неделю.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 17 лип, 2023 21:25, всього редагувалось 1 раз.
freeze написав:А вообще дал бы губам кое-кому в руководстве, кто в марте-мае разогнали в СМИ и соцсетях обсуждение про лето в Крыму, через сколько дней будем в Мелитополе и Мариуполе. Люди сознательно собирали лайки и вводили в обман, или может по глупости. В результате сильно разочарование у многих.
А по губам нужно дать тем, кто пришел из шоу-бизнеса и решил идти тем же путём в любых ситуациях. А именно снимать видосики и делать им рейтинг. Я вообще недоумевал как можно пиарить то, что должно делаться в полной тишине и дезинформации. Мне кажется впервые за всю историю войн наступление готовилось в режиме онлайн с перечислением техники.
потому что неэффективно, надо слишком много ракет в одну точку нацелить. Два пролёта отремонтируются за неделю.
І вони закриті ППО. Точність рашиських ракет і так не дозволяє з 2-3 ракет поцілили хоч одною, бо розліт великий. Треба 10. З цих 10 десь 8-9 зібʼють, а десята не попаде. Ось і вся арифметика.