vt313 написав:Стоп. Спочатку перше. Хто дав подання на призначення голови деснянської РДА? Відповідаєш, підемо далі. Не відповідаєшш, закінчили.
І, якщо віпдповіси, скажи мені, хто такі Атрошенко і Чаус.
От як ти швидко читати навчився А хто призначив ? а, Кличко ? Може найвеличніший міг не призначити, але призначив
Далі, ти написав
Ну і по іншим областям, президент призначає по поданню. Не по власному бажанню.
Я тебе питаю Як Атрошенко міг надати подання на призначення Чауса, якщо ти пишешь, що
Ну і по іншим областям, президент призначає по поданню. Не по власному бажанню.
Тому, по якому такому поданню президент призначив Чауса ? Не знаешь, хто такий Чаус ? тоді не тринди. Заткни свою пельку Я тебе навчив читати, я тебе намагаюсь навчати не брехати, а далі - сам, все сам
Zebra написав:[ Кримский міст підірвало ФСБ, то був привід не продовжувати зернову угоду. Як можуть якісь катери підірвати опори, що мають витримувати ледь не ядерний вибух - загадка.
Жаль, но подорванных и разрушенных опор нет. Есть пролеты, которые слетели с опор в результате сильного взрыва. Однин практически полностью слетел, второй со встречным движением смещён.
hume , спробуй попади прямо в опору. Нема таких систем наведення. З такою точністю. Тільки на фарт. Або закладення вибухівки, але ж там вся ФСБ Криму чергує…
vt313 написав:У інтервʼю LB.ua Кличко заявив, що призначення Ратнікова на посаду в 2021 році було пропозицією Офісу президента, а подання від його імені з позитивними характеристиками були протокольними, "надавалися суто процедурно", Кличко мав погоджувати їх номінально.
Таки було подання від голови КМДА (не від КМУ).
таки да, суто процедурно, якщо це було
Призначити РАТНІКОВА Дмитра Геннадійовича головою Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації.
Президент України В.ЗЕЛЕНСЬКИЙ 11 травня 2021 року
Де тут хоч слово, "згідно подання"
Га ? А це юридичний документ Знову, пшик зелебобік
Zebra написав:[ Кримский міст підірвало ФСБ, то був привід не продовжувати зернову угоду. Як можуть якісь катери підірвати опори, що мають витримувати ледь не ядерний вибух - загадка.
Жаль, но подорванных и разрушенных опор нет. Есть пролеты, которые слетели с опор в результате сильного взрыва. Однин практически полностью слетел, второй со встречным движением смещён.
когда-то обсуждалось почему они не стреляют по мостам через Днепр, потому что неэффективно, надо слишком много ракет в одну точку нацелить. Два пролёта отремонтируются за неделю.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 17 лип, 2023 20:25, всього редагувалось 1 раз.
freeze написав:А вообще дал бы губам кое-кому в руководстве, кто в марте-мае разогнали в СМИ и соцсетях обсуждение про лето в Крыму, через сколько дней будем в Мелитополе и Мариуполе. Люди сознательно собирали лайки и вводили в обман, или может по глупости. В результате сильно разочарование у многих.
А по губам нужно дать тем, кто пришел из шоу-бизнеса и решил идти тем же путём в любых ситуациях. А именно снимать видосики и делать им рейтинг. Я вообще недоумевал как можно пиарить то, что должно делаться в полной тишине и дезинформации. Мне кажется впервые за всю историю войн наступление готовилось в режиме онлайн с перечислением техники.
потому что неэффективно, надо слишком много ракет в одну точку нацелить. Два пролёта отремонтируются за неделю.
І вони закриті ППО. Точність рашиських ракет і так не дозволяє з 2-3 ракет поцілили хоч одною, бо розліт великий. Треба 10. З цих 10 десь 8-9 зібʼють, а десята не попаде. Ось і вся арифметика.