andrijk777 написав:Мені тут "шальная мисль" в голову прийшла. А що якщо Гіркін сам вирішив сісти! Гіркін не дурак + знає історію. Може він побачив що системі путіна скоро кінець і "як мученик" сів в тюрму. Зазначу що найбільш впливову людину після путіна - Патрушева він ні разу не критикував, навіть не згадував. А якщо не Патрушев(чи його син) візьме владу, то ясно що все спишуть на путіна, а Гіркін вийде з тюрми героєм і буде претендентом на солідні державні пости(депутатом як мінімум стане).
Не більше, ніж ваша фантазія ...
Навальний сів, по такий же хибній лозиці.
Гіркін сів, тому що, допиZдівся ... робити з цього якісь висновки - не варто
andrijk777 написав:Мені тут "шальная мисль" в голову прийшла. А що якщо Гіркін сам вирішив сісти! Гіркін не дурак + знає історію. Може він побачив що системі путіна скоро кінець і "як мученик" сів в тюрму. Зазначу що найбільш впливову людину після путіна - Патрушева він ні разу не критикував, навіть не згадував. А якщо не Патрушев(чи його син) візьме владу, то ясно що все спишуть на путіна, а Гіркін вийде з тюрми героєм і буде претендентом на солідні державні пости(депутатом як мінімум стане).
збитий льотчик
сьогодні в Україні гіркіна знають більше ніж на болотах, чому? тому що періодично він з'являється в новинах(з'являвся) там про нього мало кому відомо, після півроку забудуть взагалі як навального
Ще 10 000 українських військових сьогодні закінчили підготовку у Британії і повертаються до України. Повертаються у повній амуніції та з технікою
Колишнього одеського воєнкома Борисова затримано. Прокуратура вимагає взяти його під варту без права внесення застави. Йому загрожує 10 років за гратами.
Не більше, ніж ваша фантазія ...
Навальний сів, по такий же хибній лозиці.
Гіркін сів, тому що, допиZдівся ... робити з цього якісь висновки - не варто
там іде зачистка нелояльних до влади (хто критикує), що ліберали, що мега патріоти русофіли
prodigy написав:сьогодні в Україні гіркіна знають більше ніж на болотах, чому? тому що періодично він з'являється в новинах(з'являвся) там про нього мало кому відомо, після півроку забудуть взагалі як навального
я вам больше кажу там и войной мало кто интересуется после бегства с Херсона. Были бы победы, об этом бы кричали с каждого утюга. А угарные патриоты купались бы на радостях в фонтанах. Сейчас руссми создают картинку шо ничего нет и не было.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 24 лип, 2023 19:15, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:сьогодні в Україні гіркіна знають більше ніж на болотах, чому? тому що періодично він з'являється в новинах(з'являвся) там про нього мало кому відомо, після півроку забудуть взагалі як навального
я вам больше кажу там и войной мало кто интересуется после бегства с Херсона. Были бы победы, об этом бы кричали с каждого утюга.
Іспанія надіслала до України чотири танки Leopard 2A4 на додачу до шести Leopard 2 з тими ж характеристиками+ десять броньованих автомобілів TOA M-113 +десять ваговозів.
До вантажу входять і три цивільні машини швидкої допомоги та броньована машина швидкої допомоги, а також броньована цивільна машина швидкої допомоги (для прикордонників).
Це залишки зарплатні за червень мого побратима. Залишки моєї зарплатні за червень залишились під Бахмутом в розірваному наплічнику.
З наступної зарплатні ми купували нові шоломи - собі і побратимам, нові наплічники, нові плитоноски, нові штані та навіть нові труси.
Так, тут непогана зарплатня. Дякую, що вона є. Але жодні кошти не варті наших життів і скалічених душ. Жодні кошти не перекриють щосекундного жаху, в якому живуть наші родини, очікуючи зв'язку. І жодні кошти не покривають реальних потреб підрозділів.
А кому здається, що ми тут золоті гори маємо - приєднуйтесь. Нажаль, вільних місць достатьо.
"Цьогоріч ми маємо вийти на початок переговорів щодо членства в ЄС. Україна до цього повністю готова, ми виконуємо те, що необхідно з нашого боку, і робимо все, щоб і готовність Євросоюзу до нашого вступу була повною. Саме цьогоріч", – наголосив президент. https://gordonua.com/ukr/news/politics/ ... 74480.html
Тобто цьогоріч має бути закінчено війну? Я правильно розумію?
fler написав: Тобто цьогоріч має бути закінчено війну? Я правильно розумію?
Да, почти консенсус-прогноз активная фаза продлится до начала осеннего сезона дождей. Месяца два ещё. Насчёт окончания войны, то вряд ли, никаких предпосылок к этому нет. Всё идёт к замораживанию активной войны, а там что западные партнёры и наши политики решат.