ЛАД При соціалізмі потрібні працівники і керівники... Кількість керівників при соціалізмі - більша кількості капіталістів при капіталізмі Робота власника капіталу ефективніша від роботи керівника призначеного Державою і не відповідаючого за кінцевий результат Звідси висновок При капіталізмі працівники живуть краще ніж при соціалізмі... При цьому погоджуюсь що при комунізмі працівники можуть жити краще ніж при капіталізмі...але поки що достуних досвідів два дорабовласницький примітивний комунізм печерних племен воєнний комунізм совка І в першому і в другому варіанті комунізму працівники жили гірше ніж при наступних капіталізмах.
Я це чудово розумію. І повністю розділяю думку, що в капіталістичному світі за голий патріотизм ніхто ні працювати, ні воювати не буде. Слушно. Проте моя відповідь була на те, що ЛАД не уявляє, щоб радянському солдату 2СВ сказали щось типу «я тебе годую, будь вдячний». Так, такого їм не могли сказати, бо солдати були напівголодні, замерзлі, з вошами і по поверненню не мали грошей на купівлю 4 квартир (по квартирі за кожен рік). А навпаки, повертались в розбомблену домівку і голод. Точно сардельками не годували собак , як у долярчика на позиції. Тобто ці маніпуляції (з боку ЛАДа) недоречні. Щодо моїх доходів , ми на фінансовому форумі. І якщо хтось хоче, він може озвучити свою зарплату, але запитувати завжди було ознакою невихованості. Я можу лише сказати, що офіційна світла частина дозволяє повністю податками покрити зарплату долярчика. У вигляді ПДФЛ. Хтось же має його годувати.
Я це чудово розумію. І повністю розділяю думку, що в капіталістичному світі за голий патріотизм ніхто ні працювати, ні воювати не буде. Слушно. Проте моя відповідь була на те, що ЛАД не уявляє, щоб радянському солдату 2СВ сказали щось типу «я тебе годую, будь вдячний». Так, такого їм не могли сказати, бо солдати були напівголодні, замерзлі, з вошами і по поверненню не мали грошей на купівлю 4 квартир (по квартирі за кожен рік). А навпаки, повертались в розбомблену домівку і голод. Точно сардельками не годували собак , як у долярчика на позиції. Тобто ці маніпуляції (з боку ЛАДа) недоречні. Щодо моїх доходів , ми на фінансовому форумі. І якщо хтось хоче, він може озвучити свою зарплату, але запитувати завжди було ознакою невихованості. Я можу лише сказати, що офіційна світла частина дозволяє повністю податками покрити зарплату долярчика. У вигляді ПДФЛ. Хтось же має його годувати.
Я, вообще-то, не писал именно о советском солдате. Воевали и американцы, и англичане. Но они тоже "по поверненню не мали грошей на купівлю 4 квартир". Поинтересуйтесь, когда в Англии отменили продовольственные карточки и какие ограничения на потребление были во время войны в США. Потом поговорим о манипуляциях. С Вашей стороны. Незнание - великая сила.
P.s. Кстати, воевали и бизнесмены. И даже члены королевской семьи. P.p.s. А хто годує Вас?
ЛАД написав:. Плохо ли, хорошо ли, но от голода не умерли.
пещерные люди тоже с голода не умерли.
ЛАД написав:Что делали бы?
что делают кормильцы? кормят же всех.
Настроили бы себе заводов и с удовольствием работали бы у станков. Победили бы безработицу. Где то я уже такое видел. Заводы работали, но в магазинах фиг что купишь - сплошной неликвид. Обувь возили с Югославии и Германии. Свою обувь не могли наделать! Кормильцы хреновы.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 06 вер, 2023 18:37, всього редагувалось 1 раз.
Я, вообще-то, не писал именно о советском солдате. Воевали и американцы, и англичане. Но они тоже "по поверненню не мали грошей на купівлю 4 квартир".
У вас хвороблива зацикленість на тому, що ви все порівнюєте радянського солдата і капіталістичного у 2СВ. Мабуть вас так часто макали за совок, що ви вже на інстинктах виправдовуєте його. Мова не по нього . Я вас ще раз спробую повернути: Вам не сподобалось що сьогоднішньому долярчику виказують . І ви ж кажете, що не уявляєте, щоб щось таке сказали солдату 2 СВ Ще раз: тодішні солдати не повертались з квартирами. Їм ні за що навіть теоретично не могли виказувати. Ви з роками стаєте все тугішим. Або хитрішим , вмикаєте..
Захворюваність на ковід в рф зросла на 31,6% за останній тиждень..
Тим часом, Серйозна ескалація конфлікту між Азербайджаном та Вірменією. Пишуть про інтенсивний рух транспортних літаків із Туреччини та Ізраїлю до Азербайджану. Втім, Вірменія повідомляє, що з 11 по 20 вересня в країні пройдуть армяно-американські військові навчання..
budivelnik написав:То чому тепер він має право втикнути мені , який за тих самих 8 років сплатив 2,4 млн податків ?
Яких саме? ФДФО, НДС (так його платять покупці, як і акциз), ЄП? До речі, долярчик з депозитів теж платив і платить ПДФО і ВЗ, і та зараз платить ПДФО
Труси-хрестик... Виходячи з парадигми що акциз+ПДВ платять покупці..то чому не заявити що ВСІ ПОДАТКИ ( в тому числі і податки на зарплату) платять покупці? А раз всі податки платять покупці- то ті хто працює НЕ ПЛАТЯТЬ НІ КОПІЙКИ... Все розходимось. Самі найкращі платники податків це олігархи бо вони найбільше купують товарів..а ті хто товари виробляють ті чмирі які невідомо що вимагають..
Я правильно зрозумів постулат? Коли муха купила пляшку вінчіка за 100 грн яка на 100% складається з податків і зарплати ( але за зарплату виробник вінчика також щось купив ) то всі 100 грн заплачених в магазині муха заплатив в Бюджет..
Ні. Одним стовпчиком вони його платять, іншим поряд їм його держава компенсує. Це для того, щоб у нього одночасно і в пенсійну справу (історію) падала гарна сума, і він її не втрачав в своїй зарплаті.
P.p.s. А хто годує Вас?
Нажаль по 3.75 дол за кг
P.s. Кстати, воевали и бизнесмены. И даже члены королевской семьи.
А діди партизанили. Ви коли фугас на жд понесете? Тільки не переплутайте, треба на Дебальцево , а не Синельніково.