С момента начала наступления в июне, было потеряно:
Leopard 2A4 - 3 танка уничтожено, 4 повреждено;
Leopard 2A6 - 3/6;
Challenger 2 - 1
Итого потери западной техники составили 7/10 или 17 ед.
|
|
![]()
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуНе треба перекручувати мої слова. Я писав, що успішна в цивільному житті людина, як правило, стане непоганим солдатом. А розпіздяй, як правило, не стане... Хоча я звісно винятки. Оскільки в нас наразі йде мова про нарощування армії, тобто переведення цивільних у військових, то мобілізувати треба в першу чергу тих, хто стане хорошими солдатами. А не тих, хто не потрібен в цивільному житті. ![]() Интересный подход - пересични должны благодарить и молиться на капиталистов. которые их кормят.
![]() Такое на Западе уже не услышишь. Там давно поняли, что такая глупость не проходит. Это что-то ещё из феодализма, а то и рабовладения. Раб должен благодарить господина за еду и одежду. ![]() ![]() Це вже щось більш подібне до дискусії.Такі речі мені подобаються бо можна донести свою думку, почути заперечення опонента і модернізувати своє бачення з урахуванням нових данних. Отже Якщо людина успішна в бізнесі - то ясно що вона може бути успішною і на нижчій ланці - солдат. Але нюанс Успішних бізнесменів дай Бог щоб 5% ( а якщо до населення України то й менше 1%) Тому успішного бізнесмена більш доцільно використовувати у якості командира..Але тут нюанс.Якщо цьому успішному 40+ років то він складно перевчається, бо в нього вже викрастилізувався свій тип поведінки і цей тип не підходить до військової структури. Тому звичайно що з 400 000 успішних бізнесменів вийде 300 000 хороших солдат..але тоді економіці гаплик бо 300 000 хороших солдат вийде й з гопника , простого двірника, простого роботяги..яких на теренах України в 10 разів більше тобто 4 000 000. Тепер давайти навпаки Є успішний солдат ( той самий долярчик, хоча він цього і не признає) ,адже якщо суспільство платить в 5-8 разів більше ніж середня зарплата по Державі-значить суспільство вважає що людина якій платять такі кошти отримує їх справедливо. Але чи зможе хоча б 30% з того 1 млн який зараз в ЗСУ прийшовши додому отримувати порівняльні з сьогоднішніми армійськими доходами? Ні Що тоді виходить Люди які в ЗСУ для суспільства є корисними на 50 000-100 000 грн/місяць - на цивілці цих самих людей(тобто результати їхньої праці) те саме суспільство оцінює в 15 000 грн/місяць. І тільки 10% від цього 1 млн буде успішними в бізнесі. Саме на цьому і базується моє твердження.
![]() а у вас всех кормит рабочий класс. то есть человек придумал бизнес, вложил деньги, трудоустроил людей, платит им зарплаты, платит налоги, а кормят его наёмные работники) что им мешало сделать то же самое и никого не кормить? пролетарская гордость? а потом землю крестьянам, заводы рабочим. Потому что кормильцы своих заводов построить не могут. когда роботы окончательно вытеснят наёмный труд, узнаете кто кого кормит. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 06 вер, 2023 17:24, всього редагувалось 1 раз.
![]() Як наш совок крутиться як білка в колегі генеруючі свої маніпуляції Перше Чи можна назвати долярчика , який за 8 років заробив собі на дві квартири -пересічним? З точки зору сплати ним податків - можна. Будь який пересічний за цей самий проміжок часу сплатив стільки хж скільки й долярчик Але купити дві квартири... От і виходить Будівельник вже 10 рік виховує непересіного долярчика, пояснючи йому що треба думати не тільки про себе а й про суспільство яке дало йому можливість заробити 2 млн грн А всякі совки Будівельника звинувачують в рабовласництві.
![]() Я притримуюсь дещо іншої моделі поведінки Мене не цікавить абсолютна справедливість Тому мене не цікавить поведінка 10 000 найбагатших/найвпливовіших осіб України, по тій простій причині що пропорція нормальних в цих 10 000 така сама як пропорція нормальних в 40 000 000 А тому мене більше цікавить що я зробив для ЗСУ , а так як таких як я більшість..простий приклад То збільшення понадпланових надходжень каже про те що частина й вами перечислених думають так само як і я і просто роблять те що найпотрібніше для Держави в данний момент
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|