Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 54505451545254535454 ... 14514>
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 15:13

drevlyanin написав:
  lapay написав:------------------
ЛАД
Может, вместо рассуждений проще было назвать, кого Вы хотели бы видеть президентом?----------------------
Професійного політика. Кожен має займатись тим, що вміє, і не лізти, без досвіду, у велику політику. Тут відповідальність не менша ніж, наприклад, у хирургів. Ще краще, щоб, нарешті, ліквідуаали посаду пахана-президента, перейшовши до парламентської республіки.
І нинішна влада так і не навчилась держуправлінню. Помилки не визнані, висновки не зроблені.

+
Оце дійсно буде найкращий варіант президентських виборів. Ну і щоб 2 рази не вставати, скоротити чисельність ВР втричі, бо по перше Україні стільки депутатів нафік не потрібно, а по друге, за місця що залишилися буде сильніша конкуренція, за рахунок чого відсіються зовсім випадкові особи.
Можливо корисним буде ввести другу палату(типу сенату) із 25-30 людей, котра складатиметься із обраних голів регіонів(областей та можливо мерів найбільших міст). ВСЕ! Адміністрацію президента на звалише історії!

У нас ВР лучше президента?
Что-то мне кажется, что в таком варианте станет ещё хуже. Тем более, в условиях войны.
ЛАД
2

Подякував: 5346 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 16:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Ukrainian написав:
  BIGor написав:
  Ukrainian написав:[quote="5642954:beee"]Не йде.
Знайомі з Франції кажуть що скрізь по їх новинам обговорюють тотальні схеми корупції, там ненавидять зе і допомоги більше не буде. Будуть змушувати домовлятися
Терміново треба змінювати шоблу. Втратимо країну

Список каналів які вони дивляться в студію

Хочете телетранслювати їм телемарафон?

Та ні «112 Україна», NewsOne, Zik як гетьман українцям транслював[/quote]Вчора фоном вперше слухав марафон г+г, мосейчук.
Мама дорогая, скабеева курит

Если шо, я иногда смотрю эспрессо с Портниковым
Востаннє редагувалось Бетон в Суб 04 лис, 2023 16:28, всього редагувалось 1 раз.
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 16:24

juristkostya написав:
  beee написав:Знайомі з Франції кажуть що скрізь по їх новинам обговорюють тотальні схеми корупції, там ненавидять зе і допомоги більше не буде.
это из серии "места надо знать". Специально послушал франс24 и полистал их ленту роликов: вообще почти нет материалов по Украине, сплошь Израиль. А те материалы, что есть - об обстрелах, ситуации на фронте и т.п.
Всё как раньше, но вот объём резко упал, это факт
Знач знакомые ипсошники. Я догадывался. А теперь раскрыл глаза. А ведь они подавали такие надежды, голосавали за Зе и так вот упасть
Бетон

Подякував: 189 раз.
Подякували: 403 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 16:31

Water написав:
  ЛАД написав:Вы не поняли?
Я написал о том, что те, кто выбрал как раз не "скиглять". Скиглять те, кто проголосовал против.

Не зрозумів шо означає "проголосовал против"? Особисто я голосував за, а не проти. А ось, наприклад, Успіх пише шо він голосував проти. Розумієте у чому відмінність?

Не понял, за что Вы проголосовали "за"? За Зеленского?
А Успіх против него? :shock:
Вроде, речь шла об этом. Или Вы о чём-то другом?

А насчёт "договорились посередине и зробили їх разом" - как раз этого не сделали.

У сенсі нє сдієлалі? Все зробили, це розмінування, облаштування пунктів пропуску біля тимчасово окупованих територій, будівництво доріг. Відведення наших військ з позицій у Станиці Луганський, Золотому, Петровському. Історія з клістронами. Очільником СБУ Бакановим.
Можете продолжать думать, что с Порошенко или любым другим могли подготовиться сколько-нибудь заметно лучше.

А я у вас питав як мені думать? Можливо ви замислитесь над своїм вибором? Хоча й запізно.
https://prm.ua/teteruk-rifmaster-kuzmen ... aziv-vini/
“Тому що питання не в тому, які якості у президента України, якості перемовника з хутіним, а питання в тому, що ані президенту Порошенку, ані президенту Зеленському з хутіним нема про що домовлятися. Бо хутін хоче нас вбити: як кожного з нас, українця, так і держави в цілому. А ми хочемо вижити”, – додав Андрій Тетерук................

Спасибо за цитаты, но я не считаю Тетерука непогрешимым авторитетом. Так же, как и любого другого человека. Это его мнение, которое можно уважать и учитывать, но это не "глас Бога".

"розмінування" - где? Вы опять о Чонгаре?
Так я ни разу не увидел доказательств того, что это действительно было. Только чьи-то ничем не подтверждённые слова.
"облаштування пунктів пропуску біля тимчасово окупованих територій, будівництво доріг" - не вижу, как это способствовало нападению врага.
"Відведення наших військ з позицій у Станиці Луганський, Золотому, Петровському" - в результате на этих направлениях российским войскам , насколько знаю, не удалось особо продвинуться. Так же, как и вообще на том фронте, который был до 23.02.22. Отвод войск успехам РФ в начале войны никак не поспособствовал. спехи у врага были на совсем других направлениях.
"Історія з клістронами" - практически уверен, что основания были и обвинения не беспочвенны. Другой вопрос, что не надо было их изымать, но это, вероятно, связано, с юридической волокитой - "вещдоки". Но в данной ситуации юристам надо было действовать оперативнее и не задерживать их надолго. Но не берусь судить о порядках рассмотрения уголовных дел - не знаком с вопросом.

"Можливо ви замислитесь над своїм вибором?"
Вы сами пишете: "Хоча й запізно". Зачем сейчас вспоминать выборы 4,5-летней давности? Что это изменит? Тем более, не вижу, что улучшилось бы при других результатах.

P.s. А я Вам где-то советовал, как Вам думать? :o
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 16:38

katso написав:
  ЛАД написав:А то, что Ротшильды и Круппы были местные, что-то меняет?

В данной ситуации меняет - за местных не позвонит дающий деньги дядя из Вашингтона и не скажет "этих плиззз не трогайте, им выгоднее делать болты - пусть делают болты, гайки же мы даем, правда?" - а в результате управления своим военпромом в стране нет...

Как-то сомневаюсь, что военпром у нас в руках людей, за которых позвонит "дающий деньги дядя из Вашингтона".
Кроме того, я писал, всё это можно сделать без явного "нагибания", просто введением/уменьшением пошлин, налогов и т.д. на нужную/ненужную продукцию, т.е. чисто экономическими методами, против которых "дающий деньги дядя из Вашингтона" возражать не будет. Конкретно против "не местных" никаких действий можно не предпринимать.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 16:55

"Окупантам зараз дають поблажки" - боєць Третьої штурмової про реалії на фронті, глухий кут у війні та втікачів від армії
Я наступив на ту міну і здавалося, що довго летів угору, як у сповільненій зйомці. Майже не відчував біль, наче просто порізався. Підняв ноги й побачив, що в мене немає лівої ступні - одразу заматюкався. Хлопці вже боялися до мене підходити, тому наклав собі турнікет, став на карачки й почав повзти ближче до них. Побратими надали медичну допомогу, а потім перенесли в "беху", щоб евакуювати. Тільки поклали в машину, а тут в рацію кажуть: "Хлопці, тікайте! На вас авіація летить!". Думав тоді, що згорю заживо в тій БМП, але водій натис на газ, і вдалося відʼїхати.

Лікувався спершу в Полтаві, а потім поїздом відправили у Львів. Тут вже вмовили зробити реампутацію - відрізали пів гомілки, бо протезів окремих для ступні немає. Усі знайомі підтримували, телефонували й хотіли заспокоїти, але заспокоював їх я.
Поки на кріслі їздив, було дуже незручно. Не вистачає пандусів, щоб можна було заїжджати в магазини, аптеки. Їх треба робити всюди, і для громадського транспорту, щоб людина на візку могла зручно пересуватися містом. Люди добре ставляться до військових, на вулиці підходять і дякують. Часом стає незручно. Держава забезпечила лікування, і за весь час жодного разу не купував медикаменти за власний кошт.

Планую повернутися на фронт, але багато що вже не зможу робити. По окопах так, як раніше, не побігаєш. Встановили постійний карбоновий протез, із яким треба походити, щоб звикнути. Після 30-денної відпустки зможу пройти ВЛК й знову повернутися у стрій. Я вже навіть на біговій доріжці бігаю. Усім бійцям, які втратили кінцівки, хочу порадити насолоджуватися кожним днем, бо життя продовжується. Від хорошого настрою й рани швидше заживуть.
У Львові не так відчується війна. Іноді бридко дивитися, як якесь 20-річне бидло сидить пʼяне і смажить з друзями шашлики. Не подобається що всі тікають за кордон: чому з однієї родини всі йдуть на фронт, а з іншої - ніхто? Мій молодший брат воював у 33-й механізованій бригаді. За сім днів до мого поранення, 5 червня, під Малою Токмачкою він пропав безвісти. Тіла не знайшли, а лише їхній підбитий М113-й (американський гусеничний бронетранспортер. - Gazeta.ua), навіть крові не було. Імовірно, він зараз перебуває в полоні.

Ті чоловіки, які тікають від мобілізації - усі будуть на передовій. Людський ресурс закінчується, а війна триває півтора року, тому давно пора готуватися. Ніхто не заважає відкрити YouTube і подивитися відео, чи підібрати для себе спецпідрозділ. Зараз можна заповнити анкету будь-куди. Не вистачає якісно підготовлених бійців, бо щоб їхати на передову, треба хоча б кілька місяців тренувань. Усе залежить від командування, але в більшості навчання на дуже низькому рівні. Саме тому пішов в "Азов", бо в батальйоні зовсім інший професійний підхід.
Якщо всі далі будуть тікати, намагатися "відкосити", то війна триватиме довго. Українці мають обʼєднатися, як у перші місяці повномасштабного вторгнення. Почали всі забувати про війну, як у 2014-2015 роках, бо тут немає прильотів - і добре. Наша пропаганда працює на вищому рівні, бо люди вірять у те, що проти нас воюють "мобіки", а війна скоро закінчиться - "две-три недели", як казав Арестович. Треба показувати реальність і зняти з народу рожеві окуляри.

Ми маємо справу не з "мобіками", а так званою другою армією світу. У росіян багато техніки, вони затягують війну, щоб накопичити свої резерви. Тому я погоджуюся зі словами Валерія Залужного про те, що війна зайшла у глухий кут. Ми змогли вистояти на початку повномасштабного вторгнення і не дали захопити Київ за три дні. Росія - це великий "гопнік", якому треба дати по морді, щоб він відчепився.

Зараз окупантам дають поблажки. Якби нам дали одразу всю техніку, авіацію, а не розтягували це на два роки, то війна б не тривала так довго. Ми б швидко звільнили території, як це було з Харківщиною й Херсоном. А після цього росіяни мали вже багато часу. Накопали бозна-що, усе замінували, тому важко штурмувати їхні позиції. Вихід тільки один - більше допомоги від Заходу, а також сприяння державою розвитку нових технологій, наприклад, для розмінування територій або виробництва дронів.
https://gazeta.ua/articles/life/_okupan ... yi/1163287
Востаннє редагувалось Ukrainian в Суб 04 лис, 2023 17:11, всього редагувалось 1 раз.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 17:05

Згідно з оцінками Міністерства оборони Великої Британії, за останні три тижні під час штурму міста Авдіївка в Донецькій області російські окупаційні війська втратили близько 200 одиниць бронетехніки.
Як повідомляє "Європейська правда", про це йдеться у розвідувальному огляді британського Міноборони за 4 листопада.
Таких втрат російські окупанти зазнали через ефективність сучасної української ручної протитанкової зброї, мін, скидів боєприпасів з безпілотників, а також високоточних артилерійських систем, зазначили в британській розвідці.
За даними відомства, після таких втрат у бронетехніці окупаційні війська РФ почали використовувати мотопіхоту для атак на Авдіївку.
Як і попередні російські наступи, штурми Авдіївки часто характеризувалися просуванням по відкритій місцевості, що призводило до великих втрат в особовому складі.
Британська розвідка припускає, що з початку жовтня Росія в штурмах за місто втратила кілька тисяч солдатів.
"Російське командування продовжує демонструвати готовність зазнавати великих втрат особового складу заради незначних територіальних здобутків", – йдеться у повідомленні.
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 17:08

ЛАД написав:Много слов.
Может, вместо рассуждений проще было назвать, кого Вы хотели бы видеть президентом?
Це в лаптєканді головне- прізвище верховного властителя(царь/генсек/президент...)
Мене ж більш цікавлять ідеї які підтримує кандидат.
Моє бачення наступне
1 Розділ суду на три частини
Економічний - платний для сторін і не фінансується з Держбюджету, який розглядає справи від 10 млн грн і вище ( середньостатистичному все одно який з олігархів виграє, тому який резон сплачувати ці розбірки в яких ні участі не приймаєш , ні плюшок не отримуєш)
Страховий - все що менше 10 млн грн , участь оплачують страхові компанії і сторони представляють страхові компанії , а населення (бізнес) купує обовязкові поліси ( як зараз реалізовано в автоцивілці)
Кримінальний - робота суду оплачується Державою , суд розглядає тільки ті справи в яки є шкода здоровью людини при чому ця шкода оцінюється вище 1 млн грн ( тобто смерть/каліцтво/інвалідність) , все що нижче розглядає страховий суд
Судді зобовязані пройти всі три сходинки
Кримінальний ( мінімальна зарплата але очі які горять бо вершиш правосуддя)
Страховий - зарплата вища, але до Економічного доберешся тільки в тому разі якщо це погодять Страхові організації.

2 Трансформація податкової з фіскальної на сервісну службу
Наприклад
За інспектором закріплюються 50-100-500???? підприємств/підприємців і інспектор зобовязаний на протязі місяця перевірити чи вірно здані документи звітності і чи сплачені по ним усі суми...Якщо щось не так - то повідомити Підприємство/підприємця про помилки, якщо останній погоджується-він виправляє ,якщо ні в справу вступає Страховий суд...розгляд справи без підприємця
Якщо про помилку не повідомлено на протязі місяця - всі можливі штрафні санкції анулюються..
Всі статті закону які можуть трактуватись двояко - трактуються на користь бізнесу ( податкова державна структура, а тому їй легше впливати на державну структуру Верховна Рада яка повинна адаптовувати законодавство)

Такий підхід приведе до того , що буде
+ автоматично спрощуватись законодавство
+ судова система стане в рази дешевшою
+ простого пересічного в судах автоматично будуть представляти юристи його страхової компанії

Так що
Той кандидат програма якої буде найближча до мною описаного і буде тією людиною(партією) за яку я проголосую
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 17:12

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:Нагадати скільки ми втратили за 2 тижні?
От це була б дуже цінна інформація.
Львів, Личаківське, рахуєте кількість могил з датою смерті перших два тижні *100 і отримуєте нижню границю.
Коефіцієнт 100 мною перевірений, хоча академічно я цього не доведу, при цьому алгоритм перевірки вірний(цікавився у фахівців чи можна так робити-вони дали ствердну відповідь)

Коефіцієнт вірний тільки для перших трьох місяців, далі він змінився, але куди і на скільки і чому - я розголошувати не буду.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 04 лис, 2023 17:22, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 04 лис, 2023 17:17

drevlyanin написав:Ну і щоб 2 рази не вставати, скоротити чисельність ВР втричі,
Популярна ідея...от тільки результат її реалізації Вас сильно засмутить.
Ви просто добєтесь прямо-протилежного результату.
Гляньте на сьогоднішній склад ВР
Партія яка перемогла привела з собою крім рідних/співробітників - ще й море випадкових осіб...тобто місць було стільки що пройшли ВСІ КОРУПЦІОНЕРИ і ще залишилось для простих перукарів і секс інструкторів...
А тепер уявіть Ви місця у ВР - скоротили...
Як думаєте хто точно пройде а хто залишиться за бортом?
Мій варіант
КОРУПЦІОНЕРИ пройдуть першими числами , а скорочувати будуть простих
От і виходить
Чим сильніше скорочуєте кількість - тим більший відсоток корупціонерів буде у ВР.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 54505451545254535454 ... 14514>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему