Какую из стран мы поважаем? Конституция Украины содержит автономную республику Крым и Конституция оркостана содержит Крым как территорию краснодарского края? Спросите у Си)))
|
|
![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну1. Повага до суверенітету всіх країн “Загальновизнане міжнародне право, включаючи цілі та принципи Статуту Організації Об'єднаних Націй, повинно суворо дотримуватися. Суверенітет, незалежність і територіальна цілісність усіх країн повинні ефективно підтримуватисяі”, — йдеться у документі. Чий Крим, згідно визнаних ООН кордонів? Тупенькими жартами дискусії не ведуться, і брехня теж не допоможе. ![]()
Я УКРАИНЕЦ . Мне второе гражданство не нужно . Ни румынское ,ни любое другое . ![]() 1 В радянській армій я старшина роти по штату мирному і командир відділення спецрозвідки по штату військового часу 2 В 2015, в 2022 , в 2023 - я проходив медогляди по повісткам В 2015 - відтермінування на 6 місяців...і більше не викликали В 2022 - відтермінування на 6 місяців В 2023 - відтермінування на 3 місяці....і щоб більше мене не смикати ( у відтермінуванні було вказано що не можу служити...і перечислені всі більш менш активні роди військ (ДШБ , Розвідка, Морпіхи...і так далі) - дали відкриту повістку без вказання ВУСу з вимогою зявитись по телефонному сповіщенні, на моє запитання коли позвонять - відповідь була наступна Якщо москалі підійдуть до Луцька - дамо тобі кулемет а де з ним займати позицію - вибереш собі сам.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА з чим ти не погоджуєшся в цій фразі? Практично два роки тому ми думали що нас зрівняють з землею ракетами...москалі випустили 3000+ якими вбили 1000 цивільних+1000 військових - ми цю статистику вже знаєм і знаєм що в москалів залишилось точно менше ніж було ... Тобто ракетами вони ще постріляють - але змусити цими запусками нас здатись - вони не в змозі. Тепер про ВВП Якщо ВВП рахують не так як в педерації (записують туди виготовлення танків/ракет/снарядів) - то чим менше людей створило одне і те ж ВВП - тим краще будуть жити ці люди. І про кількість населення Україна як мінімум три рази в своїй історії проходила періоди коли кількість її населення падало з 50 млн до 30 млн Це голодомор , 1945 рік, 2023.... Два рази , без зовнішньої підтримки , виключно власними силами нарощувала свою кількість до 50 млн. Невже ти думаєш , що після перемоги і вливання репарацій ми не зможемо цього зробити втретє?
![]()
Пля, ООН? Серьёзно?! То ООН которое может ничего не замечать и прямо блокируется решение оркостаном? А вся Африка, 40 стран голосуют как скажет Китай. Нельзя так палиться. ООН стало плохим тоном, очень плохим, не имеющим к справедливости и международному праву никакого отношения... С 2 ноября Иран начинает председательство на форуме Совета ООН по правам человека. Председатель по правам человека, пля... В ООН... ![]() Добрый день, приятная женщина из Николаева. ))) Будьте осторожны в восприятии речей всяких генералов, арестовичей и швецей. Они или от их имени занимаются исключительно дезинформацией. Ни один генерал или просто военный не озвучит планов. Так устроены любые вооруженные силы. Объяснять почему Вам, умнице, точно не нужно. Это всего лишь осторожное напоминание. Идем далее. Про уменьшение числа тревог об угрозе ракетных обстрелов. Они являются отличным индикатором. Тоже пользуюсь подобным чтобы понять что на самом деле происходит в радиусе 150 км от крупного города. В моем случае заметил что частота ракетных обстрелов крупного города уменьшается в связи с началом активных штурмов со стороны кремлевских сил небольших городов в области. Если же путиноиды отступают, то ракетные обстрелы усиливаются и учащаются. У меня есть один вопрос к Вам. Интересует мнение и прогноз о том, как повлияет встреча китайского и американского президентов на кремлевское руководство? Что можно ожидать с наибольшей вероятностью? Благодарю. ![]() stm
1. Китаю не потрібно, щоб ріфляндія перемогла (досягнула своєї мети - знищили українську націю, українську державу, захопила території назавжди). Тому він запропонував отакий план. 2. Статті Залужного. 3. Комбат Азову *Сліп* з інтерв'ю Яніні Соколовій (деякі твердження навіть не можна уявити, що прозвучать в ефірі, да ще й на 5-му. Ще й з вуст самої Соколової). 4. Портніков з чітко розтавленими пріоритетами, необхідності об'єднання політсил та професіоналізації посадовців. Всі рівні: геополітичний, стратегічний; оперативний (на мапі контрнаступу. Цитата весняна, гадаю знаєте чия):"війська зараз стікають кров'ю, щоб зформувати резерви для контнаступу"); з окопу; від журналіста Портнікова. Можна відштовхуватися від них, можна від чогось іншого - від теки когось до свого)) Можна прослухатися до думки ГК, що "війна тепер переходить до нової фази й перетворюється на позиційну, на виснаження, що грає на руку Росії" (цит. ВВС), або комбата Сліпа, що ми (зараз) програємО, а можна до думки форумчанина про навпаки. Всі думки мають право на життя і все може статися. Але пріоритети та і всі інші вище пункти з'явилися не від райдужних обставин -- ось про що мова.
![]() Какой план? Такой? Мне как-то мало информации, даже меньше понятно чем США "мы будем поддерживать Украину столько, сколько понадобится" ![]() И миротворец который вроде как уважает мою целостность и суверенитет и не хочет что бы оркостан меня захватил не препятствует поставкам вооружения из сев.кореи в оркостан своей ж/д - это офигенный друг, а цедящий вооружение (типо им самим при таких друзьях вокруг оно не понужится) и дающий пол бюджета валютой Запад - это предатель моих интересов? Хм, понятно))) ООН тоже друг, а Иран мне как женщине расскажет про права особенно рьяно, может с кулаками и камнями, я как видите тугодум ))) да и сам оркостан ни на кого не нападал, он защищается от угрозы Запада убивая моих граждан ))) Я ничего в логическом ряду не пропустила? ![]() Re: Напад росії і білорусі на Україну
Ага, лоханувся Китай з ООН, треба було написати "згідно карт КНР". Багато слів, а толку мало.
|
|