|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:16
detroytred эгоцентризм. Мир не крутится вокруг Украины и рф. Выводы притянуты за уши. detroytred написав:Йде війна за ринки
А мы тут при чём? нам только перекрыть их (рынки) могут. detroytred написав:Світ маленький насправді, і не помічати інтереси один одного неможливо.
самому не смешно? когда это наши интересы кого-то интересовали? Посмотрите на поляков заблокировавших границу. Где законы ЕС, это точно законно? А вот если бы мы перекрыли дрогу полякам...такой вой бы стоял.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 04 гру, 2023 23:21, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:19
hume написав:Естественно все согласовано. Вся зелёная партия молчит, как будто безугла не из их шайки лейки. Вообще за правления зеленского так повелось,что любая критика тела наказывается увольнениями, а тут целый демарш против Залужного.
так коли ж зелена влада реалізує той коварний план по звільненню залужного? 2-3 тижні?хто заважає? таке відчуття, що про наміри звільники залужного знають всі до останньої доярки. крім самого залужного 
Востаннє редагувалось trololo в Пон 04 гру, 2023 23:21, всього редагувалось 1 раз.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:21
detroytred написав: budivelnik написав:Як би то не було , але 3-5% ми на оборону віддавали 30 років..і який результиат? Пуйло на нас напало бо ті хто витратив наші гроші не зміг збудувати армію яка б показала агресору що нападати собі дорожче.
Самому-то не смішно? Я якщо бюджет був 10 копійок і 9 (тобто аж 90%) ви віддавали хоч 1000 років,
Ні - не смішно.. Саме це я тобі й пробував пояснити В мене ніхто не питався який в мене бюджет... 10 копійок чи 15.... Я використовував тільки те що маю і ставав успішним( виконував поставлені перед собою задачі) тільки тими ресурсами які сам створив А ти все життя таскався з протягнутою рукою і розповідав що тобі мало дають... А тобі давали а - 2 середніх зарплати по Україні мінімум весь час твоєї служби б - на пенсію ти пішов в 45 а не в 63 як піду я в - і при цьому тобі мало... Тепер розумієш що твоя вякання це варіація на тему що ТИ БЮДЖЕТНИК працював добре А ті хто тобі платив - ті ПОГАНО , бо ТОБІ МАЛО. Тепер розумієш хто ти? ПС якби мені дали в 1990 році не 100 грн а 1 млн - то я б також тягався з Коломойським А так маємо те що маємо Ти ж просрав навіть те що тобі дали і тому наша Армія не змогла протистояти в 2014 на рівних..що привело до 2022 року Це тобі зрозуміло ППС До речі саме погана робота вчителів в період 1990-2023 - і є причиною такої кількості невігласів які вірять популістам.. Але ж у вчителів також відмазка - їм мало платили...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:26
trololo написав:hume до берези довіри в мене так само мало, як і до дурачка романа кравця. мені ще цікаво, чому ці всі недоексперти, які із задоволенням жують русняву іпсошку про конфлікт зе-за, не пояснюють, чому зеленський не звільняє залужного, раз йому так хочеться? і чому мовчить сам залужний, адже, якщо вірити цим помийкам, йому не дають працювати, і навіть своїм фактично замам він не довіряє, а просто мовчки сидить і дивиться, як сирський типу йому не підкоряється і типу гробить людей?
В украинской правде было написано, что Залужный хочет дистанцироваться от этого срача, и старается не выходить в медийное пространство. Но в офисе президента зачем то заказывают опросы и рейтинги на которых отчётливо видно рост рейтинга Залужного. Ответ прост, когда ты исполняешь полнейшую дичь то у твоего оппонента будет расти рейтинг не зависимо не от чего. То есть офис президента придумал себе конкурента, и благодаря бездарным действиям власти этот придуманный конкурент (Залужный) только поднимает свой рейтинг, ему нужно просто молчать, Зеленский сам всё сделает.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:26
detroytred написав:Доходить до межі розвитку швидко. Вимагає розширення... Тому в Хотаба правильно було ключове - експорт...
1 Коли ж ти вже заткнешся про РИНКИ... Всежиттєвий Бюджетник - спеціаліст по ринковій економіці Ти що все життя мучився в армії бо хотів стати ринковим аналітиком? 2 Самий найкращий спеціаліст по експорту -це йоська кривавий... Правда його фаховість привела до а - Голодомору =мінус3 млн життів б - Другої світової=ще мінус20 млн життів А все тому що починаючи з експропріатора - доріс до генсека..але так злодієм і залишився. Тому ти починаючи з нахлєбніка якому мало - тим ким починав тим і залишився, але навіть твого розуму вистарчило зрозуміти що економіст це краще ніж протягувач рук подайте... Тепер по китайцям Чисельність населення - приблизно 1 300 млн осіб Живе краще ніж середньостатистичний українець - 300 млн Живе гірше ніж найбідніший українець - 700 млн Живе гірше зека в Україні - 300 млн ( наприклад поцікався чисельністю і рівнем життя уйгурів) Тому китай - це трошки красивіше поданий-йосиф вісаріонович, або адольф елоїзович перший за рахунок України виживав Другий євреїв розкуркулив до Бухенвальду з Аушвіцем...
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:33
vitaliiangel написав:detroytred эгоцентризм. Мир не крутится вокруг Украины и рф. Выводы притянуты за уши. detroytred написав:Йде війна за ринки
А мы тут при чём? нам только перекрыть их (рынки) могут. detroytred написав:Світ маленький насправді, і не помічати інтереси один одного неможливо.
самому не смешно? когда это наши интересы кого-то интересовали? Посмотрите на поляков заблокировавших границу. Где законы ЕС, это точно законно? А вот если бы мы перекрыли дрогу полякам...такой вой бы стоял.
Ми про різні предмети говоримо. Ви про нас, а я про інші країни. Якщо б поляки не помічали наших інтересів, то їх дії в наш бік були б на порядки гіршими. Якщо б поляки ще й не блокували (тобто робили тільки добрі справи, тільки в наших інтересах), то вони були мабуть родичами нашими -- рідними батьками))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:33
trololo написав: hume написав:Естественно все согласовано. Вся зелёная партия молчит, как будто безугла не из их шайки лейки. Вообще за правления зеленского так повелось,что любая критика тела наказывается увольнениями, а тут целый демарш против Залужного.
так коли ж зелена влада реалізує той коварний план по звільненню залужного? 2-3 тижні?хто заважає? таке відчуття, що про наміри звільники залужного знають всі до останньої доярки. крім самого залужного 
Смелости не хватит убрать Залужного. Боюсь военные могут не понять. Но в то, что безугла действует от собственной глупости никто точно не верит. Самая дичь это политику со своими советами лезть в управление войсками, что настойчиво делает наш президент. Поменьше ему нужно сейчас выходить в медийное поле. Простое наблюдение со стороны, большинство его речи просто переключают.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:35
detroytred написав:Якщо б поляки ще й не блокували (тобто робили тільки добрі справи, тільки в наших інтересах), то вони були мабуть родичами нашими -- рідними батьками))
кто кому брат сват и батька это эмоции . Есть законы. Разрешили значит можно, запретили значит нельзя. А это что? detroytred написав:Ми про різні предмети говоримо. Ви про нас, а я про інші країни.
ветка вроде больше про нас... hume написав:большинство его речи просто переключают.
это же невозможно слушать. Людям нужны чёткие ответы на главные вопросы. А не про то с кем он общался по телефону. Он загнал себя этими эфирами в неудобное положение.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 04 гру, 2023 23:43, всього редагувалось 4 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:36
hume написав:В украинской правде было написано, что Залужный хочет дистанцироваться от этого срача, и старается не выходить в медийное пространство.
йому є чим зайнятись, крім того, щоб реагувати на вентилятор від безуглої. а сам зеленський ніяких срачів не розводив, хіба що трохи марченка попустив. в мене прості питання: 1.так йому (залужному) заважають із ОП працювати чи ні? 2.сирський підкоряється залужному чи ігнорує його а виконує тільки команди з ОП? 3. із офіційних джерел ОП була критика залужного чи це наброси "невідомих джерел", яким треба вірити чомусь? 3. якщо заважають, і якщо сирський такий херовий і не підкоряється, гробить солдат - чому він мовчить? йому пофіг? боїться втратити формальну посаду без реально влади? ну херня це все на пісному маслі. нема конфлікту. можуть бути якісь нормальні робочі суперечки, в це вірю. але конфлікту нема і ніхто його звільняти не збирається. поздравим русняву медіа машину з черговою перемогою на інфо фронті  в мене в підписі колись задовго до війни була фраза, що головна російська зброя - це брехня і грамотне іпсо. нічого не змінилось з того часу.
Востаннє редагувалось trololo в Пон 04 гру, 2023 23:38, всього редагувалось 1 раз.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 04 гру, 2023 23:37
hume написав: trololo написав:hume до берези довіри в мене так само мало, як і до дурачка романа кравця. мені ще цікаво, чому ці всі недоексперти, які із задоволенням жують русняву іпсошку про конфлікт зе-за, не пояснюють, чому зеленський не звільняє залужного, раз йому так хочеться? і чому мовчить сам залужний, адже, якщо вірити цим помийкам, йому не дають працювати, і навіть своїм фактично замам він не довіряє, а просто мовчки сидить і дивиться, як сирський типу йому не підкоряється і типу гробить людей?
В украинской правде было написано, что Залужный хочет дистанцироваться от этого срача, и старается не выходить в медийное пространство. Но в офисе президента зачем то заказывают опросы и рейтинги на которых отчётливо видно рост рейтинга Залужного. Ответ прост, когда ты исполняешь полнейшую дичь то у твоего оппонента будет расти рейтинг не зависимо не от чего. То есть офис президента придумал себе конкурента, и благодаря бездарным действиям власти этот придуманный конкурент (Залужный) только поднимает свой рейтинг, ему нужно просто молчать, Зеленский сам всё сделает.
Воістину
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-