Ти ще не навчився читати.
Час глагола який? - "який так, як ти, часто підкріплював".
Допетрив?
Тому краще давай фантащії про сауни, басейни, фітнес...
Це хоч весело.
|
|
![]() Ти ще не навчився читати. Час глагола який? - "який так, як ти, часто підкріплював". Допетрив? Тому краще давай фантащії про сауни, басейни, фітнес... Це хоч весело. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 15 гру, 2023 23:38, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуА от тут твої учні постарались. Вони звикли ізвестіями пяту точку підтирати і не припускають що можуть бути інші варіанти. Тому я й описав Ти погано вчив своїх учнів які вміють тільки деревяними туалетами користуватись В тебе знань не було , а тому ти не можеш передати тим кого вчив - в Україні тисячі відпочинкових таборів/санаторіїв, в яких є і місця для сотні/другої тисяч бійців і саун вистарчить Але твердолобі твої учні про це навіть не думають..тому ти й отримуєш пенсію в пару тисяч і думаєш варто чи ні тобі судитись за не отриманий під час служби відріз на парадну шинель чи сухпай... Думати треба - але тобі слово ДУМАТМ - просто не відоме, в тебе ж одна звилина і та від фуражки.
![]()
![]() Будівельник
Так ти тепер сам визнав, що я маю зв'язок з теперішніми?! Мої учні. Нарешті. Це головне. А твій єралашик про зв'язок з туалетами -- то вже дрібниці. Й звертати увагу не буду. Такої дурні в тебе купи.
![]() До чого тут твоє повідомлення-то, коли ти не зміг правильно прочитати оту мою першу відповідь. Час глагола не побачив. Я тобі й розтлумачив, раз не вмієш. А ти знов за рибу гроші. Тупіше, ніж кусок, нікого не буває. Так що охолонь там з оцінками. Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 15 гру, 2023 23:47, всього редагувалось 1 раз.
![]() Поясню читачам суть моєї пропозиції
1 На нулі можна знаходитись якийсь обмежений час (думаю до двох тижні) , після якого людині треба дати відпочинок 2 При цьому відпочинок повинен бути таким який тримає в тонусі, а не повністю розслабляючим. 3 Між бойовою обстановкою і відпочинком не повинно бути разючої різниці, з іншого боку відпочинок повинен бути абсолютно безпечним. 4 Відпочинок в цивільній обстановці приводить до того , що відсутність адреналіну на нулі - компенсовується загулом, з активним безконтрольним вживанням алкоголю, що приводить до психологічних зривів. 5 Станом на сьогодні тільки лінивий не зубоскалив по питанню Буковелю/Закарпаття і так далі. Що заважає повзводно перекинути бійців замість гвардії монако - в Буковель? З допомогою 20000 легкових корчів , кожних 5 днів можна переміщати повзводно приблизно 100 000 бійців з нуля на відпочинок і з відпочинку в другу лінію для підготовки перед відправкою на нуль. ПС Твердолобі військові виховані при совку, в яких головне заповнити журнал -просто не допускають думки про те що можна воювати не так як було написано в статутах за йоськи кривавого. ППС Відгуки бойових військових Не дай Бог в ППД - зранку до вечора -стройова...-відрижка совка, коли варіантів зайняти солдата було нічим а тому він і стирчав на плацу... Не дай Бог в другу лінію - свинюшник більше ніж на нулі, зайнятись нічим, грошей в три рази менше, спасає тільки алкоголь , бо навіть вишикувати весь підрозділ не можна - бо прилітає.. От і виходить Треба думати як і що змінити... але дейтройтам як чапаєву - нефіг думати Петька, трусити треба...
![]() В 1917 сильно было подкреплено?
Не могут. Но бывает, что ставят себя над обществом.
Да, в общем-то, никому Украина и не нужна. Кроме украинцев. Нас поддерживают не "за Украину", а "против России". ![]() Минув? Але ж і досі чомусь у тилів є багато питань “а що це змінить, а як це вплине...” Дивно, що на рівні влади не озвучують очевидне -- путлєрята могли би відступити якби спротив був справді масовий. А не так як зараз, коли передову пройшло менше 1% населення (менше 2% працездатних). ~60тис/7міс на 1500км фронту, а потім ще раз так, або хай і швидше... Як там салавйов казав про якусь демонстрацію в масквє -- “вєчніє 2% дєрьма”. Мізерність цього 1-2% -- легітимізує де-факто домагання путлєрят. Вони можуть лазити на глобал.півдні і т.д. і триндіти про “барьбу с хунтай і фошизмом...” Я пропонував торік: 1) глибокі укриття, 2) щомісяця нові 200тис у військо, а вже навченні за два місяці -- на місяць на активну передову. Без статусу убд і привілеїв за такі короткі строки. При цьому і укр.людям було би легше (і у війську, і у тилу), і увесь світ бачив би, що в Україні щомісяця +0.5% людей (1% працездатних) задекларували своє бажання стріляти і вбивати москвинів... І натренувались. І в себе вдома зможуть стріляти з-за кожного рогу... Наразі це вже було би приблизно 11% (22% працездатних). Показник... І лідери китаїв та бхаратів щоразу питали би путлєра “а навіщо все це було? навіщо подавати такий приклад нашим нацменшинам??”
Це не лише боротьба на полі бою. Це і боротьба ідей. Це і перевірка, чи є в України і у кожного українця ідеї як вбивати москвинів на кожному кроці. І от цю перевірки ми не проходимо. Бо вузька смужка фронту на неповний 1% населення -- це кричуща беззахисність... На тлі навіть дикунів із хамасів і талібанів -- ми (40млн у середньому) -- це якісь безпорадні цуцики. Ось це жахливо... ![]() Востаннє редагувалось Bobua в Суб 16 гру, 2023 00:17, всього редагувалось 1 раз.
Зараз переглядають цей форум: ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|