antey1969 написав:холява Здравствуйте У меня обратная ситуация. Два близких родственника "честь и слава" Муж сестры из киевской ТРО в середине 22-го под Запорожьем. И племянник этим летом где-то под Работино.
Вчера был в госпитале , вернее в одном из ЛСБ ..... ПЛЯ , в Роботино пи** не заканчивается . Летом Сенцова принимал ....своеобразный ....нестандартный .... если вы поняли о чем
вот я сколько не смотрел на карту Украины там возле Херсона какой-то городишко из которого пани fler кажется
В Нико Пэтриот прикроет только Нико. Ну и аэродром. Но по аэродрому прилетает периодически, значит вряд ли. Вообще, учитывая то, что в Украине всего 2(3) комплекса, их локацию кацапы стараются вести постоянно. Равно как в СССР мониторили подлодки противника или локации ОТРК . Благо возможностей у них есть. Сейчас это не секрет, но даже до 2014 года украинские подразделения радиотехнической и радиоэлектронной разведки 24/7 мониторили все КП от дивизии и крупнее, все перемещения авиации на аэродромах. Так у Украины возможностей меньше на порядок,
леша пропонує Україні перейти на сторону пуйла і кинути пред'яви колективному Западу о це його так плющить від почуття особистої гідності і унікальності
prodigy написав:леша пропонує Україні перейти на сторону пуйла і кинути пред'яви колективному Западу о це його так плющить від почуття особистої гідності і унікальності
ИЧСХ, ще в березні 2022 року я читав таке у рашистів, типу, українці, давайте об"єднуватись проти коллективного Заходу ...
Ну то таке, а от про Арестовича я не здивований і давно писав, що він самозакоханий гімнюк Бо його спілкування з Дугіним даремно не проходить
prodigy написав:леша пропонує Україні перейти на сторону пуйла і кинути пред'яви колективному Западу о це його так плющить від почуття особистої гідності і унікальності
ИЧСХ, ще в березні 2022 року я читав таке у рашистів, типу, українці, давайте об"єднуватись проти коллективного Заходу ...
Ну то таке, а от про Арестовича я не здивований і давно писав, що він самозакоханий гімнюк Бо його спілкування з Дугіним даремно не проходить
ще одна підлюка мураева/мідвідчука всплила на єдиному марафоні
ще одна підлюка мураева/мідвідчука всплила на єдиному марафоні
Успіх написав:Я лише трішечки переробив текст пісні)) Оригінал слухайте на ютубі.
Пісня про взаємну любов ТЦК з ухилянтами! (присвячується всім тим, хто наче відмітився 22міс. тому в ТЦК і їм обіцяли подзвонити...) : Я під лавою тебе знайду Через пару місяців ми створим армію Дай в ТЦК свій телефон Візьмем тебе легко у полон
(далі співає ухилянт) Знайди мене, подзвони Я памятатиму твої сліди Знайди мене, подзвони Я памятатиму твої сліди
Я ціле життя кудись іду Або в АТБ, або в пивну Тепер ти мене шукай, А не найдеш, то Goodbye
Знайди мене, подзвони Я памятатиму твої сліди Знайди мене, подзвони Я памятатиму твої сліди
Шукай мене в банках, тоді знайдеш Як будеш в спортзалі, до мене підійдеш Серед чужих країн - мене не шукай Я ж сібався - тому гудбай!
Знайди мене, подзвони Я памятатиму твої сліди Знайди мене, подзвони Я памятатиму твої сліди
Мда , не тривиально ! Юморком попахивает . Настраивает на соперничество . Вы наверное перед написанием этого душераздирающего шедевра нашли в херсонских бескрайних степях не скошенные поля лечебной марихуаны . Не у каждого хватит духа сотворить такой шедевр и так легко бросить его на растерзание нескольким учеткам , которых вы и так недолюбливаете . Для этого необходим полет фантазии , коллективный разум испробовавших ганджубас . ...а строка " Серед чужих країн - мене не шукай Я ж сібався - тому гудбай!"
указывает на знание аГлицкАго . Шедевр .Окопная фантазия . Томление духа .