|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:08
pesikot написав:Тобто, із захисників хочуть за грати. Їх вибір
Ну, якщо натуплять з демобілізацією, то вибір між "за ґратами і з чітким терміном"(а може і "умовний термін" буде), проти "за ґратами, але БЕЗ чіткого терміну" - я думаю вибір очевидний 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:08
Успіх написав: Bobua написав:Крім того, щоб нагодувати, взути, одягнути та забезпечити зброєю (не кажучи вже про зарплату) так багато нових мобілізованих людей, знадобиться щонайменше ще 500 млрд гривень, поділився Данілов. Втім, де взяти таку суму, наразі невідомо. Адже навіть зараз український бюджет ледве покриває витрати на армію.
[b]Чуваки... Я знаю де взяти всю цю “суму”! Треба звільняти солдатів що мають 24міс! І не платити їм зарплату... І, не побоюсь цієї ідеї -- забирати у них зброю! І може навіть і взуття та одяг -- для новеньких ми і цього не пожаліємо... А годівля -- то буде взагалі просто. Звільнених вже не треба годувати!! “Суму” витрат можна знизити в десятки, сотні, тисячі разів
В сенсі?)) А як Ви на ротації без одягу та ложки? Це якщо повезе з ротацією, бо новенькі - то резерв для контрнаступу.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:18
Ukrainian написав:Вперше з 1917 року в Україні відзначають Різдво 25 грудня замість 7 січня, як у Росії. Перенесення свята відображає ще один культурний відхід України від Росії. Хоча і Росія, і Захід використовують григоріанський календар, Росія все ще дотримується юліанського календаря для деяких релігійних дат. Перехід Києва до нового календаря є ще одним кроком до зближення з Європою. Нарешті Україна почала святкувати Різдво як весь цивілізований світ. 
Розсудливій людині не спаде на думку, що формація старої Європи, якимось боком потребує нових країн слов'янської приналежності, навіть країни східної Європи йдуть окремим подкастом для зазначеної вище формації. Так, для власного розвитку Євросоюз за рахунок нових вливань може розглянути приєднання певних країн, але це не наш варіант. Але варіант зливу і ослаблення - шикарний, і початок - ідіологія.
-
Прораб
-
-
- Подякував: 593 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:19
detroytred написав:А як Ви на ротації без одягу та ложки?
Яка нах ротація? Ми тут ДЕмобілізацію/заміну нас обговорюємо! Ми кажемо, що НЕ треба багато зайвих коштів - ми все-все передамо новеньким, як колись м'яч передавали на естафеті в школі)) п.с. (одяг є в багатьох і цивільний/в сумці/- та й купити можна, якщо щось) Жодних, жодних проблем з цим))
Востаннє редагувалось Успіх в Пон 25 гру, 2023 19:21, всього редагувалось 1 раз.
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:21
Успіх
Успих , вы опять про одно и то же . Теперь к вашему постоянному зудению еще добавились угрозы СЗЧ , хищение оружия ..... Вы сами себя накручиваете . Я думаю , что заменят вас и других ребят . Или хотя бы проведут ротацию . А про бизнес забудьте , прийдется начинать с нуля , если вообще будет тема . Так что уже сейчас начинайте читать мысли по бизнесу и задавать свой любимый вопрос , кто и каким бизнесом живет . Работу очень тяжело найти .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:21
Успіх написав: detroytred написав:А як Ви на ротації без одягу та ложки?
Яка нах пртація? Ми тут ДЕмобілізацію/заміну нас обговорюємо! Ми кажемо, що НЕ треба багато зайвих коштів - ми все-все передамо новеньким, як колись м'яч передавали на естафеті в школі))
В цитаті від Бобуа про обговорення ГШ ротації та резервів. Про демобілізацію ні слова))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:26
холява написав:Успих , вы опять про одно и то же . Теперь к вашему постоянному зудению еще добавились угрозы СЗЧ , хищение оружия .....
Ви - НЕ уважні! Не тільки я!  Тут Бобюа на медаль заслуговує, а Ви лише мене і тільки мене бачите))) холява написав:А про бизнес забудьте , прийдется начинать с нуля , если вообще будет тема . Так что уже сейчас начинайте читать мысли по бизнесу и задавать свой любимый вопрос , кто и каким бизнесом живет
👍😁😁😁 жарт/підколку - зацінив 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:27
Banderlog написав: Shaman написав:ви гадаєте, треба підняти зп, й питання вирішене? щось мені підказує, що ні...
А мені щось підказує що зменшення зарплат ентузіазізму не добавляє. А зарплати зменшуються. І намагаються ще зменшити. Нам зі 100 доплати зробили 50. І замість 130 отримую 80. Обрадувався я ? Не дуже. Нє понятно що ви зара скажете шо тим шо на передку надо. Но тим не добавили а наоборот зменшили, жорсткіше рахують час перебування на бойових позиціях. І так охочих не особо лізти до чорта на роги. Чи гроші були лиш як замануха? Раз вона перестала працювати то перейдуть до інших методів поповнення? А з підводної лодки нікуди не дінуться? Так я вас огорчу, це не підводна лодка. Штрафбатів нема. Всп на постах диряве. В містах кошмарить тіки людей в формі . Сзч не щитається втратою, но цифри порівняні з втратами. Більшість повертаються . Є такі що бігають туди сюди по 5 кругу. Говорять є командири які не приймають назад сзчшників... щось не чути про масові посадки ні сзч ні одказників ні ухилянтів. Це не друга світова з листами конвертиками ,які приходили раз в місяць і які перечитувала цензура. В тилу знають, шо діється тут, не розуміють правда, бо багато речей щоб зрозуміти треба відчути своєю шкірою. І тут знають як там ...з фотографіями, відео. Зараз ж все на показ . дезертири умудряються викласти фотки з весіль чи як зарізали з кумом кабанчика  . Хоч якісь санкції ще є? Хоч премію знімають за час сзч?? Тоді хоч якась вигода буде державі (бо чітко 1го піти в сзч і чітко 31го повернутись в штат -- це, мабуть, непросто...  ). Але трясця -- що ж це коїться...? “На господарстві” у владі взагалі не лишилось “дорослих”? Повна втрата держуправління?? ___ А нас на блокпості перевірили. Зброї не було. 
Востаннє редагувалось Bobua в Пон 25 гру, 2023 19:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:32
Успіх написав: detroytred написав:А як Ви на ротації без одягу та ложки?
Яка нах ротація? Ми тут ДЕмобілізацію/заміну нас обговорюємо! Ми кажемо, що НЕ треба багато зайвих коштів - ми все-все передамо новеньким, як колись м'яч передавали на естафеті в школі)) п.с. (одяг є в багатьох і цивільний/в сумці/- та й купити можна, якщо щось) Жодних, жодних проблем з цим))
Чим більше я читаю Долярчика та Bobua, тим більше думка в мені, що вони все це сприймають, як фінансову піраміду - зайшли, отримали кошти, а зараз хочуть вийти, хочуть вийти без втрат Їм обом до сраки, що підготовувати їм заміну - це купа коштів і що це робити тре було півроку тому назад. У них все просто - кружку віддам і він вже молодець Вони не бажають бачити нічого, окрім грошей для себе коханих Якщо воні демобілізуються, вони так само не будуть платити податки, не будуть донатити на ЗСУ
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 25 гру, 2023 19:47
pesikot написав:Чим більше я читаю Долярчика та Bobua, тим більше думка в мені, що вони все це сприймають, як фінансову піраміду - зайшли, отримали кошти, а зараз хочуть вийти, хочуть вийти без втрат
Цікаво... Щось і Віталіан писав про піраміду...)) pesikot написав:це робити тре було півроку тому назад
Це робити треба було більше року тому! Чому є-панати тільки тепер зачухались і почали вовтузитись зі складанням законів - хз. pesikot написав:Вони не бажають бачити нічого, окрім грошей для себе коханих
Якби хотіли грошей, то б хотіли залишитись і вимагали б лише підвищення зарплати і премії! pesikot написав:Якщо воні демобілізуються, вони так само не будуть платити податки, не будуть донатити на ЗСУ
Не треба судити по собі 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-