Підсумки бойових дій за 2023 рік -395 км² звільнено, а 683 км² - окупував ворог
Підсумовуючи рік, що минає, порахували у території скільки нам довелося тимчасово втратити і скільки звільнити. Варто розуміти, що практично всі наші здобутки - з початку літнього контрнаступу. А основні здобутки ворога - це Соледар і Бахмут відповідно. Маємо наступні цифри - 395 км² звільнено, а 683 км² окупував ворог.
✅ Деокуповані населені пункти за 2023: села - Роботине, П'ятихатки, Рівнопіль, Новодарівка, Нескучне, Благодатне, Сторожове, Макарівка, Старомайорське, Андріївка, Кліщіївка; cелища - Урожайне.
❌ Окуповані населені пункти за 2023: села - Дорожнянка, Лугівське, Кам'янка, Веселе, Красногорівка, Новобахмутівка, Хромове, Берхівка, Ягідне, Підгородне, Бахмутське, Благодатне, Залізнянське, Парасковіївка, Дубово-Василівка, Краснополівка, Миколаївка, Сакко і Ванцетті, Сергіївка, Новоселівське, Масютівка, Гряниківка; селища - Красна Гора; міста - Мар'їнка, Бахмут, Соледар.
З Новим роком всіх, хто вірить у нашу перемогу та чекає на неї! Нехай 2024 рік стане роком перемоги України та принесе вам щастя, здоров'я, благополуччя, втілення мрій! А дивА неодмінно стануться
Filrainman написав:Дорогі українці, всі учасники даного форуму. Дозвольте, в особі «в основному читача», привітати Вас з наступаючим новим роком. Хочу побажати витримки та єдності. Хочу подякувати Вам те що Ви є, що Ви ділитесь думками, за різноманіття поглядів, за спроби прогнозів та аналітики. Так, іноді трапляються сварки, іноді трапляється протиборство діаметрально протилежних поглядів, але пам’ятайте, всі ми різні, у кожного свої життєві принципи, кожен воліє діяти за своїми почуттями совісті та будує своє життя і всю відповідальність за свої вчинки повинен нести тільки сам. Головне залишатись «людиною». Хочу вірити, що всіх нас об’єднує прагнення тільки найкращої долі нашої країни та людей. Всім здоров’я та успіхів в непростому наступаючому році.
Filrainman написав:Дорогі українці, всі учасники даного форуму. Дозвольте, в особі «в основному читача», привітати Вас з наступаючим новим роком. Хочу побажати витримки та єдності. Хочу подякувати Вам те що Ви є, що Ви ділитесь думками, за різноманіття поглядів, за спроби прогнозів та аналітики. Так, іноді трапляються сварки, іноді трапляється протиборство діаметрально протилежних поглядів, але пам’ятайте, всі ми різні, у кожного свої життєві принципи, кожен воліє діяти за своїми почуттями совісті та будує своє життя і всю відповідальність за свої вчинки повинен нести тільки сам. Головне залишатись «людиною». Хочу вірити, що всіх нас об’єднує прагнення тільки найкращої долі нашої країни та людей. Всім здоров’я та успіхів в непростому наступаючому році.
плюсую і приєднуюся до побажань та вітань
Приєднуюсь та бажаю форумчанам усього найкращого у Новому Році. Особливо підтримую оце - Головне залишатись «людиною»