А мені цього року так випало зустрічати Новий рік https://youtube.com/shorts/k7fQNl4-iR8? ... ZEWheCtIKV Правда в мене тут буржуйка кругла. Але аналогічний ролик можу зняти - я якраз в таких же зелених шкарпетках ЗСУ
fler написав:Приєднуюсь, я теж не чекаю півночі Не знаю, як викласти фото, тому просто зазначу, що цього разу вживаю "St-REMY Extra old XO". Сподіваюся, що 2024 принесе нам Перемогу.
fler написав:Приєднуюсь, я теж не чекаю півночі Не знаю, як викласти фото, тому просто зазначу, що цього разу вживаю "St-REMY Extra old XO". Сподіваюся, що 2024 принесе нам Перемогу.
З вересня 2006 по 2008 — заступник голови Секретаріату Президента України
Это при Ющенко. Перед этим
После ухода из внешнеполитического ведомства А.Чалый два года провел в бизнес-среде - занимал пост вице-президента консорциума "Индустриальная группа", управляющего активами крупной промышленно-инвестиционной корпорации "Индустриальный союз Донбасса" (ИСД).
Shaman написав:факт один - перемовини наразі Раші потрібні набагато більше, ніж Україні
Один бывший уважаемый форумчанин, запамятовал его ник, часто повторял - Никто не знает будущего.
В наших диких і прекрасних степах майбутнього не знає ніхто.) Вітаю всіх з прийдешнім новим роком. Радості й достатку вашим родинам і нарік дочекатись цеї днини і цеї години!