|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 02 січ, 2024 12:59
ЛАД написав: flyman написав:.............. успішний лохторат не пойме: "це ми маєм за жирних котів в окопах", удар по рейтингах
А Вы поймёте?
не ЦА
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 02 січ, 2024 13:18
flyman написав: ЛАД написав: flyman написав:.............. успішний лохторат не пойме: "це ми маєм за жирних котів в окопах", удар по рейтингах
А Вы поймёте?
не ЦА
Що таке ЦА?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 02 січ, 2024 13:27
ЛАД написав: flyman написав: ЛАД написав:[quote="5668348:flyman"] .............. успішний лохторат не пойме: "це ми маєм за жирних котів в окопах", удар по рейтингах
А Вы поймёте?
не ЦА
Що таке ЦА?[/quote] Мабуть цільова аудиторія
-
GALeon
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 січ, 2024 13:30
ЛАД написав:Що таке ЦА?
цільова аудиторія
-
flyman
-
-
- Подякував: 1606 раз.
- Подякували: 2850 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 02 січ, 2024 13:44
За цим посиланням є й таке: "Економіка США стабільно зростає; інфляція знизилася; рівень безробіття знаходиться на півстолітньому мінімумі; фондовий ринок завершує рік рекордно; і найбільш вірогідний опонент президента стикається з 91 пунктом злочину в чотирьох окремих обвинуваченнях." Поясніть мені, як Байден може програти вибори з такими здобутками? Який дурень піде голосувати проти стабільності та зростання?
-
fler
-
-
- Подякував: 1213 раз.
- Подякували: 1338 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 січ, 2024 13:46
холява написав:Завершуйте Будь Ласка
Доброго здоров'я! Ехххххххх... отак не дасте полоскотати нерви ухилянтам  А я вже їх і пряником, і батогом...  пробую заманити на фронт 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 02 січ, 2024 13:47
Успіх написав: vitaliiangel написав:"нарушение прав человека"
А "посадити в клітку"/обмежити певною відстанню пересування "по периметру"(в межах певної території) людину безстроково (чи навіть на 2роки), де є ПЕРІОДИЧНО великий ризик стати калікою/втратити життя - це зовсім не підпадає під "порушення прав людини"? Як всі, то всі!© Я не втомлююсь тут в 100500й раз запитувати - воїни ЗСУ - хто вони? Якщо вбиці/гвалтіввники/крадії, одним словом - "покидьки суспільства " - і то мають чіткі терміни відсидки!!! То в такому разі, воїни ЗСУ - хто вони? Невже... ☝️
Цивільні не давалм присягу, а ви давали. Тож дотримуйтесь її, у вас права обмежені. "Я, (форумчанин Успіх), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю." Тепер перечитайте ще раз текст: слово Завжди = без строку давності.. тож поки живі будете служити.
Востаннє редагувалось xio13 в Вів 02 січ, 2024 13:49, всього редагувалось 1 раз.
-
xio13
-
-
- Заблокований
- Подякували: 188 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 січ, 2024 13:57
ким програна - рашистами, американцями чи нами?
-
GALeon
-
-
- Подякували: 66 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 02 січ, 2024 14:04
xio13 написав: Успіх написав: vitaliiangel написав:"нарушение прав человека"
А "посадити в клітку"/обмежити певною відстанню пересування "по периметру"(в межах певної території) людину безстроково (чи навіть на 2роки), де є ПЕРІОДИЧНО великий ризик стати калікою/втратити життя - це зовсім не підпадає під "порушення прав людини"? Як всі, то всі!© Я не втомлююсь тут в 100500й раз запитувати - воїни ЗСУ - хто вони? Якщо вбиці/гвалтіввники/крадії, одним словом - "покидьки суспільства " - і то мають чіткі терміни відсидки!!! То в такому разі, воїни ЗСУ - хто вони? Невже... ☝️
====== Цивільні не давалм присягу, а ви давали. Тож дотримуйтесь її, у вас права обмежені. "Я, (форумчанин Успіх), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю." Тепер перечитайте ще раз текст: слово Завжди = без строку давності.. тож поки живі будете служити.
==== Для цивільних теж є закон України! 2 ст. 65 Конституції України, згідно із якою «Захист Вітчизни, незалежності та територіальної цілісності України, шанування її державних символів є обов'язком громадян України. Громадяни відбувають військову службу відповідно до закону». Як так - виявляється, ви(і всі ухилянти) - НЕ по закону живете? Тобто, порушуєте закон! А за порушення законів має бути (і скоро буде) відповідальність! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Вів 02 січ, 2024 14:13
xio13 написав:.......... Цивільні не давалм присягу, а ви давали. Тож дотримуйтесь її, у вас права обмежені. "Я, (форумчанин Успіх), вступаю на військову службу і урочисто клянусь народу України завжди бути вірним і відданим йому, сумлінно і чесно виконувати військовий обов'язок, накази командирів, неухильно дотримуватись Конституції і законів України, зберігати державну і військову таємницю." Тепер перечитайте ще раз текст: слово Завжди = без строку давності.. тож поки живі будете служити.
А Вы присягу не давали? Чи ухилянт зі стажем і в армії не служили?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-