холява написав: Я писав про допомогу і деякі своі обов,язки як би нахабно це не звучало ! А про те що інші повинні робити писали як раз ви .
холява помиляється, нахабно когось посилають виконувати деякі обов"язки на халяву зовсім інші персонажі, в тому числі холява. таким посиляторам нагадую, що СРСР оснований, на примусі загнувся 30+ років тому, але твердолобих це не вчить
холява написав: Я все равно дождусь когда вас всех призовут ...... И у вас и у Вадюли , Хумэ и других будет время совершить подвиг . Я молюсь за вас и очень переживаю чтобы вы не пропетляли .
потомственний енкаведист буде сидіти з кулеметом в заграотряді, майстерність не проп"єш
Что то мне кажется что таки пропьёшь, а особенно если мешать на постоянке(пенсии) бухло с марафетом...
Господи , как же я забыл ........! Благодарю за напоминание ! Мне пересчитали пенсию ,сначала учли еще 18 месяцев , из которых я 6 месяцев получал боевые ,а потом добавили где то 40 процентов . И пересчитали квартплату , получилось где то минус 25 процентов .
холява написав: Господи , как же я забыл ........! Благодарю за напоминание ! Мне пересчитали пенсию ,сначала учли еще 18 месяцев , из которых я 6 месяцев получал боевые ,а потом добавили где то 40 процентов . И пересчитали квартплату , получилось где то минус 25 процентов .
Единственное о чем жалею , что уволили .
як долярчик, поки була 100К, то служив, а як зняли тилові надбавки, так зразу дембель
Я вкладаю вам в долоні "прапор свідомості " захисників Украіни ! Всі подготовлені , нерви я усім заспокоів , так що ...... короче будь чемним з " молоддю ", не налякай . На Добраніч !
Успіхи та інші - зрозумійте, що мобілізація потрібна для поповнення втрат ЗСУ, а не для вашої заміни, бо на фронті ситуація дуже складна. Думаю, якщо ми протягнемо ще рік то і тоді вас не відпустять. Але головне зрозуміти, що ви накоїли у 2019 році, за що ця карма вам і усім нам, бо без розуміння ситуації карму не відпрацювати, війну не виграти, країну не врятувати.
Востаннє редагувалось Schmit в Сер 03 січ, 2024 21:12, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:таким посиляторам нагадую, що СРСР оснований, на примусі загнувся 30+ років тому, але твердолобих це не вчить
м’яколобі сплатили стільки податків щоб у війську платити по 10К баксів? той хто не може сам себе захистити той наймає бодігардів. скільки їх послуги коштують не нагадаєте?
Schmit написав:Але головне зрозуміти, за що ця карма вам і усім нам, бо без розуміння ситуації карму не відпрацювати.
Коли я викладав інтерв'ю з Клімкіним, яким прямою мовою визнав, що "хтось" не дозволить нам виробляти оті ракети (тобто до визначеної межі можна - розробити, провести іспити, навіть зробити якусь кількість; але по-справжньому, по-серйозному, значуще - ні) --- від Вас було нуль реакції, коментарів. Да і від інших критикувальників Зелі за зрив ракетної програми.
Так кому треба-то зрозуміти ситуацію? По суті Клімкін проговорився... Точно так само, як проговорився Пристайко стосовно "короткозорості". Вже хто-хто, а клімкіних-пристайок ніяк не запідозрити у чомусь. Ось вони, коли уходять з посад, широким жестом приоткривають "короткозорим" очі.
Тільки нюанс -- це саме вони, перебуваючи на посадах, робили нас короткозорими. Тепер по суті стебуться... з лошар короткозорих -- тобто перекладаючи відповідальність на їми же обманутих. Їми же, бо це саме вони раніше співали оті інші пісні, переконували, запевняли.
Знали б громадяни справжні розклади, то може б по-іншому все б було...
Не треба на пересічних відповідальність перекладати. На отих наперсточниках (переконувачах та скривающих реальні ситуації) вона. Саме на них. А пересічний ... да не має він доступу до інформації, як мають її оті клімкіни-пристайки та Ко. Тобто можновладці.
Надайте усю інфу, а потім і питайте за відповідальність.
pesikot написав:Ти голосував за владу, ти агітував за ЗЕ!, то ти і стукай Не перекладай на когось
Ми тут - ув'язненні, а от ви всі там - вільні! Тому вам всім в 100500разів простіше було це зробити! В першу чергу - для себе!(тобто для вас всіх ухилянтів) Щоб до вас не брали батога і не заганяли в бусік!