У Росії суд засудив чоловіка до 1 року і 6 місяців в'язниці за публікацію мема з диктатором Путіним з георгіївською стрічкою на шиї.
В об'єднаній прес-службі судів Краснодарського краю заявили, що Володимир Яроцький в травні минулого року опублікував в соцмережі зображення, на якому зображений "чоловічий статевий орган, із зав'язаною на ньому георгіївською стрічкою".
Його визнали винним в оскверненні символу військової слави Росії і призначили покарання у вигляді позбавлення волі на термін 1 рік 6 місяців з відбуванням покарання у виправній колонії загального режиму.
Мобілізація українців за кордоном: питання не до тих, хто в перші дні війни евакуювався, а до тих, хто виїхав незаконно, – Зеленський.
Крім того президент підкреслив, що «на одного військового має бути 6-8 платників податків, і якщо ви в Україні і не на фронті, а працюєте та платите податки, то ви так само захищаєте державу».
Та не може бути ... а що трапилось ?
До когось щось дійшло ? Чи це виступ на публіку в Єстонії ?
пане Hotab давно висловив формулу
або воюєшь
або платишь податки в повній мірі
або донатишь ЗСУ
або комбо всього, що вище
Просто і єфективно
Я сам давно пишу, що ті, хто в тилу працюють та платять податки (а це важливо !!!) - не ухилянти. Ми всі в одній лодці
Hotab написав:Vadim_ вам треба більше читати, менше писати. Всі відповіді відносно мене були вище і зовсім недавно.
сли не тяжело , дайте ссілку
Мы на финансовом форуме. Вы же не нищий, правда? 20 дол и дам.
Хантер, я знаю о железном занавесе. Но xio сначала говорит «долярчик, хрен тебе по всему лицу , а не дембель, жди «1945-го», и тут же просит выезд за деньги. Причем почему-то скромные 500 дол тычет, хотя вчера ему было моей 1000 дол ежемесячно мало. Дывни эти юные моряки.
Мобілізація українців за кордоном: питання не до тих, хто в перші дні війни евакуювався, а до тих, хто виїхав незаконно, – Зеленський.
Крім того президент підкреслив, що «на одного військового має бути 6-8 платників податків, і якщо ви в Україні і не на фронті, а працюєте та платите податки, то ви так само захищаєте державу».
Та не може бути ... а що трапилось ?
До когось щось дійшло ? Чи це виступ на публіку в Єстонії ?
пане Hotab давно висловив формулу
або воюєшь
або платишь податки в повній мірі
або донатишь ЗСУ
або комбо всього, що вище
Просто і єфективно
Я сам давно пишу, що ті, хто в тилу працюють та платять податки (а це важливо !!!) - не ухилянти. Ми всі в одній лодці
xio13 написав: Нагадайте в 1941році в радянській армії, коли там солдата демобілізовували? В 1945му?
Декокого і в 1948. Но давайте ще раз і останній . аналогія з радянським союзом притянута за вуха це різні системи . І надіятись шо тил буде жити в демократичній європейській з лгбт цінностями а фронтовики в совєцькій якось шизофренічно.