я жил в Севастополе, потом часто там бывал, общался не с бомжами, наверное что то слышал. Были признаки ещё летом осенью 2013 когда квартиру в севасе невозможно было арендовать, из за понаехов с рф. Никто не понимал что это за люди. В остальном гуляйте в ЧС, как то в лом объяснять вам элементарные вещи.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Нед 14 січ, 2024 23:47, всього редагувалось 2 разів.
vitaliiangel написав:, я в их способе мышления не шарю.
Я ж вже 100500раз писав)) Всі під одну гребінку - Зе, За, Марч..., Буд... і т.д, і т.п.
Тому, на моменті, в приоритеті лише - пес Патрон, кіт Снаряд і метелик Хаймарс!
Шарить в чьем то способе мышления означает предсказывать его поступки, предиктором которых являются мысли. Например, последний визит в США освещался мало и без пафоса, не так как 1й. Что случилось? Почему к нам больше не приезжают Макрон и Шольц, какие у них с Зеленским разногласия? Зеленского попросили снять корону и принять условия перемирия, которые ему не нравятся? Чтобы отвлечь народ от провалов во внешней политике, придумали конфликт Марьяны и Валеры, а так же диктаторские законы, которые не обсуждали только дети.
дира бюджету 40+ ярдів $$, і це без 500К мобілізації ( 500К моб. * 20К з.п. * 12 міс. = 120,000,000,000 грн.), хотаб закриє, але це не точно
Успіх написав:
unicdima написав:Комусь вже була зарплата?
Ні.
І так дехто в нас і передбачав затримку з Нового року.
yama написав:Успіх є устілки у взуття з підігрівом на алі експресс від 180 грн за пару , працюють від повербанку посилання вставити не дають .... так і пишете "устілки з підігрівом"
Дякую, я встиг переглянути. Я такі колись собі купив на роботу(ще до війни) - класна штука, але трохи з тими дротами не повністю зручно(хоч їх під одяг пропускаєш до внутрішньої кишені куртки)
Але я не в піхоті, то мені значно легше... бо ми, переважно, в бліндажі, де палимо буржуйку👍 Вибігли/роботу виконали і знову у бліндаж.
Нет, задержка идёт. Да ладно та зарплата, Днепр примерз, лодки застревают во льду, и становятся лёгкой мишенью для дронов, потери сверх разумного. Зато кто то бодро отчитается мы держим плацдарм, который месяц в одном месте селе. Чтобы что ? Задачи беречь личный состав не стоит ?
Він уточнив, що в даний час в цьому напрямку ведеться активна робота і такі РЕБ можуть закуповувати місцеві громади.
«Зброю ж не купиш – стрілецьку, гармати, і ППО не купиш, але системи РЕБ, зокрема цивільних виробників, якщо вони робочі, їх треба перевіряти – це допомагає зберегти життя. І від дронів працює РЕБ, і може впливати на засоби повітряного нападу противника. Ракета може бути відведена, не долетіти до своєї цілі», - пояснив Ігнат і додав, що така «робота вже проводиться». https://varta1.com.ua/news/ignat-rozpov ... 75631.html
А цим РЕБом безконтрольно з кожного двору ніякого впливу на роботу оточуючих електронних приладів не завдадуть? Типу кардіостимуляторів, контролерів в системах управління будь-чим в побуті, енергетиці і т.д.
Честно говоря меня совсем не интересуют потери орков, им на замену придут другие. Меня интересуют исключительно наши потери в связи с очевидной трудностью мобилизации нашего населения поборников европейских свобод взамен наших сегодняшних потерь.
detroytred написав:Він уточнив, що в даний час в цьому напрямку ведеться активна робота і такі РЕБ можуть закуповувати місцеві громади.
«Зброю ж не купиш – стрілецьку, гармати, і ППО не купиш, але системи РЕБ, зокрема цивільних виробників, якщо вони робочі, їх треба перевіряти – це допомагає зберегти життя. І від дронів працює РЕБ, і може впливати на засоби повітряного нападу противника. Ракета може бути відведена, не долетіти до своєї цілі», - пояснив Ігнат і додав, що така «робота вже проводиться». https://varta1.com.ua/news/ignat-rozpov ... 75631.html
А цим РЕБом безконтрольно з кожного двору ніякого впливу на роботу оточуючих електронних приладів не завдадуть? Типу кардіостимуляторів, контролерів в системах управління будь-чим в побуті, енергетиці і т.д.
Хто в темі є?
Якусь туфту він прогнав. РЕБ по дронам очевидно мається на увазі блокування каналів керування, по ракетам це мабуть глушилки жіпіес, ясно, що таке не можна всім давати. Коли летять наші дрони розвідники чи шахеди через нашу зону відповідальності то приходить інформація, що в такому то секторі в такий то час буде прольот наших, не збивати. Ясно, що таку інфу цивільним ніхто не дасть і приватні РЕБ так само заглушать наші дрони як і чужі.
Успіх написав:Це повинно мотивувати нас, щоб ми ще хотіли сидіти в бліндажах 22міс
Детроєд тобі ж писав: "колія". Так що твій потяг на рейках, а машиніста ти вибрав у 2019. Тому запасись попкорном, і займи своє місце. Буде нескучно. Ти в перших рядах, в тебе марсіанські хроніки яскравіше, а ми на гальорці і погано бачим що там. Головне не випасти на поворотах історії.