|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:15
vitaliiangel написав: Успіх написав:А от дали б нам по-максимуму зборою/техніку в перші півроку, то...
то есть свою оборонку просрали, а дать должны. Ну хоть ты не включай дурака. Украина не центр вселенной. Успіх написав:І так дехто в нас і передбачав затримку з Нового року
это тебе ответ, будет ли новая мобилизация. За какие ши-ши? Одних намерений мало. Дюрі-бачі написав:оді хуйло однозначно розвів захід як лохів
в каком месте? Он что напал на страны НАТО? Или воспрепятствовал вхождению в НАТО Финляндии? Если бы Украина была нужна Западу, нас бы приняли в ЕС и НАТО вместе с Польшей. Война была предсказуема с момента газовых конфликтов. Помните, когда Ющенко подписал контракт с РосУкрЭнерго и что до этого было? Как перекрыли вентиль Европе. Скорее мы нужны как нейтральная буферная зона и дешёвая раб сила. Зная это путен и пошел войной, "если вам не надо тогда я себе заберу" Успіх написав:...а потім(після завершення війни) всі такі - фухххх, добре і так)) Ухилянти: "Фухххх, пронесло... - а то би нас загребли..." Фронтовики: "Фухххх, добре що то вже нарешті закінчилось..." І майже всі(крім родичів загиблих/інвалідів) +/- відносно раді такому варіанту
если ты так думаешь, значит у Зеленского 150% так думают, как то тебе удаётся читать их мысли
а що якщо це такий план виграти вибори ще раз, і він спрацює (там так вірять)?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:18
flyman написав:а що якщо це такий план виграти вибори ще раз, і він спрацює (там так вірять)?
это надо у долярчика спрашивать, я в их способе мышления не шарю.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:20
flyman написав:це про хотаба?
Хотаб розумничка і воював на відміну від рогопилу
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7015 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:25
Василь-Рівне написав: detroytred написав:До речі, як можуть потрапити на фронт ті, хто не хоче, якщо тут той, хто хоче, вже другий рік ніяк не може потрапити?
Знову професійний військовий мирного часу інших, ні разу не військових, на фронт відправляє, багато толкових форумчан радили йому стулити пісдак, але ні - Данніга Крюгера у всій красі - бетонна макітра - нічим її не прошибеш, весь у бойових діях на дивані і тонни безглуздого флуду та офтопу.
Знов ти впускаєш головне підгрунтя -- "інші" - це саме ти і ще пара таких же, яких я у відповідь запитую. Так у кого Крюгер-то? Ти і Ко відповіді на свої питання до мене отримали, а от самі замість того ж самого - відповісти на таке ж моє вам, мухлюєте. Надай відповідь і тоді генерь претензії зі стелі далі. В такому разі хоч якась логіка в цьому буде. Буду їх спростовувати. Поки нового з нашого діалогу може бути тільки одне: ваші відповіді про чому досі не на фронті. Розумієш, це буде новим. А не по сотому колу одне і те ж саме. Прохожого вже і Успіх запитав. Не я. А результат такий же самий. Як школяру, тобі розкладаю елементарне.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:27
vitaliiangel написав:, я в их способе мышления не шарю. Я ж вже 100500раз писав)) Всі під одну гребінку - Зе, За, Марч..., Буд... і т.д, і т.п. Тому, на моменті, в приоритеті лише - пес Патрон, кіт Снаряд і метелик Хаймарс! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:31
Успіх
Я вас попередив ,
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:31
vitaliiangel написав: Water написав: vitaliiangel написав:Война была предсказуема с момента газовых конфликтов. Помните когда Ющенко подписал контракт с РосУкрЭнерго и что до этого было. Как перекрыли вентиль Европе.
Нагадайте шо до цьго було, хто зробив цю кацоенерго та вимагав підписання договорів. Також цікаво як і коли перекрили вєнтіль Европі.
ЧФ в Севастополе газовым шантажем продлили?
Там вроді справа заведена. Это звенья одной цепи.
Якого цепу, вєнтіль до Европи коли перекрили? Ежу было понятно разрыв отношений и рф автоматом откусывает Крым
Це хто вам таке сказав? Говорят должны были сбить русский самолёт , тогда война была бы объявлена официально, но перепутали и сбили малайзийский.
І ви кажіть... (с) анекдот І шо там з кацапоенерго?
-
Water
-
-
- Подякував: 66 раз.
- Подякували: 221 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:32
Успіх написав: vitaliiangel написав:, я в их способе мышления не шарю. Я ж вже 100500раз писав)) Всі під одну гребінку - Зе, За, Марч..., Буд... і т.д, і т.п. Тому, на моменті, в приоритеті лише - пес Патрон, кіт Снаряд і метелик Хаймарс! 
Шарить в чьем то способе мышления означает предсказывать его поступки, предиктором которых являются мысли. Например, последний визит в США освещался мало и без пафоса, не так как 1й. Что случилось? Почему к нам больше не приезжают Макрон и Шольц, какие у них с Зеленским разногласия? Зеленского попросили снять корону и принять условия перемирия, которые ему не нравятся? Чтобы отвлечь народ от провалов во внешней политике, придумали конфликт Марьяны и Валеры, а так же диктаторские законы, которые не обсуждали только дети.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:38
Успіх є устілки у взуття з підігрівом на алі експресс від 180 грн за пару , працюють від повербанку посилання вставити не дають .... так і пишете "устілки з підігрівом"
-
yama
-
-
- Подякував: 9203 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Нед 14 січ, 2024 23:39
холява написав:Успіх Я вас попередив ,
А що, у в'язня... ой тфу, що я таке мелю  якого в'язня?  У ВОЇНА ЗСУ є вибір/вихід/права?
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4