Бетон написав:быстрее бы рейтинг обнулился. какому богу молиться ради этого, в любую религию вступлю. плохо быть пророком себе самому. знал же в 2019 что всё верх дном пойдёт. если есть в мире утопия для страны, "несмешной" её обязательно триггернёт.
От общество, все всё знают наперед, но принципиально живут плохо и уверенно со знаниями плывут в субстанцию с меньшинством, для чего Вам знания? )))
Може серед тих вкладників більшість військові?)) Бо куди нам вкладати? Не в окопи ж і бліндажі?
в русские акции а потом сливать их по дешёвке, обваливая русскую фОнду. я бы ещё рупли печатал чтобы их накрыла гиперинфляция, скидывал бы на поля с вертолета, чтобы орки вместо штурмов ползали на корачках их собирали а потом дрались друг с другом.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 17 січ, 2024 12:15, всього редагувалось 1 раз.
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку встановила перелік критеріїв для віднесення професійних учасників ринку до важливих, що дозволить їм бронювати співробітників від призову на військову службу. Згідно з документом, отримати право на бронювання своїх співробітників від мобілізації зможуть інвестиційні компанії, які здійснили власним коштом, або за рахунок клієнтів угоди купівлі-продажу ОВДП у 2023 році на суму від 100 мільйонів гривень та компанії з управління активами, чиї фонди інвестували в ОВДП 2023 року від 30 млн гривень.
Це якийсь лютий цирк... І скільки рил так можуть відмазати?
А мій власний млн в ОВДП -- він ніяк не рахується? Дайте демобілізацію -- ще млн чи два перетягну й інвестую (залежно від дат завершення депо...)
Є стійке відчуття, що аж така нахабна легалізація ухилянтів, (жалюгідними 100...30млн на х.з. скількох) -- здоров`я курсу не додасть. Схоже, дарма в гривні частину лишав...
maxprofit написав:Протягом грудня минулого року, за даними НБУ, депозитний портфель загалом по банківській системі збільшився на 50 млрд грн (4,9%) і склав 1,08 трлн грн. https://finance.liga.net/ua/bank/novost ... s-dani-nbu
І хто скаже, що не знайдеться мільйон бажаючих заплатити офіційно по 1 млн. грн. за бронь ??
підказка - є бронь , офіційно зп ,юридична адреса в Києві,робочі поїздки по Україні. Шукав в телеграм обмінки міста Кропу і натрапив на об'яву водія маршрутки в м.Одеса. Цікаво. Скільки треба часу щоб усіх працівників АТП зробити хоча б на половину бронь або мати наслідки в майбутньому?)
Бетон написав:быстрее бы рейтинг обнулился. какому богу молиться ради этого, в любую религию вступлю. плохо быть пророком себе самому. знал же в 2019 что всё верх дном пойдёт. если есть в мире утопия для страны, "несмешной" её обязательно триггернёт.
От общество, все всё знают наперед, но принципиально живут плохо и уверенно со знаниями плывут в субстанцию с меньшинством, для чего Вам знания? )))
"Я сразу догадался, чем закончится фильм"шестое чувство". Почему он собрал 600 млн, если все такие умные?" капитализация делает тебя инертным. Вот лет 5 и нужно чтобы перевести активы в другую страну
Bobua та скільки тих інвестиційних компаній? на пальцях однієї руки можна порахувати
але цікаво виглядає "за рахунок клієнтів" тобто сама компанія власні кошти не вкладає, але виконує угоди для клієнтів і таким чином є важливою складовою інвестиційного ринку
сенс/моно із своїм додатком не підпадають під інвестиційну компанію - а там думаю обороти по облігаціям мають бути норм