Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 64236424642564266427 ... 14779>
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 14:09

За крок до перевороту думок©

холява написав:Успіх , З Днем Соборності України !
Дякую, навзаєм!
  холява написав:Треба чекати .
А ви зараз прям ТУТ на ФОРУМІ , де невість скільки побічників "як краще перейти на іншу сторону ", виставляєте умови скільки часу треба для влади .
Так я тому і питаю, "скільки ще чекати на той закон?" Бо дах починає зносити)) і щоб в мене не почали якісь не правильні думки лізти в голову! :)

А то бачите, що тут кожен другий, чи третій - хотів би мати можливість/варіанти:
- поміняти громадянство))
- вискочити за кордон))
- перейти на сторону ворога :shock:
- і т.п.

А я ж то не такий!(покищо) :lol:
Тому ВР треба пришвидшитись з тим законом. Ввімкнути скажений принтер))

І все буде Україна!
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 14:16

Karl Volokh
Весь світ, а за ним і українські медіа, пише сьогодні про потужні оборонні укріплення (аналогічні тим, котрі зі свого боку побудували московити), які споруджує сьогодні Україна.
Забуваємо при цьому лише про одне. Можливим таке рішення стало лише після статті Залужного в The Economist, де він, всупереч бадьорому наступальному оптимізму політичної влади, констатував перехід до позиційної війни й необхідність зміни тактики.
Самий цей факт ясно вказує, що вдома переконати свого Верховного в цих доволі очевидних речах Генерал не зумів - довелося виносити сміття з хати.
В результаті, стаття остаточно зіпсувала йому стосунки з Зеленським, викликала численні звинувачення в порушенні субординації та втручанні в політику, а намір звільнити Головнокомандувача перетворився в президента на обсесію.
Попри це, Шашличник змушений був зібрати-таки Ставку й прийняти рішення про будівництво повноцінної лінії оборони.
Солдати воюють в окопах, а генерали, щоб, по можливості, зберегти їм життя, тримають другий фронт у тилу. У наших реаліях він виявляється не менш важливим.
АПД. З фронту пишуть, що далі розмов наші ефективні менеджери ще не просунулися

Пригадую відосик москвинів про довжелезні накриті окопи, оббиті всередині новими дошками.
То вкид, найімовірніше. Аби показати “крутізну”.

Але і у нас цирк -- на дошки розбирали коробки чи не тридцятирічно давності.
Дошки часто вже і трухляві.
Поки притрушені тили граються у швидкісне новобудування:

Зображення
Зображення
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 14:18

Успіх
Як же ми однакові в думках і житті .

Заходьте як можно більше і частіше на форум .
Сповіщайте нас про особисте кохання до Батьківщини і лють до зрадників .
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4143 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 14:21

ЛАД написав:
  mephala написав:до чего же коротка память у людей. забылась корона когда ограничения накладывал кабмин в противоречие с правами которые гарантировались Конституцией?
Кроме кабмина еще могу напомнить ограничение НБУ которые тоже вводились постановами в нарушение и тем не менее банки в первую очередь исполняли постановы. и только после суда вспоминали что постанова не последнняя инстанция.
я в шоке от народа как он быстро забывает все что творит зеленая власть.
или напомнить не принятую мобилизацию сколько туда всего затащили? и если бы этот проект не получил такой резонанс - то проголосовало бы больщинство и плевать на Конституцию. могу еще напомнить как парламент у нас разогнали. что еще вам напомнить короткопамятным?

Не буду ничего Вам доказывать, но с учётом Вашей хорошей памяти напомню, что ограничения при ковиде копировались нами с самых демократических в мире государств и там они бывали и пожёстче.

вы абсолютно ничего не поняли из того что я пытался донести
а пытался я донести что нехрен прикрываться Конституцией когда заходит речь про выборы если уже не раз ее игнорировали когда власти это было нужно. а то решили вспомнить про Конституцию когда выгодно. Вертят как хотят.

ЗЫ
в других государствах ограничения то вводили но для этого может еще что то делали кроме их введения? например у нас можно было ввести чрезвычайное положение и тогда было бы все ОК. но никто же это не сделал - просто постанова КМ и все. так что говоря про другие страны - нужно хорошо разбираться что и где у них записано.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 14:26

Все ж дуже просто!©

І ще одне...

От багато хто каже, що не можна приймати закон про 24міс, бо багато зразу звільняться і фронт посипеться...

А я кажу, що всі зразу не звільняться, так як вже не густо таких залишились, що з перших днів...
Он у нас вже десь третина(а може і більше) тих, які прийшли влітку і осінню 2022, а є такі, що навесні і влітку 2023р!
Тобто, вже їм потрібно дослужувати 3-6-12міс!
А в штурмовиках і піхоті, думаю що ще більше "новеньких"...

Тому, закон демобілізації про 24міс - можна СМІЛИВО приймати!

(хоч я б піхоті і штурмовикам термін би скоротив до 12міс, а то і до 6міс, якщо б можна було)
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 14:27

mephala написав: нужно хорошо разбираться что и где у них записано.

И у нас тоже ))) а то я уж подумала что вы как яма считаете что золотой миллиард охотится за вами )))
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 14:41

И у нас тоже ))) а то я уж подумала что вы как яма считаете что золотой миллиард охотится за вами )))
ПС: ковид вторым был в Италии и там было с законодательством ещё хуже, чем у нас. Я в то время там обитала и сюда каталась :) Часть особо упоротых регионов поплотились количеством гробов, дело было не в законах.
Нью-Йорк тоже чудил чудное.
А в каких регионах надо было следить?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 15:19

stm написав:

ПС: ковид вторым был в Италии и там было с законодательством ещё хуже, чем у нас. Я в то время там обитала и сюда каталась :) Часть особо упоротых регионов поплотились количеством гробов, дело было не в законах.
Нью-Йорк тоже чудил чудное.
А в каких регионах надо было следить?

разве во время ковида украинка могла спокойно кататься туда-сюда в италию...у меня соседка застряла в украине на полгода хотя имела свою квартиру в милане.Насколько помню сильные ограничения были на пекремещение
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 15:25

Успіх написав:І ще одне...

От багато хто каже, що не можна приймати закон про 24міс, бо багато зразу звільняться і фронт посипеться...

А я кажу, що всі зразу не звільняться, так як вже не густо таких залишились, що з перших днів...
Он у нас вже десь третина(а може і більше) тих, які прийшли влітку і осінню 2022, а є такі, що навесні і влітку 2023р!
Тобто, вже їм потрібно дослужувати 3-6-12міс!
А в штурмовиках і піхоті, думаю що ще більше "новеньких"...

Тому, закон демобілізації про 24міс - можна СМІЛИВО приймати!

(хоч я б піхоті і штурмовикам термін би скоротив до 12міс, а то і до 6міс, якщо б можна було)

да все эти законы до одного места-можно писать и говорить сутками про 18,24,36 месяцев.То что вас отпкстят сразу через 24 или по окончанию войны нет никакой гарантии.После второй мировой в ссср отпускали через 2 года сержантов и некоторые рода войск.Можно привести пример олимпиады-80---когда тупо на год оставили всех срочников которые должны были идти на дембель.И реально вы же сами прикрасно понимаете как можнео всем собраться и уйти так как 24 месяца.Моё мнение это просто хотят дать надежду пацанам.А как это реализуют не понятно.
konstantin kirovograd

Подякував: 60 раз.
Подякували: 257 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 22 січ, 2024 15:45

Наш шлях до перемоги

Хакеры группировки Blackjack (относятся к ВСУ) сообщили, что взломали российское госпредприятие, которое строит военные объекты по всей России. Они заявили, что скачали более 1,2 ТБ данных "Главного военно-строительного управления по специальным объектам".
На минуточку, это более 500паспортов военных объектов Минобороны рф: арсеналы вооружения, площадки зенитно-ракетных комплексов, штабы, казармы и другая технически-проектная документация.
Также хакеры снесли 7 серверов и зашифровали более 150 компьютеров сотрудников учреждения.
Если это правда, то фактически российские спецстроители остались без всего массива данных и резервных копий информации. А строительство новых объектов, в лучшем случае, встанет на паузу.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

#<1 ... 64236424642564266427 ... 14779>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор