|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:29
Успіх написав: Banderlog написав:не цінять мій бандерложий юмор. І комісарський талант. Уйду я. На форум бджолярів. Да невже не зрозуміло до цих пір що воювати люди не хочуть? Щиро кажучи і я не хочу йти по ромашковомінному полю в передніх рядах штурмовиків. І справа не в тім шо я ахєрєнний воєнспєц а тупо не хотю і все! Щодо мобілізації то крику багато а притоку нової крові нема. Напевно все йде до заморозки. Тільки заморозка не значить миру. Заморозка значить рівновага, стабільність. Коли в інтернеті будуть писати на східному фронті бєз пєрємєн
Я теж, наче, в попередньому вашому дописі побачив сарказм, але смайликів не було і мене це трохи збило з пантелику Але що казати, коли я і смайлики ставлю - а тут все сприймають на повний серйоз А коли серйозне пишу - кажуть, що вигадую Одним словом, тут заходиш, як в "палату №7" 
А яку палату ви мали на увазі , ту що А.П. Чехова так там була № 6 Яку ви маєте наувазі ? Я про №7 нічого не чув . У вас коли небудь буде самокритика , з того що пишите,що фантазуєте,що робите , що пропонуєте ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:31
budivelnik написав: ЛАД написав:Если допустить, что Вы правы, то получается, что 20-30% населения пытаются превратить в "украинцев" 70-80%, которые, возможно, этого не очень хотят. Тогда, опять же возможно, здесь слишком часто упоминают о демократии?
Так проблема будь-якого демократичного суспільства заключається в тому що 20-30% найефективніших НАВЯЗУЮТЬ свої правила 70-80% всіх інших... Якщо вдається - це називається прогрес Якщо ні - тоді регрес.. ПС Найсмішніше те що в совку менше 1% навязувало своє бачення 99%...але тоді це вважалось правильним. Чи будете щось заперечувати ? На 1 січня 1989 -кількість членів кпрс - 19 487 222 особи , що становило 6,8% від 286 млн мешканців.. А якщо врахувати що не всі комуністи керували...і згадати що всі керівники були комуністами - то скільки вийде?
Зараз теж не всі "найефективніші" керують. До того ж не всі керуючі "найефективніші". "то скільки вийде?"
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:35
andrijk777, по-моему, забанили ошибочно. Если кто-то его неправильно понял, то это не его вина.
Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 27 січ, 2024 20:26, всього редагувалось 1 раз.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:38
холява написав: Успіх написав: Banderlog написав:не цінять мій бандерложий юмор. І комісарський талант. Уйду я. На форум бджолярів. Да невже не зрозуміло до цих пір що воювати люди не хочуть? Щиро кажучи і я не хочу йти по ромашковомінному полю в передніх рядах штурмовиків. І справа не в тім шо я ахєрєнний воєнспєц а тупо не хотю і все! Щодо мобілізації то крику багато а притоку нової крові нема. Напевно все йде до заморозки. Тільки заморозка не значить миру. Заморозка значить рівновага, стабільність. Коли в інтернеті будуть писати на східному фронті бєз пєрємєн
Я теж, наче, в попередньому вашому дописі побачив сарказм, але смайликів не було і мене це трохи збило з пантелику Але що казати, коли я і смайлики ставлю - а тут все сприймають на повний серйоз А коли серйозне пишу - кажуть, що вигадую Одним словом, тут заходиш, як в "палату №7" 
А яку палату ви мали на увазі , ту що А.П. Чехова так там була № 6 Яку ви маєте наувазі ? Я про №7 нічого не чув . У вас коли небудь буде самокритика , з того що пишите,що фантазуєте,що робите , що пропонуєте ?
Я хотів написати, що палата мала номер 6, а не 7 Проте, вирішив це залишити більш фаховому спеціалісту )
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:40
Прохожий написав: vitaliiangel написав:Ой+ столько людей обогащается на войне, создаётся впечатление что это благо, а не горе.
карусельщики?
Закладники
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:42
pesikot написав:А хтоо ? А хтоо їх обрав ? А хтоо це зробив ? Всіх разом
А хто обирав всі 33роки? От і всі 33роки - нас робили всіх разом! Чи ти хочеш сказати, що 28 років нас не робили разом, а лише останніх 5? ЛАД написав:Я тут как-то цитировал Комаровского насчёт сегодняшнего психического здоровья в Украине.Затюкали. И Комаровского, и меня за компанию. Но проблема явно есть.
А тепер уявіть, що і на Марсі(нівякому разі не в нас!)  отакі ходять зі зброєю в руках І їх, марсіан, за 23міс. ЖОДНОГО РАЗУ НЕ перевірили на стан психічного здоров'я!!! 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:55
Успіх написав: pesikot написав:А хтоо ? А хтоо їх обрав ? А хтоо це зробив ? Всіх разом
А хто обирав всі 33роки? От і всі 33роки - нас робили всіх разом! Чи ти хочеш сказати, що 28 років нас не робили разом, а лише останніх 5? ЛАД написав:Я тут как-то цитировал Комаровского насчёт сегодняшнего психического здоровья в Украине.Затюкали. И Комаровского, и меня за компанию. Но проблема явно есть.
А тепер уявіть, що і на Марсі(нівякому разі не в нас!)  отакі ходять зі зброєю в руках І їх, марсіан, за 23міс. ЖОДНОГО РАЗУ НЕ перевірили на стан психічного здоров'я!!! 
Тай і добре що не перевиріли . Наслідки є навіть після 12 місяців і раніше .... Якось привезли хлопця який перенервував і посеред ночі , як почув якійсь рух , пальнув зі зборї. Ну трохи полежав , і то ,він не хотів а побратіми настояли . Так що Успіх , як лікарі ціклодон або аміназин не призначили то нічого особливого не відбуваєтся ... А ви на всяк випадок нумерацію на палатах поміняйте , бо зайдете де всі свої .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4143 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:55
ЛАД написав:andrijk777, по-моему, забанили ошибочно. Если кто-то его неправильно понял, то его не его вина.
ИМХО адекватные форумчане все понимают правильно так что никакой ошибки)
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 27 січ, 2024 19:56
холява написав:Я про №7 нічого не чув
В ній знаходяться чуть кращі, ніж в палаті №6)) але тільки чуть))) холява написав:У вас коли небудь буде самокритика , з того що пишите,що фантазуєте,що робите , що пропонуєте ?
Так я сьогодні писав/критикував себе, що "на рік пізніше зрозумів" дещо  - але ж це все потерли/рубанули в корінь 
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Суб 27 січ, 2024 20:07
pesikot написав:безвідповідально
От хто б казав  Я якраз і найвідповідально тримаю зброю у руках на фронті вже 23місяці!
-
Успіх
-
-
-
-
Профіль
-
-
4