|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 12 лют, 2024 18:37
ЛАД написав: Прохожий написав: ЛАД написав:Остальные голосовали за "армовир" просто как за лозунг.
это пенсионеры голосуют "просто как за лозунг"...увы...
Вы обрезали. Там дальше написано: Если бы им сказали, что надо будет пойти в армию лично им, увеличить, к примеру, в 2 раза налоги и тарифы ЖКХ для того, чтобы были средства на оборону и армию, то многие из них отказались бы и начали рассказывать о коррупции, неэффективности и пр., и пр. и устраивать майданы с протестами против "злочинної влади".
Вы лично согласились бы на службу в армии и рост налогов и тарифов (возможно, даже больше, чем в 2раза) лично для Вас? Интересно, Вы ответите или как обычно - появился, сказал что-то и исчез?
А чого не в 10 разів? А, можливо, просто було потрібно трішки меньше нових доріг?
-
kyk
-
-
- Подякував: 181 раз.
- Подякували: 178 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 лют, 2024 18:41
sens написав: холява написав:Як ви побачите протокол розтину , а потім акт смерті з вказівкой наслідкив і причин , то далі буде легше спілкуватись
як третя сторона,може знати про такі речі я не ображаюсь , мені цікаво , яка буде доказова база від ТЦК - людини немає , це факт
Так ,згоден . Людини нема . Ви написали легенево-серцевої недостатності , ТАК ? Так я вам скажу , що там 10 диагнозов можно написати . Спочатку найдуть медичний журнал звернень , що знайшли , що прописали , куди направили , ................. короче , я ж кажу що буде срач . ........як він не звертався за допомогою......... чи коли звернувся ...............
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 12 лют, 2024 18:49
BvB написав: Hotab написав:BvB , так там чітко розділено. Тобто старший офіцер досяг 50 - з першого в другий перейшов. Інше питання, навіщо це Сенс приніс, що з цим робити?
Не зрозуміло, навіщо потрібні ці розряди, якщо граничний вік все рівно залишається 60/65 років.
Взагалі вони для мирного часу. Тобто поки по віку в 1 розряді - служиш. Вивалився - вільний. Плюс ці розряди зустрічаються в (чомусь) таємному наказі МОУ про мобілізаційну підготовку . А вона є одним з обовʼязкових предметів бойової підготовки офіцерів. І заліки вони здають постійно. Навіщо це притягнув зараз Сенс, досі не ясно. Я думаю він відповість «Волынская резня». Його спілкування дуже нагадує того знаменитого персонажа. Тобто «аби що казати, щоб в роті не завонювалось».
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:08
холява написав: sens написав: холява написав:Як ви побачите протокол розтину , а потім акт смерті з вказівкой наслідкив і причин , то далі буде легше спілкуватись
як третя сторона,може знати про такі речі я не ображаюсь , мені цікаво , яка буде доказова база від ТЦК - людини немає , це факт
Так ,згоден . Людини нема . Ви написали легенево-серцевої недостатності , ТАК ? Так я вам скажу , що там 10 диагнозов можно написати . Спочатку найдуть медичний журнал звернень , що знайшли , що прописали , куди направили , ................. короче , я ж кажу що буде срач . ........як він не звертався за допомогою......... чи коли звернувся ...............
в Одесі , поліцейський розбив скло в автівці Було відео ( немає посилання на ютуб чи застосунок ) Сьогодні надали інформацію , що той хто вчинив дії , був не поліцейський, стороні якій причинили - компенсували,заяву в поліцію не надходило . Ви вважаєте що про смерть звичайного українця комусь є діло це моя відповідь щодо оприлюднення інформації про випадок. Особисто мене не покоять строк,коли людину призвали і направили ,коли вона померла - трохи менше аніж 2 місяців у навчальному центрі, після уточнення данних та ВЛК в ТЦК
Востаннє редагувалось sens в Пон 12 лют, 2024 19:14, всього редагувалось 1 раз.
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:10
Hotab написав:це притягнув зараз Сенс, досі не ясно. Я думаю він відповість «Волынская резня». Його спілкування дуже нагадує того знаменитого персонажа. Тобто «аби що казати, щоб в роті не завонювалось»
Чоловік має два вуха, щоб багато слухав, а один язик, щоб менше говорив
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:20
Hotab написав: BvB написав: Hotab написав:BvB , так там чітко розділено. Тобто старший офіцер досяг 50 - з першого в другий перейшов. Інше питання, навіщо це Сенс приніс, що з цим робити?
Не зрозуміло, навіщо потрібні ці розряди, якщо граничний вік все рівно залишається 60/65 років.
Взагалі вони для мирного часу. Тобто поки по віку в 1 розряді - служиш. Вивалився - вільний. Плюс ці розряди зустрічаються в (чомусь) таємному наказі МОУ про мобілізаційну підготовку . А вона є одним з обовʼязкових предметів бойової підготовки офіцерів. І заліки вони здають постійно.
Дякую
-
BvB
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:24
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3504 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:25
sens написав: Особисто мене не покоять строк,коли людину призвали,коли вона померла - трохи менше 2 місяців у навчальному центрі.
Ви знову десь перескочили . Беремо тільки наш випадок ! Я до вашего разуму звертаюсь ...... от прийшов чоловік в ТЦК .Направили в частину . Пройшло 8 діб , смерть . Заявляв він про хвороби , до кого звертався , було йому зле в перший чи другий раз (можу ще тисячу запитань поставити ).? Тромб , спадкова інфекція , отруєння , КОВІД (запалення три години ).Це так ,перше що на очі . То я у вас питаю ЩО БУЛО ? При чому тут сроки скільки у навчальному центрі ? Будь Ласка , давайте закінчим балакати ні про що .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:32
sens написав: холява написав:Як ви побачите протокол розтину , а потім акт смерті з вказівкой наслідкив і причин , то далі буде легше спілкуватись
Ніякої доказової бази не буде. Тцк працює по принципу комісії по інвалідності. Ти приходиш з документами і доказуєш шо інвалід. Допустим. У вас тиск. Вище норми 155 на 100. Це не повод що у вас гіпертонія щоб був такий діагноз за вами надо спостерігати в лікарні допустим 2 тижні. А тцк цього не обязано. Дали таблетку понижаючу поміряли ще раз. Спитали а який у вас робочий тиск?  якби намікаючи шо норми зара нема.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 114 раз.
- Подякували: 90 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:43
холява написав:Будь Ласка , давайте закінчим балакати ні про що .
вам було запропоновано в ПП надати інформацію ще годину по тому , ви вирішили годину часу вбити , зараз просите закрити діалог - добре , ви так нікому нічого не довели , дякую за приділений час .
-
sens
-
-
-
-
Профіль
-
-
3