|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:45
Banderlog написав:Допустим. У вас тиск. Вище норми 155 на 100.
То взгалі, а якщо конкретно, то у мене в медичній картці є допис про тиск 160/100 та гипертонію першого ступіню Banderlog написав:Це не повод що у вас гіпертонія щоб був такий діагноз за вами надо спостерігати в лікарні допустим 2 тижні. А тцк цього не обязано.
Ви дуже здивуєтесь, але зобов"язано направити в лікарню на огляд. Інша справа, що вони робити цього не будуть - "не на часі" Banderlog написав:Дали таблетку понижаючу поміряли ще раз. Спитали а який у вас робочий тиск?  якби намікаючи шо норми зара нема.
Норма тиску є завжди
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:47
sens написав: холява написав:Будь Ласка , давайте закінчим балакати ні про що .
вам було запропоновано в ПП надати інформацію ще годину по тому , ви вирішили годину часу вбити , зараз просите закрити діалог - добре , ви так нікому нічого не довели , дякую за приділений час .
Сенс, вам как адвокату спрашивают, человек прийдя на ВЛК предоставил документы что здоровье не огонь. Об этом сказал как Бандерлог так и холява, хотя своим языком, не всем понятным. Так же как каждый кто уходит на войну должен назвать родственникам куда его призвали и командира, так надёжнее и может понадобится семье в будущем.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:49
sens написав: Hotab написав:Тому буде багато флуду ні про що
Балакун, мов дірява бочка, нічого в собі не задержить.
Вам вдалося вірно доповнити мої слова на вашу адресу. Але це перша вдача за сьогодні. Поки що статистика мінусова за день.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2441 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:50
ЛАД написав: Прохожий написав: ЛАД написав:Остальные голосовали за "армовир" просто как за лозунг.
это пенсионеры голосуют "просто как за лозунг"...увы...
Вы обрезали. Там дальше написано: Если бы им сказали, что надо будет пойти в армию лично им, увеличить, к примеру, в 2 раза налоги и тарифы ЖКХ для того, чтобы были средства на оборону и армию, то многие из них отказались бы и начали рассказывать о коррупции, неэффективности и пр., и пр. и устраивать майданы с протестами против "злочинної влади". Вы лично согласились бы на службу в армии и рост налогов и тарифов (возможно, даже больше, чем в 2раза) лично для Вас?Интересно, Вы ответите или как обычно - появился, сказал что-то и исчез?
давайте без ваших бесконечных "если бы" а без "если бы" на данный момент у меня все гораздо хуже, благодаря вашему голосованию "за лозунг"... к сожалению в отличии от вас не могу себе позволить бесконечно флудить на форуме, на данный момент очень занят
-
Прохожий
-
-
- Подякував: 926 раз.
- Подякували: 1453 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:50
Banderlog написав: sens написав: холява написав:Як ви побачите протокол розтину , а потім акт смерті з вказівкой наслідкив і причин , то далі буде легше спілкуватись
як третя сторона,може знати про такі речі я не ображаюсь , мені цікаво , яка буде доказова база від ТЦК - людини немає , це факт
Ніякої доказової бази не буде. Тцк працює по принципу комісії по інвалідності. Ти приходиш з документами і доказуєш шо інвалід. Допустим. У вас тиск. Вище норми 155 на 100. Це не повод що у вас гіпертонія щоб був такий діагноз за вами надо спостерігати в лікарні допустим 2 тижні. А тцк цього не обязано. Дали таблетку понижаючу поміряли ще раз. Спитали а який у вас робочий тиск?  якби намікаючи шо норми зара нема.
, Брат , (по аві не можу назвати ) , ну ще ви тут не мололи язиком ........ ДЕ В тцк дають пігулки ? ... розмова йшла про інше . Всі питання про ТЦК к іншому чоловіку . Як сенс юрист, то повинен розуміти від чого відштовхуватся . Він сам не розуміє що він хоче . Давайте закінчим цю розмову .
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4142 раз.
- Подякували: 4538 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:57
stm написав: sens написав: холява написав:Будь Ласка , давайте закінчим балакати ні про що .
вам було запропоновано в ПП надати інформацію ще годину по тому , ви вирішили годину часу вбити , зараз просите закрити діалог - добре , ви так нікому нічого не довели , дякую за приділений час . Сенс, вам как адвокату спрашивают, человек прийдя на ВЛК предоставил документы что здоровье не огонь. Об этом сказал как Бандерлог так и холява, хотя своим языком, не всем понятным. Так же как каждый кто уходит на войну должен назвать родственникам куда его призвали и командира, так надёжнее и может понадобится семье в будущем.
по-перше , питання було стосовно строків направлення по-друге , питання я направив в особисті заради отримання відповіді виключно на моє питання. по-трете , не треба судити людину по її відповідям або ставлення до інших мене особисто від ХОЛЯВИ відповідь навіть : " НЕ ЗНАЮ " цілком задовольнила перевірити дійсність інформації і доказову базу у мене не має , тому виникло питання Щодо Одеси , то був приклад , який було нещодавно висвітлено . По суті більше немає заперечень .
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:58
sens написав: холява написав:Будь Ласка , давайте закінчим балакати ні про що .
вам було запропоновано в ПП надати інформацію ще годину по тому , ви вирішили годину часу вбити , зараз просите закрити діалог - добре , ви так нікому нічого не довели , дякую за приділений час .
Я вам декілько раз відповів , Я ставив питання по захворюванню , я вам ТУТ на ФОРУМІ відповідав . Я наводив приклади захворювань , я намагався ВАМ , як ЮРИСТУ дати відповідь ,а ви про лічку . Я у вас питаю про розтин , що показало , а ВИ ув,язуєте це зі сроками находження померлого між ТЦК і частиною . Ви в своєму розумі ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 12 лют, 2024 19:59
холява написав:Як сенс юрист, то повинен розуміти від чого відштовхуватся . Він сам не розуміє що він хоче .
що я хочу - це питання Маряни до Залужного , від вас в ПП був ігнор , а тепер виправдовуєтесь. Не робить так надалі .
-
sens
-
-
- Подякував: 34 раз.
- Подякували: 950 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
Додано: Пон 12 лют, 2024 20:08
sens написав: холява написав:Як сенс юрист, то повинен розуміти від чого відштовхуватся . Він сам не розуміє що він хоче .
що я хочу - це питання Маряни до Залужного , від вас в ПП був ігнор , а тепер виправдовуєтесь. Не робить так надалі .
А навіщо ви до мене звертались у приватні повідомлення ? Ми що женаті , ? І я повинен ? Ще раз . ПОМЕР . ДІАГНОЗ . При чому тут сроки і те що я вам не відповів в ПП . КОНКРЕТНО , ДІАГНОЗ , ВИСНОВОК ?
-
холява
-
2
- Форумчанин року
-
-
-
Профіль
-
-
5
22
1
Додано: Пон 12 лют, 2024 20:22
Так вірно, підтверджую, також зі слів моїх знайомих там м'ясорубка, але результати (позитивні)  є.
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7015 раз.
- Подякували: 3173 раз.
-
-
Профіль
-
-
3