|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 16 лют, 2024 16:57
V2 Я Вам привёл аргументы и напомнил, что одно из двух разведений войск было при Порошенко - Вы это обрезали, а Вы в ответ ругань и сказки. О "незагруженості оборонних підприємств" (как и вообще промышленности) я писал задолго до войны и приводил в пример Малышева. Меня так же точно обзывали "Гомо совєтікос" и рассказывали, что танки мы производить не можем и, вообще, наш путь - "велика с/г держава". "виділити та потратити гроші - це різні речі!!!" - чем ставить кучу восклицательных знаков, возьмите итоги выполнения бюджета и найдите, что деньги не выделили. А если выделили, то куда их потратили? И очень много писали о том, что даже этих денег явно мало, т.к. они практически полностью уходят на текущее содержание армии, а на вооружения практически ничего не остаётся. Два варианта - или Вы совершенно безграмотный (верится очень слабо), или Вы просто врёте, преследуя политические цели. На истину Вам плевать с высокой колокольни.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 лют, 2024 17:01
stm написав:Как только примут соответствующее положение, так сразу я пойду и стану на учёт, если призовут моя подруга из Германии достанет лучшие памперсы для взрослых, там она поселилась недалеко от дома пристарелых, поэтому будет лучший из лучших выбор. Так дрожать по подвалам я не смогу, иначе бы не возвращалась в Киев. Физические характеристики женщины, признаюсь менее сильные, чем у мужчины. Хотя я иногда и сомневаюсь что это так, глядя на некоторых представителей )))
Дуже подобається чути про свій майбутній героїзм у деякому гіпотетичному випадку і обовязок виконання конституції сьогодні іншими. Так говорять 1) заброньовані 2) інші категорії, які не підлягають мобілізації (переважно 60+ чоловіки, жінки). А чому ж чекати? Що заважає зараз піти захистити державу? Навіщо чекати? У вас же переконання? Чи в армію не беруть жінок прям зараз? Питання ж не в тому, чи винні ви за законом щось робити, а в тому, чи насправді ви робите так, як розповідаєте щоб робили інші, якщо цьому фізично ніщо не перешкоджає. І річ звичайно не в тому, щоб стати на облік, а в тому, що для не зазначених вище категорій піти стати на облік зараз означає з імовірністю 95% протягом тижня бути в армії, і 80% імовірності бути на фронті з "лопатою" протягом місяця. Тому говорити, що я стану на облік у абсолютно поки гіпотетичному випадку - це ні про що. Звичайно, повернутись у Київ починаючи з квітня 2022 року - це майже героїзм. Але треба говорити - я завтра піду до армії і покажу цим хробакам недочоловікам ухилянтам, як треба робити.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лют, 2024 17:01
Banderlog написав: vt313 написав: Banderlog написав:А чим погані були домовленості? Повномаштабної тоді вдалось уникнути ще бстало мозгів їх виконувати то б ціни не було шоколадному зайцю.
Ви ці домовленності читали? Це була капітуляція на умовах РФ, яку Україна підписала але не збиралась виконувати. По факту, війна відтермінована на якийсь термін і проблеми передані наступнику. Повномасштабної тоді не було б. Загалом, така ж (скоріш за все краща) пропозиція від РФ лежить на столі вже 1.5 року. І це також відтермінування на якийсь (10 - 15 років) термін.
читав давно помню смутно. Не лежить така. Проблеми треба було вирішувати. Не кричати як юлька ще 2004 шо донецьк треба огороди колючо проволокою... а треба було щитатись з тим що в криму і донецьку живуть "совки". і совок я кажу не для того щоб когось обідити. Їхня совковість підкріплена матеріально. Держава Україна не змогла запропонувати альтернативної реальності. Тут з сучасності тільки атб і приват банк. Все решту зроблене комуністами. Обвинувачувати людей що вони не за свободу а за дешеву ковбасу? А наші заробітчани в європі за шо? Турбує їх питання мови? Релігії? Відсутності виборчого права? В росію на заробітки не їздили? Даж від нас з заходу їздили. А як же ж недемократичність режиму?) Та пох більшості на політику і на права лгбт. Справжні цінності тільки матеріальні. І справедливість існує тільки матеріальна. За бога царя і отєчєство воювати дурних мало. Перетворення україни на федерацію був самий раціональний вибір. Сша федерація ? І це їм не мішає. І взагалі концепція сша де в кожного своя америка мені подобається найбільше. Коли кожен район самого задрипаного містечка сам встановлює свої правила. Нічого всім навязувати як жити. Говорить умовне берегове на мадярській? Хай говорить. Мені яке діло? Всі представники влади і державних соціальних служб обовязково повинні говорити українською , мені цього достатньо. 2 гу державну російську? Та льогко і англійську теж. Хочеш повну ставку по своїй посаді в умовній міліції? здаєш екзамен на задовільно по англійській. Все. Нато хочете? А нахіба? Нас туди взагалі беруть? Од почалась війна що мішає америці чи британії в односторонньму порядку вступитись за нас як за союзника? Кучма з своєю багатовекторністю був правий. А ідеї федералізації відстоював ще Чорновол. І ще , чим погане відтермінування ? На цій землі вічного нема нічого й вічний мир теж міф. Чи якби зараз припинилась війна ви б обявили її москалям? Щоб не було відтермінування? Якщо все одно помирать то краще сьогодні?
Спасибо! +++
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 лют, 2024 17:05
budivelnik На основе чего цифры? На основе ваших наблюдений за 4ре посещения тцк?)) Главное говорить уверенно и безапелляционно.. )
Если нужно призвать 300-400 тысяч новобранцев сколько нужно повесток? 30млн?))
Востаннє редагувалось hume в П'ят 16 лют, 2024 17:07, всього редагувалось 2 разів.
-
hume
-
-
- Подякував: 944 раз.
- Подякували: 1890 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 16 лют, 2024 17:06
trololo написав: Banderlog написав:Перетворення україни на федерацію був самий раціональний вибір. Сша федерація ? І це їм не мішає.
на жаль ми не США. уявіть якби в кожному регіоні була своя влада, збройні сили, свій ТЦК. ми б в 2022 посипались як картковий будинок. і федералізацію хуйло навязував саме для цього
В США нет "в кожному регіоні була своя ... збройні сили, свій ТЦК". "Своя влада" есть, но ограниченная общими законами. Но, вообще, степень федеративности бывает разная. Есть и Швейцария. Можно и нужно договариваться. А не "силой приведём Украину к счастью!"
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 лют, 2024 17:06
budivelnik написав:Я так і написав 1 В бусики тягнуть 100 2 По приході в ТЦК з цієї 100 - 99 відпускають 3 Воювати йде 1..
Все відносно. У світі Будівельника така статистика. Є багато інших світів, де вона кардинально протилежна. І кожен вірить у події лише свого світу. Це нормально.
-
adeges
-
-
- Подякував: 433 раз.
- Подякували: 1066 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 16 лют, 2024 17:10
adeges написав: budivelnik написав:Я так і написав 1 В бусики тягнуть 100 2 По приході в ТЦК з цієї 100 - 99 відпускають 3 Воювати йде 1..
Все відносно. У світі Будівельника така статистика. Є багато інших світів, де вона кардинально протилежна. І кожен вірить у події лише свого світу. Це нормально.
я так розумію, у вашому світові статистика по 0. бо вас й близьке немає біля ТЦК 
-
Shaman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 1628 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
adeges написав: stm написав:Как только примут соответствующее положение, так сразу я пойду и стану на учёт, если призовут моя подруга из Германии достанет лучшие памперсы для взрослых, там она поселилась недалеко от дома пристарелых, поэтому будет лучший из лучших выбор. Так дрожать по подвалам я не смогу, иначе бы не возвращалась в Киев. Физические характеристики женщины, признаюсь менее сильные, чем у мужчины. Хотя я иногда и сомневаюсь что это так, глядя на некоторых представителей )))
Дуже подобається чути про свій майбутній героїзм у деякому гіпотетичному випадку і обовязок виконання конституції сьогодні іншими. Так говорять 1) заброньовані 2) інші категорії, які не підлягають мобілізації (переважно 60+ чоловіки, жінки). А чому ж чекати? Що заважає зараз піти захистити державу? Навіщо чекати? У вас же переконання? Чи в армію не беруть жінок прям зараз? Питання ж не в тому, чи винні ви за законом щось робити, а в тому, чи насправді ви робите так, як розповідаєте щоб робили інші, якщо цьому фізично ніщо не перешкоджає. І річ звичайно не в тому, щоб стати на облік, а в тому, що для не зазначених вище категорій піти стати на облік зараз означає з імовірністю 95% протягом тижня бути в армії, і 80% імовірності бути на фронті з "лопатою" протягом місяця. Тому говорити, що я стану на облік у абсолютно поки гіпотетичному випадку - це ні про що. Звичайно, повернутись у Київ починаючи з квітня 2022 року - це майже героїзм. Але треба говорити - я завтра піду до армії і покажу цим хробакам недочоловікам ухилянтам, як треба робити.
Эйдж, между нами колоссальная разница, я уеду если Украину сдадут, строить другую жизнь, а Вы вернётесь  дальше судьба рассудит. Да, на сегодня женщину возьмут не в штурмовики, артиллеристы, танкисты всё равно. Поэтому отлов мужиков никто не отменит.
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
vt313 написав:............. Особиста думка, якби Ахметов в Донецьку зробив би теж саме, що Коломойський в Дніпрі, то мав би такий же результат. Але щось пішло не так, і сталося те що сталося. Років через 50, можливо, про це розкажуть.
И сегодня был бы там же, где Коломойский. 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: П'ят 16 лют, 2024 17:12
vitaliiangel написав: andrijk777 написав:Варіант для путіна один - чекати. Це сама краща стратегія.
думаю нет. ждать пока потопят весь чф и сожгут всю нефтепереработку? Власть диктатора держится на страхе и вере в его огромные силы. Кто ему тогда поверит в его суперсилу. Его сменят на нового Ельцина миротворца, который в сша будет танцевать калинку малинку и всех любить. Запрос такой идёт снизу. И элиты его выполнят. Путин стал токсичен для всех.
Когда?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-