Бити в набат -- “укріплення, укріплення, укріплення...!” Аби влада мала підстави вийти у всьому білому і сказати “почувши побажання трудящих, ми перестаємо марити про кордони 91р і оголошуємо про зміни у великому будівництві...”
Бити в набат -- “укріплення, укріплення, укріплення...!” Аби влада мала підстави вийти у всьому білому і сказати “почувши побажання трудящих, ми перестаємо марити про кордони 91р і оголошуємо про зміни у великому будівництві...”
В мене 6 мільйонів переглядів де я пропоную бетонування укріплень. Пару репортерів зв'язалось - італійське якесь радіо, СТБ і ще хтось. Ще ведучій знайомий Буланова. І тиша
Бо він у космосі. Ну і любить казати те, що люди хочуть чути.
З цим згоден. Але маю двох знайомих, які були мобілізовані в перші дні у 2022 і з тих пір охороняють склади по місцю проживання. Один з них взагалі на службі доба через дві. І теж військові, теж зі званнями. Тому ротація потрібна і серед тих, хто вже на службі.
Bobua написав:Я все-таки не розумію тилових елоїв... Так, їм начхати на солдатів. Але ж може ще статись і таке, що когось з них потягнуть на нуль. То хіба ж не краще, аби там вже були хороші укріплення?
Бо він у космосі. Ну і любить казати те, що люди хочуть чути.
Вообще-то, в цитате whois2010 ничего космического, как и во все заметке, на которую он сослался. Зеленский сказал вполне тривиальные вещи. Для мобилизации нужно определиться с количеством. А оно зависит от планов командования - для обороны и наступления, действительно, необходимо разное количество войск. И то, что на фронте воюют одни и те же, а большая (или бОльшая?) часть армии постоянно где-то в тылу тоже как-то неправильно. У этих частей было более, чем достаточно времени для обучения, боевого слаживания и т.п. Вряд ли Вы с этим будете спорить. И там нет никакой "іншої думки" и ничего про "спочатку", хотя, действительно, проще и быстрее провести ротацию уже существующих частей, чем мобилизовать и обучить большие количества новых.