Так сину-штурмовику форумчанина Н.. на автівку перераховували. Він ще дякував.
|
|
![]() Доброго. Ще раз -- треба знаходити згоду між самими різними українцями, окрім зрадників тощо. Останніми займаються відповідні органи. Це їх робота. А з усіма іншими далі жити, будувати, захищати. Нехай вони не такі гарні, патріотичні і т.д., як комусь хотілося б. Але інших нема.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українув мене вся фейсбук-стрічка забита
- врятуй кінцівку - збираємо на дрон - збираємо на авто - на гранатомети і т.і пройти мимо не можу якшо є IBAN - додаю в регулярні щомісячні платежі При цьому політики(євроліберального флангу!!!) підбурюють пролетарську ненавість до самої ідеї економічного бронювання. ЇМ НЕ ТРЕБА ГРОШІ.ЇМ ТРЕБА ВСІХ ЗАДОВБАТИ! ЇМ Потрібна СОЦІАЛІСТИЧНА (!!)СПРАВЕДЛИВІСТЬ. Так же як влада каже що не потрібні іноземні війська. Командиру 3ї бригади Жоріну, не портрібна економіка, хай мобілізовані цівільні старші за нього на 10 років рядові самі донатять зі своїх заначок, я так зрозумів Востаннє редагувалось fox767676 в Сер 20 бер, 2024 12:02, всього редагувалось 1 раз.
![]() Я одного разу вже писав , я наприклад ,навіть не показую нікому УБД , а ні в транспорті , ні в чергах , ні де .Тому що ці самі співвітчизникі не дуже сприймають.(ви би знали наскільки я м,яко висловився ) Надія на Господа , може він доведе до розуму . ![]() Я той допис пам'ятаю. Імхо. Свідомісті ні в кого не додасться. Навпаки, буде тільки знижуватися. Бо самі свідомі, а також професійні, вибувають і будуть вибувати. Треба жити, будувати, захищати, приймати рішення з тим, що є. Без розрахунку на підвищення отих складових...
![]() холява а на що ви розраховуєте? Співвітчизники в 2019 році обрали людину під лозунгом "просто перестать стрелять".
І ця ж людина 2 роки щовечора розказує співвчіччизникам, що хоробрі професіонали з ЗСУ їх захищають і от от переможуть. Разом з тим монобільшість не в стані прийняти новий закон про мобілізацію, тому що живе рейтингами і виборами після війни. Востаннє редагувалось sashaqbl в Сер 20 бер, 2024 12:10, всього редагувалось 1 раз.
![]() АРК, ОРДЛО потрібні. Думаю, що "Україна ввійде в НАТО" потрібно розуміти саме так як звучить гасло. Бандерлог про це недавно писав в стилі: "щоб два рази не вставати". І Арестович висловлювався на рахунок цього. Просто треба правильно розуміти, як і про "майські шашлики", що малося на увазі. ![]() Bobua Не смішно, ми про реальний світ , чи про світ рожевооких поні. В кращому разі , зараз у вільній Україні всього 30 млн., дітей і жінок і чоловіків , від 1-99 років.
У тому гарному вигадоному світі де 24 млн. чоловіків дуже легко мобілізувати , скільки потрібно , в реальному світі , все не так . ![]() Не зрозумів. Не слухав Арестовича, не прочитав Бандерлога(на жаль). Що ці добродії кажуть? ![]()
я так зрозумів, що щось подібне до "кордони НАТО 1991"
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|