Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 72807281728272837284 ... 14691>
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:36

ЛАД ,

Или финиш это уже в момент падения на объект?

Точную инфу наверное лишь коцабы знают.
Могу предположить, что ракета перед ударом делает «горку», а затем пикируя разгоняется до максимальной скорости.
720 немало, но сноп пуль из высокоскоростного пулемета может зацепить.
Обязательно имея заранее точные данные о секторе подхода (планшет с обстановкой) ракеты.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:36

Xenon написав:в Одеській області будуть переіменовані деякі населені пункти

с.Надеждівка - на с. Шампань

місто Южне - на місто Порт-Аненталь

село Роща - на с. Новий Париж

тепер ясно, чього Макрон вибрав Одеську область ))))

Есть в том же Арцизском районе село Веселый Кут. Название было получено в 1945 году в результате переименования с названия Париж, которое было одно из первых после основания села в 1816 году немецкими колонистами. Село Роща получило название в 1945 году после переименования с названия Новый Париж. И вот вернулось старое название.
Можно предположить, что переименование Веселого Кута в Париж задело бы самолюбие французских партнеров.
tumos

Подякував: 17 раз.
Подякували: 190 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:37

Hotab написав:ЛАД ,

а о том, что мобилизацию провести не удаётся. В нужных объёмах.
Как это сделать?

Я розраховую на новий закон. Нажаль запізно. Поки він вступить в дію, потім же кожному нададуть термін для актуалізації даних, потім призвати, навчити… «шото я очкую за наш фронт»…

"термін для актуалізації даних, потім призвати"
Вы забыли между этими пунктами вставить "пока оштрафуют достаточное количество" ге уверен, что все/многие поторопятся "актуализироваться".
Вот поэтому не особо рассчитываю на новый закон. "Поки сонце зійде, ропа очі виїсть".
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:43

ЛАД ,

Поки сонце зійде, ропа очі виїсть".

Ну тогда мы все заслужили то, что будет
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2463 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:45

Letusrock написав:........
методи Bobua - безпека, фортифікація, оріентація на цінність солдата а не на розбите село в три хати
методи політичні - максимально замінити жінками / пенсіонерами та інвалідами держапарат/правоохоронні органи/суди і т.д.
рекрутинг - короткострокові контракти, можливість відпустки в/с за кордоном, відповальність командирів, тцк та влк, заборона переводу без згоди (з ракетчика у штурмовики)
фінансові методи - більша з/п, квартири/земля, пільгові кредити/іпотеки, пенсії
Але це все запізно бо довіри вже нема, плюс грошей теж).

Кое-что справедливо. В основном, что касается "методи політичні". Остальное не очень реалистично. Сейчас времени нет, разбирать не буду. Если захотите, возможно, позже.
А грошей і не було. З самого початку.

тим не менш афганський чи парагвайський варіант війни неможливий також бо він передбачає наявність консолідованого, ідейного, бідного та неосвідченого суспільства

Ось чого нема, того нема. Головним чином - консолідованого.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:45

Hotab написав:ЛАД ,

Или финиш это уже в момент падения на объект?

Точную инфу наверное лишь коцабы знают.
Могу предположить, что ракета перед ударом делает «горку», а затем пикируя разгоняется до максимальной скорости.
720 немало, но сноп пуль из высокоскоростного пулемета может зацепить.
Обязательно имея заранее точные данные о секторе подхода (планшет с обстановкой) ракеты.

сбили из браунинга)
Прохожий

Подякував: 926 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:47

d44 написав:
  ЛАД написав:а о том, что мобилизацию провести не удаётся. В нужных объёмах.
А які об'єми потрібні? Ось що людей хвилює. Закопатися та тримати фрон то мабуть одна цифра, відвойовувати Крим то інша. І як та чим це буде реалізовуватись - "за родіну за сталіна", або "Таурусами" та "Атакамасами".

А кото это сегодня может сказать?
Кто знает?
Это зависит не от нас.
Сегодня, на мой взгляд, - "Закопатися та тримати фронт".
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:50

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Прохожий написав:сбили из браунинга)

літають тут всякіє 8)
Зображення
d44

Подякував: 4 раз.
Подякували: 71 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 18:54

ЛАД написав:
  budivelnik написав:Як я можу пояснити совку смак бананів, якщо він все життя харчувався жолудями?

Ну напишу я наступне..

Зеленський виходить і закликає ( з одночасними вибаченнями за хамство 2019 рік) Порошенка зайняти пост Премєр Міністра...
Після чого
Зайнявши пост Премєра - Порошенко закликає бізнес ЗБІЛЬШИТИ свої платежі в Бюджет ,
а тим хто буде сплачувати +10-30% попереднього рівня( або додаткову фіксовану плату в розмірі *****грн/місяць) в рекрутингові центри дасть право отримати бронь на кількість рекрутів мобілізованих цим центром пропорційно розміру внесених коштів.....

Але ж ти цього зрозуміти не в стані...це ж виявиться що ТЦК треба розігнати і кількість бажаючих служити виросте(особливо якщо рекрутингові центри будуть набирати в певні підрозділи)..а ще через якийсь час виявиться що військовому самодурству прийде кінець..бо там де комбриг чево ізволіте - там і служити буде нікому...
і так далі і тому подібне.
Очередной флуд вполне в духе совкового прапорщика.
Вопрос о том, как мобилизовать людей, а рассказывает, как забронировать.
А методы - "закликає". :)
Не наелись "закликів" в советские времена?
Ну и голубая мечта - "Порошенко премьер". :)
Сразу и победим.
Я ж тебе попереджав
Ну не може та що харчується жолудями - зрозуміти смак нектару...Немає в неї смакових рецепторів для цього і вільних сірих клітин в мозку немає щоб це зрозуміти.

1 Я показав як створити умови щоб ПІШЛИ...
Ясно , що створення умов щоб пішли - це не бусифікація і не постріли в коліно..але ти тільки такі методи й бачив, тому других не знаєш.
2 Питання ж не в прізвищі...Питання кому я вірю..
Якщо я не вірю команді з пяти кротів очолюваній нарцисом.. - то ясно що ця команда НЕ МОЖЕ вимагати від мене більшого ніж робить сама...а так як сама вона робить навіть менше ніж я- то взагалі...
3 А от якщо команді нарцисів привести того , кого вони ошельмували( хоч він в своїй риториці виявився правий) - то виходить що вони ЗГОДНІ поступитись частиною свого нарцисизму заради кінцевого результату...

Раз так - то і я можу це зробити.І при цьому не потрібні ні розстрільні команди ні примусові заград загони...
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 21 бер, 2024 19:01

Letusrock написав:
  ЛАД написав:Я не натякаю. Но просто не вижу других способов при таком сопротивлении(?)/ухилянстве от мобилизации.
И, действительно, интересно, какие методы стимулирования можно использовать по вашему мнению.

методи Bobua - безпека, фортифікація, оріентація на цінність солдата а не на розбите село в три хати
методи політичні - максимально замінити жінками / пенсіонерами та інвалідами держапарат/правоохоронні органи/суди і т.д.
рекрутинг - короткострокові контракти, можливість відпустки в/с за кордоном, відповальність командирів, тцк та влк, заборона переводу без згоди (з ракетчика у штурмовики)
фінансові методи - більша з/п, квартири/земля, пільгові кредити/іпотеки, пенсії
Але це все запізно бо довіри вже нема, плюс грошей теж).
тим не менш афганський чи парагвайський варіант війни неможливий також бо він передбачає наявність консолідованого, ідейного, бідного та неосвідченого суспільства
А що заважає заради високої мети - поділитись своєю владою з тими до кого довіра ще є?
Вірить лад зеленському/стефанчуку/єрмаку - чудово , заявляє зеленський/стефанчук/єрмак - що беруть під свій патронат 30-40 бригад Нацгвардії/ЗСУ
Я вірю Порошенку/Чалому/Яценюку - хай дадуть ЇМ ПРАВО взяти патронат над ще 30-40 бригадами...
А ще є дейтройт який довіряє Гриценку, є люди які довіряють Тягнибоку чи Тимошенко...- і цим дайте право...
А в кінці подивіться в кого краще вийшло і зробіть висновки хто/чим керувати повинен...

Ви ж хочете перемогти ..чи просто повоювати?
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 72807281728272837284 ... 14691>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему