sens написав:Треба почитати Безуглу - якщо пише що будуть,то вважайте що питання часу
а чому ні, судячи з логіки, після того, як закінчаться чоловіки, чи я щось не розумію
Чоловіки не закінчаться доки буде надзвичайний стан і живі Зеленський та Єрмак. Жарт. Не треба цього допустити - необхідно підтримувати на необхідному рівні.
sens написав:Треба почитати Безуглу - якщо пише що будуть,то вважайте що питання часу
а чому ні, судячи з логіки, після того, як закінчаться чоловіки, чи я щось не розумію
Логіка, припущення, чутки, заяви чиновників? Є факт. І не від якоїсь Безуглої, а від Гаранта. Куди ще поважніше, гарантовіше?
Факт: *Інакше буде велика війна. Ми нікуди не підемо, ми всі будемо воювати, всі будуть мобілізовані – і чоловіки, і жінки. Це буде погано для населення України. І я думаю, що Росія це прекрасно розуміє, – додав Президент https://mil.in.ua/uk/news/zelenskyj-pro ... -i-zhinky/
Умова (мордор не зрозумів, велика війна почалась) виконана. Тепер лише виконання запевнень. Це ж не 4 тис.долл. вчителям тощо.
Навіть ще у 2020 році було визначено пріоритет чим саме стримувати ворога: *Відповідно до рішенням РНБО «Про Стратегію національної безпеки України» від 14 вересня 2020 року, що основним завданням у сфері воєнної безпеки є розвиток потенціалу стримування, зокрема, пріоритетом є підготовлений і вмотивований військовий резерв та ефективна територіальна оборона.* (Кулеба лише не так вітієвато виразився).
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 11 кві, 2024 08:23, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Человек, принявший непростое решение, во всем и всюду будет видеть знаки, что он правильно сделал)) . Сегодняшняя рак. атака вам туда же в копилку.
Ще "добрий" знак, що вчора правки до закону про мобільзацію розглядади аж тридцять депутатів у сесійній залі, зі всього парламенту.
Чоловіки не закінчаться доки буде надзвичайний стан і живі Зеленський та Єрмак. Жарт. Не треба цього допустити - необхідно підтримувати на необхідному рівні.
Добрий ранок . Вас наче жінка зранку відшлєпала рушником . Щось прорвало ? Дуже забагато .
Hotab написав:Прям от «своїм рішенням»? Чи все ж надають пропозиції?
у малому містечку 2 неділі сміття не возили , бо "провтикали" бронювання і людей вигребли . А охочих бігати за трактором і закидати на 3 поверхи мішки зі сміттям нема. Потонемо у смітті і нечистотах. Буде рішення і буде бронь.