Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 75927593759475957596 ... 14609>
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 06:42

Re: Напад росії і білорусі на Україну

РФ атаковала Украину ракетами с бомбардировщиков Ту-95МС и "Кинжалами"
Обновлено 06:06: Зафиксированы повторные пуски Кинжалов.

"Николаевский Ванек" ранее написал, что пуски этих ракет производились не с 4 бортов МиГ-31К, а сразу с 8.

Обновлено 06:04: Ракеты "Кинжал" в направлении Стрыя (Львовская область).

Обновлено 06:01: Аэробалистические ракеты Х-47М2 "Кинжал" в направлении Львова!

Обновлено 05:59: "Кинжал" в направлении Киева!

Обновлено 05:58: "Кинжал" – в направлении Ривне. Также зафиксированы повторные пуски.

Обновлено 05:57: В воздухе уже 4 МиГ-31К, сообщили Воздушные силы.

Обновлено 05:53: Ракеты заходят в воздушное пространство Ивано-Франковской области, курс – западный. Также фиксируются ракеты западнее Луцка – меняют курс на Львовщину.

Обновлено 05:50: Ракеты в Волынской области, меняют курс на Львовщину.

Обновлено 05:49: Ракеты в Каменец-Подольском районе Хмельницкой области, курс – западный.

Обновлено 05:48: Зафиксирована ракета в направлении города Ривне. В то же время жителей Тернополя призвали пройти в укрытия.
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 06:56

Ось:
*У новому проекті закону щодо мобілізаційних заходів передбачено нововведення для чоловіків які знаходяться поза межею Батьківщини.

Для таких громадян у документі передбачено можливість оновити дистанційно дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, заявив член парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федора Веніславського. За словами політики, чоловіки зможуть це зробити з-за кордону через телефонний дзвінок, електронний кабінет чи електронну адресу.*
https://www.unian.ua/politics/zakonopro ... 00951.html
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 07:13

Класика (захоплива історія і сухий висновок) від чергового експерта:
*"Враховуючи, що швидкість цієї машини сягає до 2400 кілометрів за годину, радіус може бути від 500 до 1700 км, то в боротьбі з крилатими ракетами навіть одна машина зробить якщо не революцію, то колосальний крок уперед. І кілька таких машин можуть різко збільшити рівень збиття ворожих ракет", – пояснив він.
Черник також відзначив, що 24 літаки F-16, які Україна має отримати в червні, допоможуть Силам оборони, але не зможуть переламати хід війни.
"Ламає всю історію у частині воєнного протиборства машин так 120 з великим ракетно-бомбовим навантажуванням", – резюмував експерт.
https://www.unian.ua/war/f-16-dlya-ukra ... 99571.html
Треба вимагати (чи прохати?) забезпечення 120 літаками.

А от для протиборства з КАБами ситуація значно краща:
*І навіть дві пари таких літаків, не кажучи вже навіть про ескадрилью, можуть здійснити переворот. Але ця зброя має нарешті надійти", – каже Черник.*
Майже як *Переворот думок" (с) Успіх
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 07:31

vitaliiangel написав:
  alibob написав:""навіть якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично нічого не отримав""

Знаходився на роботі, фізично не отримав і всьо...
больше того. физически не принесли, физически не получил и блокировка. Так можно всех заблокировать, где доказательства что та повестка вообще была? я в почтовый ящик лет 10 не смотрю и где ключ от него не знаю.

Це взагалі правовий нігілізм і крапка. Нема чого тут обговорювати. Мені на електронну пошту приходить повістка в суд. Я звертаюся до секретаря суду який направив мені пдф скан повістки - вона взяла інформацію з юконтрол. Однакова назва є декількох юросіб,проте адресат в Черкаській області і це не дивує. До чого це я? Ви впевнені що повістки складає уповноважена особа яка має вищу освіту і не має права на помилку??
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 07:34

Hotab написав:
  vitaliiangel написав:
  alibob написав:""навіть якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично нічого не отримав""

Знаходився на роботі, фізично не отримав і всьо...
больше того. физически не принесли, физически не получил и блокировка. Так можно всех заблокировать, где доказательства что та повестка вообще была? я в почтовый ящик лет 10 не смотрю и где ключ от него не знаю.

Ти додаток встановиш. Туди прийде. Якщо знов «не вмію», я допоможу.
Подумай : тебе турбує щоб тебе не притягнули невинуватого, чи як сховатись краще?
Хоча я знаю відповідь . :lol:

Ви підтримуєте цирк і бронювання працівників цирку,може підтримувати й надалі - позиція зрозуміла.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 07:43

Ще у дискусії про незгодних побачив отакі нестиковку:
- незгодні: не підемо захищати мажорів, корупціонерів і т.д.;
- ті, хто вимагає від них: так ви будете захищати не їх, а своє (свої родини, домівки. Свої, а не чиїсь). Ота публіка (мажорів, корупціонерів, алконавтів і т.д.) тут не до чого. Захищайте своє.

Так тоді виходить, що і зараз захисники захищають своє, свої...
І те, що попутно ще і чиїсь, ролі не видіграє.

А от за критерієм черговості виконання загального для усіх обов'язку - цілком доречно та має підстави.
Але тут знов виникає питання критеріїв черги -- чому мажори, корупціонери, чиновники, впенси, силовики і т.д. в кінці?

А якщо справедливість неможлива (нема її у світі) і недоречна (бо потрібна ефективність), то також недоречні докори будь-кому з будь-якого приводу (хоч мобілізації, хоч податків, хоч чого).
Ну це ж очевидно... Що або труси, або хрестик.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 11 кві, 2024 07:50, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 07:51

холява написав:
  prodigy написав:10 тривог за неповний день, рекорд? Балістика декілька разів, за 25 місяців не пам'ятаю що так активно

тому що у нас "свято"-день асвабаждения Адесы (10 квітня 1944 війська Третього Українського), цього року мер вкотре зганьбився цим привітанням, після немецьких загарбників прийшли радянські окупанти з нквд, смершем і Гулагом
коли вже вата поздихає? за труханова немає питання, яке кончене (ще і салют на додачу)
просто піпец

Доброго вечора .
Увесь час слідкую що відбувається у Одесі , Миколаєві , Аккермані , Овідіополі .
Ми десь схожі по обстрілам .Багато прилітає ......
Здоров,я та терпіння .

В приморському р-ні Одеси постійно чутно вибухи. Є і тут вулиця 10-ого квітня (апреля), у вихідні завжди можна побачити барахолку ,у звичайні дні людей немає... Людей в місті взагалі мало, в маршрутці або трамваї завжди є вільні сидячі місця, у час пік немає заторів.... Увечері всі затори на узбережжі,поблизу моря, кав'ярні вже зараз працюють на "повну".
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 07:59

Vadim_ написав:
  Hotab написав:vitaliiangel

Это уже ты принятул за уши, что всё обязательно пойдёт бойцам на ноль.

Джерелом фінансування армії є лише держбюджет.
Ти можеш донатити по крупному (в розмірі прихованого податку) якщо не довіряєш посереднику. Ти це робиш?

Якщо всіх платників податків заберуть до армії то , Це будуть робити робітники цирків і верховної ради з поліціянтами чі военпенси у 45 років які не придатні на війну а Микола комбайнер у 58 придатний ?

Вот вам мотивація - розшукувати хто не працює більше 90 календарних днів і надати можливість стати офіційно працевлаштованим,до лав ЗСУ.
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 08:00

холява написав:
  Xenon написав:
В найближчі роки доведеться мобілізувати і жінок, – радник з гендерних питань командувача Сухопутних військ Григор'єва для The Times.

https://www.thetimes.co.uk/article/with ... -6bz929qvq

Питання мобілізації жінок в Україні не розглядають - ЦПД

https://pravdatutnews.com/emergency/202 ... adayut-cpd

Треба почитати Безуглу - якщо пише що будуть,то вважайте що питання часу
sens

Профіль

3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 08:05

sens написав:Безуглу

А от дійсно: хто-небудь хоч припускав, що може таке трапитися -- Безугла залишиться, як нічого не бувало, а Залужний піде?

Тому так -- можливо все.
detroytred

Профіль

#<1 ... 75927593759475957596 ... 14609>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей