"Николаевский Ванек" ранее написал, что пуски этих ракет производились не с 4 бортов МиГ-31К, а сразу с 8.
Обновлено 06:04: Ракеты "Кинжал" в направлении Стрыя (Львовская область).
Обновлено 06:01: Аэробалистические ракеты Х-47М2 "Кинжал" в направлении Львова!
Обновлено 05:59: "Кинжал" в направлении Киева!
Обновлено 05:58: "Кинжал" – в направлении Ривне. Также зафиксированы повторные пуски.
Обновлено 05:57: В воздухе уже 4 МиГ-31К, сообщили Воздушные силы.
Обновлено 05:53: Ракеты заходят в воздушное пространство Ивано-Франковской области, курс – западный. Также фиксируются ракеты западнее Луцка – меняют курс на Львовщину.
Обновлено 05:50: Ракеты в Волынской области, меняют курс на Львовщину.
Обновлено 05:49: Ракеты в Каменец-Подольском районе Хмельницкой области, курс – западный.
Обновлено 05:48: Зафиксирована ракета в направлении города Ривне. В то же время жителей Тернополя призвали пройти в укрытия.
Ось: *У новому проекті закону щодо мобілізаційних заходів передбачено нововведення для чоловіків які знаходяться поза межею Батьківщини.
Для таких громадян у документі передбачено можливість оновити дистанційно дані у територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки, заявив член парламентського комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки Федора Веніславського. За словами політики, чоловіки зможуть це зробити з-за кордону через телефонний дзвінок, електронний кабінет чи електронну адресу.* https://www.unian.ua/politics/zakonopro ... 00951.html
Класика (захоплива історія і сухий висновок) від чергового експерта: *"Враховуючи, що швидкість цієї машини сягає до 2400 кілометрів за годину, радіус може бути від 500 до 1700 км, то в боротьбі з крилатими ракетами навіть одна машина зробить якщо не революцію, то колосальний крок уперед. І кілька таких машин можуть різко збільшити рівень збиття ворожих ракет", – пояснив він. Черник також відзначив, що 24 літаки F-16, які Україна має отримати в червні, допоможуть Силам оборони, але не зможуть переламати хід війни. "Ламає всю історію у частині воєнного протиборства машин так 120 з великим ракетно-бомбовим навантажуванням", – резюмував експерт. https://www.unian.ua/war/f-16-dlya-ukra ... 99571.html Треба вимагати (чи прохати?) забезпечення 120 літаками.
А от для протиборства з КАБами ситуація значно краща: *І навіть дві пари таких літаків, не кажучи вже навіть про ескадрилью, можуть здійснити переворот. Але ця зброя має нарешті надійти", – каже Черник.* Майже як *Переворот думок" (с) Успіх
alibob написав:""навіть якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично нічого не отримав""
Знаходився на роботі, фізично не отримав і всьо...
больше того. физически не принесли, физически не получил и блокировка. Так можно всех заблокировать, где доказательства что та повестка вообще была? я в почтовый ящик лет 10 не смотрю и где ключ от него не знаю.
Це взагалі правовий нігілізм і крапка. Нема чого тут обговорювати. Мені на електронну пошту приходить повістка в суд. Я звертаюся до секретаря суду який направив мені пдф скан повістки - вона взяла інформацію з юконтрол. Однакова назва є декількох юросіб,проте адресат в Черкаській області і це не дивує. До чого це я? Ви впевнені що повістки складає уповноважена особа яка має вищу освіту і не має права на помилку??
alibob написав:""навіть якщо громадянин не знаходиться за адресою, яка вказана у ТЦК, і фізично нічого не отримав""
Знаходився на роботі, фізично не отримав і всьо...
больше того. физически не принесли, физически не получил и блокировка. Так можно всех заблокировать, где доказательства что та повестка вообще была? я в почтовый ящик лет 10 не смотрю и где ключ от него не знаю.
Ти додаток встановиш. Туди прийде. Якщо знов «не вмію», я допоможу. Подумай : тебе турбує щоб тебе не притягнули невинуватого, чи як сховатись краще? Хоча я знаю відповідь .
Ви підтримуєте цирк і бронювання працівників цирку,може підтримувати й надалі - позиція зрозуміла.
Ще у дискусії про незгодних побачив отакі нестиковку: - незгодні: не підемо захищати мажорів, корупціонерів і т.д.; - ті, хто вимагає від них: так ви будете захищати не їх, а своє (свої родини, домівки. Свої, а не чиїсь). Ота публіка (мажорів, корупціонерів, алконавтів і т.д.) тут не до чого. Захищайте своє.
Так тоді виходить, що і зараз захисники захищають своє, свої... І те, що попутно ще і чиїсь, ролі не видіграє.
А от за критерієм черговості виконання загального для усіх обов'язку - цілком доречно та має підстави. Але тут знов виникає питання критеріїв черги -- чому мажори, корупціонери, чиновники, впенси, силовики і т.д. в кінці?
А якщо справедливість неможлива (нема її у світі) і недоречна (бо потрібна ефективність), то також недоречні докори будь-кому з будь-якого приводу (хоч мобілізації, хоч податків, хоч чого). Ну це ж очевидно... Що або труси, або хрестик.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 11 кві, 2024 07:50, всього редагувалось 1 раз.
prodigy написав:10 тривог за неповний день, рекорд? Балістика декілька разів, за 25 місяців не пам'ятаю що так активно
тому що у нас "свято"-день асвабаждения Адесы (10 квітня 1944 війська Третього Українського), цього року мер вкотре зганьбився цим привітанням, після немецьких загарбників прийшли радянські окупанти з нквд, смершем і Гулагом коли вже вата поздихає? за труханова немає питання, яке кончене (ще і салют на додачу) просто піпец
Доброго вечора . Увесь час слідкую що відбувається у Одесі , Миколаєві , Аккермані , Овідіополі . Ми десь схожі по обстрілам .Багато прилітає ...... Здоров,я та терпіння .
В приморському р-ні Одеси постійно чутно вибухи. Є і тут вулиця 10-ого квітня (апреля), у вихідні завжди можна побачити барахолку ,у звичайні дні людей немає... Людей в місті взагалі мало, в маршрутці або трамваї завжди є вільні сидячі місця, у час пік немає заторів.... Увечері всі затори на узбережжі,поблизу моря, кав'ярні вже зараз працюють на "повну".
Это уже ты принятул за уши, что всё обязательно пойдёт бойцам на ноль.
Джерелом фінансування армії є лишедержбюджет. Ти можеш донатити по крупному (в розмірі прихованого податку) якщо не довіряєш посереднику. Ти це робиш?
Якщо всіх платників податків заберуть до армії то , Це будуть робити робітники цирків і верховної ради з поліціянтами чі военпенси у 45 років які не придатні на війну а Микола комбайнер у 58 придатний ?
Вот вам мотивація - розшукувати хто не працює більше 90 календарних днів і надати можливість стати офіційно працевлаштованим,до лав ЗСУ.