Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 75967597759875997600 ... 14591>
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:10

detroytred написав:Тобто якісь домовленості все ж таки є.
я вам уже сказал какие. РФ достаются наши территории, а Европа забирает людей. им люди нужны, с рождаемостью швах. А РФ наоборот украинцы не нужны. Нафига им территории тоже вопрос наверное, чтобы гордиться победами. Там этим люто болеют.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:13

vitaliiangel ти нещодавно з піною переконував, що території також не треба. «а иначе зачем бы они ушли из-под Киева и оставили Херсон».
Шось змінилось?
Ти помилився?
Чи то було «мнєніє»
Чи то був «генерал СВР»?

Слишком общее понятие о реальности.

Наприклад?
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 11:18, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:14

stm написав:Из плюсов. Бронь выдаётся на 6 месяцев - это не пожизненный статус. Система: предприятие продается списком на бронь только 50% от сотрудников. Поэтому если у вас женщины, инвалиды и иже с ними это 50%, то автоматом остальные 50% могут попадать на бронь. Это неплохое конкурентное преимущество сейчас.

вообще то 50% считается не от общего количества сотрудников а от военнообязанных.
НО
если в высоких кабинетах посчитают что предприятие супер-пупер критичное то количество забронированных может превышать 50% от военнообязанных.
mephala

Подякував: 333 раз.
Подякували: 1024 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:18

vitaliiangel написав:
  detroytred написав:Тобто якісь домовленості все ж таки є.
я вам уже сказал какие. РФ достаются наши территории, а Европа забирает людей. им люди нужны, с рождаемостью швах. А РФ наоборот украинцы не нужны. Нафига им территории тоже вопрос наверное, чтобы гордиться победами. Там этим люто болеют.

Чому я дуже обережно підхожу з принципу *кому вигідно* в якості основних причин?
Тому що ситуацією користуються по максимуму всі. А головна причина початку, да і ходу подій може бути дрібна в дрібного; або дрібна у великого.
Скористатися ж залюбки можуть великі по великому.

Поки видно: усі конкуренти нас неслабо покоцали...
І чудово вбудовують в глобальну мапу світу. Визначили спеціалізацію.
Всі. В шоколаді.
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 11 кві, 2024 11:25, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:23

Hotab написав:vitaliiangel ти нещодавно з піною переконував, що території також не треба. «а иначе зачем бы они ушли из-под Киева и оставили Херсон».
Шось змінилось?
Ти помилився?
Чи то було «мнєніє»
Чи то був «генерал СВР»?

Слишком общее понятие о реальности.

Наприклад?

Если бы я понимал что у Путина в голове.территории не нужны, нужны победы, чтобы на парадах их праздновать. Что они считают за победу? Наверное капитуляцию. И чтобы ее получить фигачат ракетами, и разрушают города. Что изменилось? Ты ранее не знал, что им нужны победы? Я что то новое сказал? Их устроит победа без территорий. Территорий там своих как у дурака фантиков неужели надо ещё чуть чуть?
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:25

Xenon написав:Сьогодні Україна втратила останню ТЕС (Трипільську) (((
з генерації фактично лишається тільки 3 АЕС (Рівненська, Хмельницька та Південноукраїнська).

З урахуванням що відбувається в Стрию , то до наступної зими можемо лишитися і без газу...

Цікаво, після цапських атак по газовій інфраструктурі ми продовжуємо транспортувати газ до ЄС? Якщо так, то це просто клінічний випадок.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:28

vitaliiangel

Если бы я понимал

І не тільки це, а всюди.
Якщо ти «нє панімаю», то максимум викажи свою думку і баста. А не те що ти тут витворяєш, сторінками доказуючи свою правоту. А потім «єслі би я понімал»..
Оці всі «вы как дети , думаете вас будут годами содержать, максимум до лета 23» і тд.. Так хто діти? Хто «нє панімалЪ»???
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 11 кві, 2024 11:29, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 402 раз.
Подякували: 2441 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:28

mephala написав:
  stm написав:Из плюсов. Бронь выдаётся на 6 месяцев - это не пожизненный статус. Система: предприятие продается списком на бронь только 50% от сотрудников. Поэтому если у вас женщины, инвалиды и иже с ними это 50%, то автоматом остальные 50% могут попадать на бронь. Это неплохое конкурентное преимущество сейчас.

вообще то 50% считается не от общего количества сотрудников а от военнообязанных.
НО
если в высоких кабинетах посчитают что предприятие супер-пупер критичное то количество забронированных может превышать 50% от военнообязанных.

Порядок бронювання військовозобов’язаних під час дії воєнного стану затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 27 січня 2023 року № 76. Цією ж постановою визначено Порядок та критерії віднесення підприємств, установ, організацій до критично важливих для функціонування економіки та забезпечення життєдіяльності населення в особливий період.

Ознакомится не лишне. Предметно может поговорим. А может и нет...
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:30

detroytred написав:Чому я дуже обережно підхожу з принципу *кому вигідно* в якості основних причин?
Тому що ситуацією користуються по максимуму всі. А головна причина початку, да і ходу подій може бути дрібна в дрібного; або дрібна у великого.

Всі. В шоколаді.

Правильно ли я поняла что ваш знакомый имея законные основания которые он точно знал что есть (статья Закона) на отказ лица в соц.службе обиделся и ушёл?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 11 кві, 2024 11:42

stm написав:
  detroytred написав:Чому я дуже обережно підхожу з принципу *кому вигідно* в якості основних причин?

Всі. В шоколаді.

Правильно ли я поняла что ваш знакомый имея законные основания которые он точно знал что есть (статья Закона) на отказ лица в соц.службе обиделся и ушёл?

Да ж не знаю, чи варто починати своє уныле?))
Якщо вам дійсно цікаво (те, що знаю я від нього):
1. Деяким дітям)) в іншому місті вже виплачють нехилі гроші. Вже.
2. В нього є дитина. Він схотів теж скористатися цим правом.
3. Отримав відповідь, що такого нема і йдіть.
4. Поки пішов.
Крапка.

Про точно знав статті Законс в моєї розповіді не було.
Мова була, що такий підхід є типовим. Аргументація елементарна. Прикладів купа куп.
Є Закон про перерахунок пенсій, по пайкові, речові; був про відпускні атошикам --- чиновник показує дулю дульну прямо у лоба. Через суд без проблем.

Да що казати, якщо колись діючим всл не виплатили тринадцяту (чи оздоровчі,вже не пам'ятаю, бо так і простив їх державі). І публічно командир з фініком усьому особовому складу заявляли -- через суд без проблем. Йдіть.
Публічно. Тобто офіційно.

Тепер поясніть: звідки ви взяли про "образився" (і пішов)? Якщо в мене написано -- отримав вказівку "вільний" (тобто йди).
Востаннє редагувалось detroytred в Чет 11 кві, 2024 11:48, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 75967597759875997600 ... 14591>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор