|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 27 кві, 2024 13:57
Shaman написав:експортерам
Всім? Чи не всім? Я колись подавася на повернення ПДВ - там купа перевірок, кожну бумажку, кожну ТТН треба... Shaman написав:навіщо ви перекручуєте? ви самі знаєте відповідь. в АТБ ви ПДВ сплатите. купуйте за готівку на ринках або в невеличких магазинах-ФОПах
Так це ви перекручуєте... Скільки розходів української семьї становлять ринки та купівля у бабусь?
-
dimo_0n
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 кві, 2024 14:32
stm написав: mephala написав: stm написав:Долежн быть минимум один человек готовый бегать и возить и сражаться за своего.
т.е. сначала защищаем Украину а потом должен кто то свой сражаться. Т.е. проблему спихнули на семью. Чудесно. Во всем мире так.
Для вас ввесь мир это кацапстан , Україна , бульбостан и некоторые из африки со средней азией? stm написав:законы надо знать, а не рассчитывать на доброго дядю... Сражаться за свое будущее так сказать. Но вы ещё не готовы, проще про сорта писать
Тоесть для того чтобы тцк нашли,пришли,забусировали законы есть а потом когда защитник подизносившихся военпенсов получил увечье или по иному потерял здоровье в ЗСУ то он сам должен бегать на костылях по больницам а не тцк СП прийти до нього додому і запитати що вам потрібно, чі є в чьомусь потреби, чим ми можемо вам допомогти?
-
Vadim_
-
-
- Заблокований
- Подякував: 622 раз.
- Подякували: 508 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 кві, 2024 14:38
С чего я взял, что он отброс? Потому что его, а не меня привезли сейчас в суд. Потому что у девочки 2.5 года переломано плечо. Потому что надеть зелёные тряпки и делать вид что ты воюешь только не на передке, а пьяный, с двухленими детьми, по моему это считается не очень круто. Не знаю, вам же виднее. Как там писали про ребёнка, убитого мусором на фуникулере, типа сдох и черт с ним.
Это не истерики, а мизерный вклад в индексацию поисковых машин, чтобы помнили. Потому что единственная причина, по которой эти отбросы в тюрьме- общественное давление.
Трухину, например, удалось отмазаться штрафом.
-
Бетон
-
-
- Подякував: 191 раз.
- Подякували: 405 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 14:38
Shaman написав: yama написав:https://ibb.co/r2Vh5ZL От зверніть увагу що ПДВ найбільше наповнює бюджет, більше ніж все інше разом взяте +-
якщо відняти відшкодування ПДВ - то на перше місце виходить податок на доходи фізичних осіб. й на відміну від ПДВ - там ще є над чим працювати.
Ви щось не рахую ти 467- 84,6 = 382 ПДВ Доходи фіз осіб 148 На прибуток підприємств 117 Навіть разом менше , Якщо що я рахую стовпчик держбюджет. У зведеному дійсно буде так як ви пишете. Тоді треба розбиратися який відсоток фінансування тієї ж армії з місцевих бюджетів із державного. Я щось підозрюю що з державного бюджету йде більше фінансування ніж з місцевих. Але суть питання в тому що уникнути оподаткування неможливо ! як би ти не заробляв, як би ти не був оформлений чи не оформлений, Чим би ти не торгував , де би ти не торгував - Ти все одно заплатиш податки
Востаннє редагувалось yama в Суб 27 кві, 2024 15:05, всього редагувалось 1 раз.
-
yama
-
-
- Подякував: 9203 раз.
- Подякували: 1071 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 14:47
Дюрі-бачі написав:Наофтопили ми податками знатно, краще повертатись до теми: коли нам дадуть вже обіцяні США 7 млр. $? Є якийсь графік?
На даному етапі набагато важливіше хто які побори платить в державних садочках школах та інститутах  А до тих 7 млрд Ні ви ні я не маємо якогось прямого відношення - все уже вкрадено до нас, Нам дістанеться крихти з того стола якихось 3 відсотки які підуть на зарплати в конвертах для нас
Востаннє редагувалось yama в Суб 27 кві, 2024 15:06, всього редагувалось 1 раз.
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 14:52
Дюрі-бачі написав:ИМХО як не крути, а податок на прибуток - це складнощі в адмініструванні і місце, де чиновники можуть заробити на "вілли". Саме тому я за податки з обороту, або за податки на виведений капітал ...
Інколи виходить так що товар продається в мінус , або в нуль, Або з націнкою в 3 %. Платити з цього обороту податок якби зовсім нечесно
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 14:59
Shaman написав: dimo_0n написав: Shaman написав:з оплати кешем набагато менше податків сплачується. й навпаки.
Я в АТБ заплатив кешем, я не заплатив ПДВ? )))
навіщо ви перекручуєте? ви самі знаєте відповідь. в АТБ ви ПДВ сплатите. купуйте за готівку на ринках або в невеличких магазинах-ФОПах
Ці ФОП скоріш за все купили товар у великого дистриб’ютора чи імпортера, який офіційно завіз цей товар (у більшості випадків) і він заплатив всі податки і доплюсував їх (ПДВ) у рахунок Для ФОП, навіть якщо ФОП купив у нього готівкою, цей товар , то скоріш за все там вже було ПДВ. Щоб ПДВ не з’явилось треба за готівку купити закордоном , привести контрабандою сюди і продати за готівку тут і ще при цьому відшкодувати ПДВ там , Тобто там за кордоном треба купити як приватна особа І привезти сюди контрабандою. Якщо ми не відшкодуємо це ПДВ за кордоном, то ми просто заплатимо це ПДВ , або та інші податки ,в тій країні де купили.
-
yama
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Суб 27 кві, 2024 15:09
Vadim_ написав: stm написав:Во всем мире так.
Для вас ввесь мир это кацапстан , Україна , бульбостан и некоторые из африки со средней азией? stm написав:законы надо знать, а не рассчитывать на доброго дядю... Сражаться за свое будущее так сказать. Но вы ещё не готовы, проще про сорта писать
Тоесть для того чтобы тцк нашли,пришли,забусировали законы есть а потом когда защитник подизносившихся военпенсов получил увечье или по иному потерял здоровье в ЗСУ то он сам должен бегать на костылях по больницам а не тцк СП прийти до нього додому і запитати що вам потрібно, чі є в чьомусь потреби, чим ми можемо вам допомогти?
Вадим, в законодательстве и положениях обычно описанные все функции гос.органов. Да, у ТЦК функция набирать людей и распределять на фронт. Нет функции "а что после". После есть громадськи объеднання и благодийни фонды. Есть соц.страх. Есть ветеранские организации. Но никто из них мыслей людей не читает. Человек сам или с помощью должен прийти или как-то отозваться. Если человек приходит в АТБ и спрашивает за соц.защиту ему тоже не обязаны помогать, хотя в толпе может найтись или сердобольный или мошенник, которые либо помогут либо ограбят...
-
stm
-
-
- Подякував: 73 раз.
- Подякували: 680 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 27 кві, 2024 15:12
Бетон написав:С чего я взял, что он отброс? Потому что его, а не меня привезли сейчас в суд. Потому что у девочки 2.5 года переломано плечо. Потому что надеть зелёные тряпки и делать вид что ты воюешь только не на передке, а пьяный, с двухленими детьми, по моему это считается не очень круто. Не знаю, вам же виднее. Как там писали про ребёнка, убитого мусором на фуникулере, типа сдох и черт с ним. Это не истерики, а мизерный вклад в индексацию поисковых машин, чтобы помнили. Потому что единственная причина, по которой эти отбросы в тюрьме- общественное давление. Трухину, например, удалось отмазаться штрафом. Бетон, а вот за днепровского быка, который ехал пьяный в жопу с собственными детьми в авто, которого остановили за нарушение ПДД, который напал на девушку-полицейскую, ты заступался Заламывал руки, истерил, как же, при детях убиилиии Забывая про простой факт, что пьяный за рулём опасен, в первую очередь, для своих же детей и уже потом - для окружающих
-
pesikot
-
-
- Подякував: 542 раз.
- Подякували: 1259 раз.
-
-
Профіль
-
-
2