fler написав:На днях мобілізували колегу мого чоловіка, 33 років, троє дітей, відкрита язва шлунку. Наступного дня всі довідки були принесені в ТЦК, там все всім пох - глянули та відкинули. Пройшов ВЛК за три години. Сьогодні вже поїхав на навчання - на 2,5 тижні.
У поїзді йому стало зле. Швидка забрала, відправили назад до Мико. Знову має пройти ВЛК, тепер мабуть ретельніше, ніж за 3 години.
Таке враження, наче вашу обліківку зламали. Кудись поділися ваші переможні реляції зеленовладі, замість цього зʼявилися повідомлення «мобілізували батька трьох, закривають шість лікарень в місті, хворому мобілізованому погано стало…». Ви проходите шлях Успіха? От любві до нєнавісті
fler написав:На днях мобілізували колегу мого чоловіка, 33 років, троє дітей, відкрита язва шлунку. Наступного дня всі довідки були принесені в ТЦК, там все всім пох - глянули та відкинули. Пройшов ВЛК за три години. Сьогодні вже поїхав на навчання - на 2,5 тижні.
У поїзді йому стало зле. Швидка забрала, відправили назад до Мико. Знову має пройти ВЛК, тепер мабуть ретельніше, ніж за 3 години.
В тому році щоб отримати бронь відправляли на ВЛК. Більше неділі проходили по зазначеним медустановам з-за черг дурних що вони наробили.Хто проходив, хто ні, пару чоловік написали заяви, звільнилися. Потім їх вговорили, повернули на роботу. Один впевнений поперся ще й в тцк. Бо він після операції ходить з мішечком сечоприймачем. Там йому наполегливо пропонували службу в ЗСУ. Каже ,,Так в мене ж здоров'я нема, така проблема,,. Там в нього ще тих діагнозів букет цілий.,,Та то нічого, ми вам підберем місце служби,,.
whois2010 написав:Таке враження, наче вашу обліківку зламали. Кудись поділися ваші переможні реляції зеленовладі, замість цього зʼявилися повідомлення «мобілізували батька трьох, закривають шість лікарень в місті, хворому мобілізованому погано стало…». Ви проходите шлях Успіха? От любві до нєнавісті
У вас щось особисте до моєї обліківки? Хочете поговорити про це?
Таке враження, наче вашу обліківку зламали. Кудись поділися ваші переможні реляції зеленовладі, замість цього зʼявилися повідомлення «мобілізували батька трьох, закривають шість лікарень в місті, хворому мобілізованому погано стало…». Ви проходите шлях Успіха? От любві до нєнавісті
Пламенным поборником Телемарафона и эрзац-патриотом быть легко... до тех пор, пока вопиющий беспредел не касается тебя лично и твоих близких. И тогда вдруг звучит в голосе обидка "ой, а моих то за что?" Добро пожаловать в реальность.
Таке враження, наче вашу обліківку зламали. Кудись поділися ваші переможні реляції зеленовладі, замість цього зʼявилися повідомлення «мобілізували батька трьох, закривають шість лікарень в місті, хворому мобілізованому погано стало…». Ви проходите шлях Успіха? От любві до нєнавісті[/quote] Пламенным поборником Телемарафона и эрзац-патриотом быть легко... до тех пор, пока вопиющий беспредел не касается тебя лично и твоих близких. И тогда вдруг звучит в голосе обидка "ой, а моих то за что?" Добро пожаловать в реальность.[/quote]
ПІДТРИМАВ !!! Щось там зламалось у ФЛЕР . Ну то й не всі дойдуть до кінця .....
холява написав:Вийшов з роботи . Між тим , чомусь гадав що ви вже перетнули браму ТЦК . Все маю надію, що зустріну вас у перев,язочной з простріляной кулінкою .Чи з АЗФ .... Ви мені подобаєтесь , не глупий , але бажаю наочної зустрічи .
Щиро захоплююсь вашим світоглядом. Візьмете в помічники в операційну? буду подавати скальпель і пилу
холява написав:Вийшов з роботи . Між тим , чомусь гадав що ви вже перетнули браму ТЦК . Все маю надію, що зустріну вас у перев,язочной з простріляной кулінкою .Чи з АЗФ .... Ви мені подобаєтесь , не глупий , але бажаю наочної зустрічи .
Щиро захоплююсь вашим світоглядом. Візьмете в помічники в операційну? буду подавати скальпель і пилу