|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: П'ят 03 тра, 2024 08:33
detroytred написав: Bobua написав:Якщо держава схоче вижити -- то їй, навіть не маючи вільних грошей, можна просто переписувати майно ухилянтів на бійців. Машини вже може вилучати. Квартири, землю -- це під питанням, але це просто технічне питання. Бо ухилянти і досі всім тим володіють лише завдяки державі. І війську. В окупації і так би все втратили. І втратять, якщо у війська не буде мотивації. Бо “загрядатряди” неможливі на тлі такого кричущого панькання з ухилянтами. Це треба чітко пояснити і тоді дуже жалітись не будуть.
Дик, тоді чому одразу всі сфери не брати? Отже в усіх, а не тільки в ухилянтів, все є лише завдяки державі. А при окупації всі усього лишаться. Тобто чому б всім не працювати, воювати лише заради збереження Держави??? Чому тоді так питання не ставите, якщо з такої точки зору розглядаєте? І якщо в тилу не буде мотивації, то навіть мотивоване військо теж довго не протягне. Якесь замкнене коло. Який вихід?
А в тилу є мотивація? На мобілізацію? Ніби то вже нема, років зо два...  budivelnik написав: Bobua написав:можна просто переписувати майно ухилянтів на бійців.
Можна майно ухилянтів Можна гроші олігархів Можна хабарі чиновників.... Все можна, але тільки ОДИН раз І якщо думка про те що підприємець це туша яка сидить на банці з грошима які можна поділити і гуляє в головах шукачів чарівних паличок.. а по факту все трошки інше.... кожен мільйонер відрізняється від мільярдера тим що в мільйонера-мільон боргу, в мільярдера-мільярд... а всі їх банки/заводи/ферми/пароплави і так далі...без них перетворюється в заставне майно , яке на ринку коштує менше ніж під нього взятий кредит...якщо воно не працює. ...
А чого це зайшла мова про підприємців? Ви що знаєте таких ухилянтів? Мова була, що плата війську -- це не проблема. У такій багатій країні як наша... Не самі ж вбогі селяни у хатах-мазанках тут живуть. Штрафи ухилянтів 17тис щомісяця? По 200тис на рік? З 10млн -- це 2 трлн? Не схоче платити штраф -- віддасть авто, чи м2, чи гектари...
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: П'ят 03 тра, 2024 08:33
Яма Форма... Логіка та сенс є. То Ви не повністю уявляєте, що значить бути всл. Йдете ви спокійно вулецею, вам дзвінок і ви в чому були і з чим були вже в літаку, машині і прямуєте грець куди...
Раніше і овсім прямо заборонено було мати цивільний одяг на робочому місці. Хоч в центрі Києва, в кабінеті. Покарання за це було.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2024 08:41
Bobua написав:Штрафи ухилянтів 17тис щомісяця? По 200тис на рік? З 10млн -- це 2 трлн? Не схоче платити штраф -- віддасть авто, чи м2, чи гектари...
Це скочування у більшовизм і як наслідок отримання 1941 1942 рік, гугль все знає: Фактично влітку 1941 року Червона армія не була знищена, а просто здалася у полон. Німці, окрім 3,5 мільйонів полонених кадрової Червоної армії, ...
-
Goodman
-
-
- Подякував: 769 раз.
- Подякували: 576 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2024 08:57
detroytred написав:Спробуйте фактами... Які чітко вказують:
Спробую, мій кум, воєнпенс, Офіцер, якому 59 років на фронті в Донецькій області, сказав, що не може сидіти дома коли держава на нього все життя як на вояка витрачала кошти, дала квартиру і тепер коли країна в біді він мусить віддати борг своєму народу, а другий воєнпенс, який ЗНАЧНО молодший, сидить в подарованій державою квартирі на дивані і флудить на форумах. Це факт detroytred?  Факт. І ще один факт - позитивний, Ви здатні вчитись і це дуже мене тішить, раніше тут всіх відправляли на фронт, тепер не відправляєте, відправлялка зламалась, ще зовсім недавно всім тут безкінечно хамили особливо розумним панянкам з форуму, тепер трішки притормозили. І це без биків сержантів,слава Богу, є тут методи ставити таких як Ви до стійла і вони дієві, чи не так? Га? І особливо мені подобається, що Вас без проблем можна перевчити на скажімо кулеметника, чи іншу дефіцитну військову спеціальність, вірно?  Я ж бачу що Ви ще здатні навчатись, я у Вас вірю як у захисника добровольця, офіцера честі який чесно піде виконувати свій обов'язок перед Вітчизною і не залишить її в біді, Ви ж людина честі, вірно, detroytred? 
-
Василь-Рівне
-
-
- Подякував: 7016 раз.
- Подякували: 3172 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
2
Додано: П'ят 03 тра, 2024 09:08
Василь-Рівне написав: detroytred написав:Спробуйте фактами... Які чітко вказують:
Спробую, мій кум, воєнпенс, Офіцер, якому 59 років на фронті в Донецькій області, сказав, що не може сидіти дома коли держава на нього все життя як на вояка витрачала кошти, дала квартиру і тепер коли країна в біді він мусить віддати борг своєму народу, а другий воєнпенс, який ЗНАЧНО молодший, сидить в подарованій державою квартирі на дивані і флудить на форумах. Це факт detroytred?  Факт. І ще один факт - позитивний, Ви здатні вчитись і це дуже мене тішить, раніше тут всіх відправляли на фронт, тепер не відправляєте, відправлялка зламалась, ще зовсім недавно всім тут безкінечно хамили особливо розумним панянкам з форуму, тепер трішки притормозили. І це без биків сержантів,слава Богу, є тут методи ставити таких як Ви до стійла і вони дієві, чи не так? Га? І особливо мені подобається, що Вас без проблем можна перевчити на скажімо кулеметника, чи іншу дефіцитну військову спеціальність, вірно?  Я ж бачу що Ви ще здатні навчатись, я у Вас вірю як у захисника добровольця, офіцера честі який чесно піде виконувати свій обов'язок перед Вітчизною і не залишить її в біді, Ви ж людина честі, вірно?:mrgreen:
Ну знов вигадки замість фактів. Ви плутаєте факти. З факту вашого кум (його геройства) аж ніяк не випливають оті претензії до мене. От ніяк. Позиціонували себе добровольцем саме ви, а не я. Я ніколи. Це у вас складнощі дійти за 2+ роки до фронту. Не в мене. Квартири держава дарує? - це факт? Це вигадка. Я отак писав у бік ВСІХ форумчан? - це вигадка. Що там панянки в мій бік писали - забули чи ні? Ви щось там бачите в моєму навчанні? - це ваша вигадка. Питання по честь від вас? - це що? Так де факти-то? Ви про що? У вас тільки суцільні вигадки. Це і є факт. Давайте факти. Про себе. Але ви здатні вчитись. Про пенсії рівні тощо вже не згадали. Надовго? Факт поки один - доброволець не може за 2+ роки дійти до фронту. Замість цього другий бізнес відкрив...
Востаннє редагувалось detroytred в П'ят 03 тра, 2024 09:16, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2024 09:14
detroytred написав:То Ви не повністю уявляєте, що значить бути всл. Йдете ви спокійно вулецею, вам дзвінок і ви в чому були і з чим були вже в літаку, машині і прямуєте грець куди...
І куди хто літав, починаючи з 1991-го? Я пам'ятаю, що остання героїчна боротьба була у Криму, у 2014-му, дехто так відвоював, що про нього кіно знімали, декого у партію Порошенко взяли. Головне щоб вміли з баяном та прапорм відступати. Де вони зараз?
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 тра, 2024 09:18
d44 написав: detroytred написав:То Ви не повністю уявляєте, що значить бути всл. Йдете ви спокійно вулецею, вам дзвінок і ви в чому були і з чим були вже в літаку, машині і прямуєте грець куди...
І куди хто літав, починаючи з 1991-го? Я пам'ятаю, що остання героїчна боротьба була у Криму, у 2014-му, дехто так відвоював, що про нього кіно знімали, декого у партію Порошенко взяли. Головне щоб вміли з баяном та прапорм відступати. Де вони зараз?
Повинні бути готові. Про це була мова.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2024 09:27
pesikot написав:Всі повинні бути в ЗСУ. Підтримую, всі. Всі ? А хто тоді буде фінансувати ЗСУ ? Якими грощима ? У нас ЗСУ фінансується з податків, западні партнери ніколи не підписувались на це Якщо всі в ЗСУ, то хто платить податки ?
пересмикувати не потрібно. і розказувати що нікого не залишиться в тилу щоб працювати і сплачувати податки. я розумію що вам гарно вигадувати відмазку для існування першого сорту.
-
mephala
-
-
- Подякував: 333 раз.
- Подякували: 1024 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 тра, 2024 09:30
detroytred написав:Повинні бути готові. Про це була мова.
Тому висновок якщо ТОДІ були не готові.. то СЬОГОДНІ ті які ТОДІ були не готові-повинні спокутувати свою тодішню неготовність Про це мова....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 03 тра, 2024 09:35
Goodman написав: Bobua написав:Штрафи ухилянтів 17тис щомісяця? По 200тис на рік? З 10млн -- це 2 трлн? Не схоче платити штраф -- віддасть авто, чи м2, чи гектари...
Це скочування у більшовизм і як наслідок отримання 1941 1942 рік, гугль все знає: Фактично влітку 1941 року Червона армія не була знищена, а просто здалася у полон. Німці, окрім 3,5 мільйонів полонених кадрової Червоної армії, ...
Не мрійте. Німці -- то цивілізований народ. Там хоч було кому здаватись. Москвини -- то цивілізаційне дно. Для чого здаватись садистам? Хіба не краще вмерти? І де скочування? У держави є законне право вас всіх мобілізувати. Ви всі ховаєтесь. Як паршиві вівці. То хоч “шерсті жмут” повинні ж дати!
-
Bobua
-
-
- Подякував: 120 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
1