Ой+ написав:Мосейчук прокоментувала закиди проти неї та сина https://www.unian.ua/society/poterpayu- ... 31575.html "З приводу свого сина я теж дала пояснення громадськості. Антон виїхав за три з половиною роки до початку повномасштабного вторгнення. Не те, що виїхав - він емігрував. І повертатися в країну він не збирається. Власності у нього немає, фабрики кондитерської у нього немає. Він ні на що не претендує і він не порушував закон і не виїжджав 24.02.2022", - заявила Наталія Мосейчук.
Тут я згоден з Наталкою. Без сарказма. Батьки рубають бабло в Україні, (поки можуть), а діти мають жити в цивілізованому, демократичному світі. Війна ж тільки загострила наявні проблеми, а не утворила їх.
А хто мені пенсію платити буде? А воїнам травмованим ? А ця Мосейчук за кордони 1991 чи за РПВ ?
Ты подтормаживаешь, или что? Я не опровергаю цифры смертей 2МВ. Я к тому, что твои фантазии о десятках миллионов ничего общего с этой войной не имеют. Фантазируй тогда уже о 50 или 100 млн, чего уж там. Ты с Ф16 разобрался? Все уже понятно? Увольнять коррупционеров надо или нет? Определился? А то один раз истерика «почему уволили», второй раз «даже не уволили!». Ты какой-то вообще не бетон, а повидло.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 10 тра, 2024 11:13, всього редагувалось 1 раз.
хто умовим Хоттабам буде пенсію платити в 2030 х роках
Базу обкладання можна розширити і углубити., Ви скільки податку сплачуєте з ленлордизму? А якщо потрусити добряче? Податківці ж теж на ранній пенсії. Якщо їм стане не вистачати, вони ж візьмуть в кулак ваші отісамі і трішечки стиснуть . Просто поки що їм вистачає, тому ви кайфуєте))
vitaliiangel
если продолжат паковать налогоплательщиков, то никто.
А якщо пакувати публіку з пролежнями, то нічого ж з податками не станеться? Так? І я так вважаю.
Востаннє редагувалось Hotab в П'ят 10 тра, 2024 11:26, всього редагувалось 1 раз.
хто умовим Хоттабам буде пенсію платити в 2030 х роках
Базу обкладання можна розширити і углубити., Ви скільки податку сплачуєте з ленлордизму? А якщо потрусити добряче? Податківці ж теж на ранній пенсії. Якщо їм стане не вистачати, вони ж візьмуть в кулак ваші отісамі і трішечки стиснуть . Просто поки що їм вистачає, тому ви кайфуєте))
Бізнес план враховує і такі ризики Часткова релокація почалася з приходом ВАЗика
Ризик менеджмент присутній Ви мене не за того маєте. Я прочитав з власної ініціативи два томики Основ економічної теорії
_Mykola_ написав:Найзатребуваніша зброя на нулі у піхотних підрозділів, це... пабам, міномети 60,82,120 мм, а також мала артилерія від ЗУшок і до 155 калібру. Без цієї артилерії, нуль не встоїть, далекобійне Хаймарс та літаки (з теперішнім насиченням ППО, особливо не політаєш на штурмові дії, з кабрування, там точність не дуже, а як тільки висота, там вже ЗРК і винищувачі, яким нам поки нічого протиставити), то добре, але при штурмах воно не допоможе без штатної батальйонної та бригадної арти. ... Майте сміливість признати свій провтик.
Те, що хтось не знає, якою зброєю працюють ЗСУ, то не мій провтик, то грамотна військова політика щодо нерозголошення.
Він написав абсолютно вірні речі, на відміну від вас.
vitaliiangel Дурня рідкісна. Є звісно блатні. Але навіть з ТЦК більшість були на передку. При чому, "приданими" до кадрових бригад. Що це означає - загугліть. Або запитайтеся при зустрічі. А будь якому разі а би добровільно не пішов у ТЦК служити. По решті - так є підрозділи ППО, рембати, інженерні підрозділи і т. д., які б в принципі не мали бути на передку. Але так як замість нормального закону про мобілізацію прийняли якусь дурню, то і вони поступово опиняються на передку. Так, забагто штабів. Кількість бригад можна уполовинити і надлишок щтабів ліквідувати, але хто то зробить. А ще купа людей, які рахуються в підрозділі, але хз, де насправді - в госпіталі, відряджені кудись, в магазіні зрештою. Але навіть при тому всьому, маю великі сумніви, що на ЛБЗ менше половини.
в чём дурня, в тылу ЗСУшников меньше, чем на передке? Почему на нуле вечный дефицит а в тылу дефицита нет, объяснить? Потому что с нуля каждый мечтает убежать, плюс 200 и 300. А в тылу каждый за своё место держится руками и зубами. Иначе бы долярчика уже 3 раза заменил кто-то из тыла, но не меняют и перевестись в тыл могут далеко не все. Один на тысячу.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 10 тра, 2024 12:07, всього редагувалось 2 разів.