UA написав:Думаю президентом США стане не Трамп, та не Байден.
а хто? я не читав їх законодавство, хіба можна змінити кандитата навіть за місяць до виборів?
Можуть змінити десь до кінця літа(для кожної партії своя дата). Там на з'їзді партії чи щось типу того можуть прийняти таке рішення. Фактично лишився місяць-два.
Бетон написав:Україна не виграє цю війну, у них закінчуються люди, — Трамп на дебатах з Байденом
А що ж Байден відповів?
Он вообще уже ничего не понимает.
⚡️ В США прошли дебаты Байдена и Трампа, которые Байден откровенно провалил. Выглядело это ужасно. Что у Байдена пошло не так? Президент США вылетает из политической гонки Бетон, всі кацапоЗМІ написали саме так. Решта ЗМІ написали, що Байден переміг, а Трамп неадекват.
Оточення Байдена пояснило його провал на дебатах із Трампом «надмірною підготовкою» до них, — Axios
Видання розписало безліч анонімних цитат демократів і чиновників, які незадоволені виступом Байдена: «Катастрофа»; «Розчарування»; «Це сумно, але мене також бісить думка, що всі ці розумні люди брешуть і намагаються змусити це працювати».
До речі, більшість західних видань називають виступ Байдена повним провалом. ㅤ
andrijk777 написав:Можуть змінити десь до кінця літа(для кожної партії своя дата). Там на з'їзді партії чи щось типу того можуть прийняти таке рішення. Фактично лишився місяць-два.
Можуть, але наскільки я розумію, для цього треба, щоб дід сам відмовився. А він, по ходу, не готовий визнати свій провал...
⚡️ В США прошли дебаты Байдена и Трампа, которые Байден откровенно провалил. Выглядело это ужасно. Что у Байдена пошло не так? Президент США вылетает из политической гонки
Бетон, всі кацапоЗМІ написали саме так. Решта ЗМІ написали, що Байден переміг, а Трамп неадекват.
⚡️ В США прошли дебаты Байдена и Трампа, которые Байден откровенно провалил. Выглядело это ужасно. Что у Байдена пошло не так? Президент США вылетает из политической гонки
Бетон, всі кацапоЗМІ написали саме так. Решта ЗМІ написали, що Байден переміг, а Трамп неадекват.
Або Україна перемагає і виживає, або не перемагає і тоді всім пора валити на нову батьківщину, а у всьому світі починаються десятки СВО...
ага весь мир сидит и думает начинать им десятки СВО или подождать. Всех всё устраивает кроме нас. Европу устраивает что у питуна связаны руки, питуна устраивает объемы поставок вооружений партнёрами. Можновладцев устраивают бесконечные гранты и кредиты.
vitaliiangel написав:ага весь мир сидит и думает начинать им десятки СВО или подождать. Всех всё устраивает кроме нас. Европу устраивает что у питуна связаны руки, питуна устраивает объемы поставок вооружений партнёрами.
Ти не прав. Коли США вралися в Афгані, пітух вирішив, що можна провести сво. Коли Захід всреться в Україні, СВО може вирішити провести вінні пух , один чи другий...