Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91109111911291139114 ... 14502>
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 14:54

flyman написав:а як же буряти?
кабаны, зайцы, утки в приоритете. Бурятов не ем.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 15:07

detroytred написав:
  Banderlog написав:Виходить що тих що тянуть тих і бють.

В самісіньку десятку.

Б'ють, ще й ржуть, замість того, щоб на руках носити і віддячувати.

В мене знайомий постійно підкреслює: не вздумай показати, що ти нормальна адекватна людина...
А що порядна тим паче.
Тільки зі своїм близьким оточенням можеш бути нормальним.

Це, так розумію, значним чином правило яке безпосередньо відноситься до служби?
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 15:15

Как сообщает Wall Street Journal, спецслужбы США предупредили администрацию, что Россия может предоставить современное оружие хуситам в Йемене в ответ на разрешение Байдена Украине атаковать российскую территорию с использованием американского оружия.

Белый дом предпринимает дипломатические усилия через третью страну, чтобы помешать Путину сделать это.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 15:50

Banderlog
Де я писав про унікальнысть чи важливість багатих?
то як -служба в ЗСУ це добре - але й розум деколи треба вмикати
1 Те що податки будуть під час війни піднімати -це очевидно і правильно
2 Те що можна було додатково НАВАНТАЖИТИ багатих і автоматично на ці суми ПОЛЕГШИТИ життя бідним - це те про що я писав.

От тільки бідні наслухались совків і далі плачуть , коляться але жруть кактус...
А чому
А тому що в своїх головах заперечують те що БАГАТСТВО це ДОСЯГНЕННЯ за яке заплачено власним життям...
Тому
якщо це досягнення, то жоден люмпен немає права відкривати свої захцянки на ці досягнення..
А в БАГАТОГО відсутні зобовязання ділитись своїм багатством
В нього є ПРАВО поділитись..але це його право.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 16:01

flyman написав:якщо в пересіченого нема пеньонзів, то він перейде на підножний корм і натуральне господарство, але ВВП не виросте і податки не буде з чого брати, тому або включати друкартський станок ще потужніше, щоб курс вжуууухх, або клянчити в партнерів дайте куме ще бо нема чим вертати позички взяті раніше
так шо, всьоо? : Ваш всепорадник :mrgreen: Сосk'iN таки переконав розпродати всі свої ОВДП та закупитися баксами?
пізднувата пізднувата...
flysoulfly

Подякував: 1882 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 16:11

_Mykola_ написав:За таких умов, взагалі стає питання, а навішо був цей цирк з оновленням, якщо все-рівно повістка буде вважатися врученою у будь-якому варіанті?
Можна я спробую
1 Серед тих хто оновив данні точно є 3 млн які впевнені що цього року їх не призвуть
Це 0,8 млн економічно заброньованих+2,2 млн(довідник стеля) багатодітних батьків, опікунів,інвалідів, людей віком в 55+
2 Таким чином на 0,2 млн необхідних ЗСУ є 2 млн потенційних претендентів...
На 1 місце в ЗСУ - 10 потенційних кандидатів...
3 Ясно що серед цих 2 млн швидко знайдуться ті, 0,2млн які після отримання повістки на ВЛК - підуть в рекрутингові компанії і через них оформляться в ЗСУ
4 Тих 1,8 млн які залишаться ТЦК буде постійно бомбардувати повістками (раз в три місяці) таким чином до бюджету буде додатково внесено
1,8млн*3 рази*17000 =90млрд нарахованих штрафів..думаю що 30-50 млрд реально Держава отримає.
5 При цьому
Зверніть увагу що по факту для цих 1,8 млн немає в ЗСУ навіть місця..але для влади яка любить розпатякувати про справедливість -все логічно

ПС
Ось дивіться
Гетьманцев що робив/казав
а - бронювати не дамо ( заберемо кого і коли схочимо) перший постріл в ногу економіці
б - податки піднімемо -другий постріл в живіт економіці
в - адміністрування посилимо ( чи ви думаєте навщо податківцям в 2 рази підняли зарплати ще до того як Держава отримала гроші від задекларованих але не реалізованих рухах по оподаткуванню - третій,контрольний постріл в голову економіці
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 16:44

dimo_0n написав:Песикот на месте.
Будивельник на месте.
Успих, он же Долярчик - на месте.

Где холява и Флер? У меня для них интересные новости.

И где новости ? )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 16:47

_Mykola_ написав:Це, так розумію, значним чином правило яке безпосередньо відноситься до служби?

Як не дивно, для цивілки ще більше!
Особливо з сусідами.

Особисто перевірив.
Ті ушльопки (неплатники за квартиру, домофон, смітники, ледацюги), поки з ними нормально спілкувався, намагалися трошки хамити-дерзити (про повагу і овсім мови не було); послав на юх тощо фактично за дрібниці; гадав, що капець сусідські війни почнуться; але диво дивне сталося -- почали вітатися навіть здалеку та поважно на ви звертатися.

Це знайомий підказав, коли його сусіди роками по дрібному пакостили, бо, як він пояснив, знали, що неадекватної відповіді не буде, а потім зайняли МОП і ...; він в поважному чині, розхерячив їм в 3 ночі двері усім; фіг, хто поліцію викликав; на другий день все своє прибрали; і всім навкруги пояснюють -- з отим краще не зв'язуватися; він ненормальний.

Ну а зі служби стосовно працьовитості показовий приклад комбата Вереса: він підбиває 3-5 танків, йому за це нічого, бо знають -- він може, вимагають ще більшого результата, якщо не дає, то сварять; сусід комбат підбив один за місяць -- нагороди, подяки, шана. Йому це прямо пояснив начальник.
Аналогічно з аватрами, дурнями -- *ну що з них узяти, працюйте за них, інакше отримаєте на горіхи*.

Да і прикол: всі тягнуть мені ключі від квартир, коли в'їжджають. Родичам не віддають, йдуть до мене. Мішок цілий назбирався. Вирішив досить, бо за всіма доглядати напряг...
Наче дрібниці, але коли багато, то це час. Да і випадки іноді трапляються неочікувані... Вирішувати час, нерви.
Відмовив одному. Так став паганим, майже ворогом.
Зато ті, кому він ключі ні за що не дасть, для нього друзі.
І нах мені це все треба?

Коротше: є пісня в фільмі *не бійся, я з тобою* від вожака банди (там про інтелігента, але це підходить і до інших складових порядності)))
Користуються всі, кому не лінь.
Порядним, працьовитим, адекватним тощо добре бути лише серед такого ж оточення.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 17:40

Re: Напад росії і білорусі на Україну

budivelnik написав:1,8млн*3 рази*17000 =90млрд нарахованих штрафів..думаю що 30-50 млрд реально Держава отримає.

Не вірю я в те, що ТЦК осилять цю місію. Хоч би 10 млрд. зібрати не заваливши адмін суди і виконавчу службу
Дюрі-бачі

Подякував: 890 раз.
Подякували: 639 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 17:46

Дюрі-бачі написав:
  budivelnik написав:1,8млн*3 рази*17000 =90млрд нарахованих штрафів..думаю що 30-50 млрд реально Держава отримає.

Не вірю я в те, що ТЦК осилять цю місію. Хоч би 10 млрд. зібрати не заваливши адмін суди і виконавчу службу

Да і визначитися треба.
Бо зранку Хотаб опирався на -- такі гроші в руках ніколи не тримали.
А зараз Будівельник легко виводить, що кожні три місяці вони (третина-половина з них) будуть сплачувати.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

#<1 ... 91109111911291139114 ... 14502>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор