Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91129113911491159116 ... 14507>
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 18:58

vitaliiangel написав: И посторонним людям не передашь, там наверное какое то имущество в квартирах.

Да все там. Від мобільних, які забули взяти, до плазм, ноутів, компів, музцентрів, тренажерів, Електролюксів холодильників, стіралок, да і кладовки, шухляди забиті всякою технікою та всячиною.
З сумками більшість в'їжджали.
Прийшлося холодильники розморажувати, харчі роздавати.
В кладовки варення від спеки забродило в деяких. Потекло.. Зверху до низу. А це мурав'ї та ін. Треба вбирати. Там стояки потекли. Там дах. І т.д.
Документи на квартири та ін., навіть банківські картки.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:03

detroytred вот как только появляется такой человек в доме все сразу скидывают на него. А уважения никакого, приехал я к папе машиной, поставил её во дворе хрущевки, утром записка убери машину с чужого места. Главное без подписи. Папа говорит не убирай, что за дела, все места общие. Следующей ночью колеса порезали. Вот такая благодарность за папины труды
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:03

vitaliiangel написав: Получается

Колія.
Тому кожен робить свій вибір.
Власний.
Імхо. І саме недоречне -- це докоряти комусь за його вибір, яким би він не був.

Бо це дійсно отой випадок, коли осуджувати може тільки Бог.
Вислухати-зрозуміти можна лише тільки дійсно прометеїв.
Але Прометей нікому не докоряв...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:06

vitaliiangel написав:detroytred вот как только появляется такой человек в доме все сразу скидывают на него. А уважения никакого, приехал я к папе машиной, поставил её во дворе хрущевки, утром записка убери машину с чужого места. Главное без подписи. Папа говорит не убирай, что за дела, все места общие. Следующей ночью колеса порезали. Вот такая благодарность за папины труды

А був би батько неадекватним або ви, коли приїхали, одразу якось продемонстрували ..., то фіг би хто рипнувся.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:09

detroytred написав:
  vitaliiangel написав:detroytred вот как только появляется такой человек в доме все сразу скидывают на него. А уважения никакого, приехал я к папе машиной, поставил её во дворе хрущевки, утром записка убери машину с чужого места. Главное без подписи. Папа говорит не убирай, что за дела, все места общие. Следующей ночью колеса порезали. Вот такая благодарность за папины труды

А був би батько неадекватним або ви, коли приїхали, одразу якось продемонстрували ..., то фіг би хто рипнувся.
была идея задуть в выхлопную балон монтажной пены тому чьё место я занял. Но за руку не поймал. Может это не он порезал. Я так не могу, сделать кому то зло без причины. Только в ответ. Опять же я уеду и хз что этот неадекват папе в ответ сделает. Контингент там ещё тот. Человек купивший биток за 10куе чувствует себя королем.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:15

За крок до перевороту думок©

Мене тут недавно побратим запитав, чи я шкодую, що пішов в ЗСУ?
А я згадав, як відповідав перше півріччя повномаштабної своїй мамі, яка казала постійно мені: "не треба було йти..."
А я казав - "Мамо, я НЕ шкодую, що пішов!"

І справді - все було б ок, якщо б нам тоді пообіцяли і виконали "рік служби і звільнення хоча б теж на 1 рік!"
А зробили - "пожиттєво/безстроково"🤦🏻

І я досі не шкодую, що пішов до лав ЗСУ... АЛЕ!!!
Але я трохи запізно зрозумів, що треба "самому про себе подбати", бо виявилось, що на тебе просто поклали/забили🤷
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:30

Успіх написав:І я досі не шкодую, що пішов до лав ЗСУ... АЛЕ!
каждый человек должен быть на своем месте. Если водители начнут лечить другим зубы, а пьяницы вместо них сядут за руль начнется хаос.
Wirująświatła

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:35

Нам же не спішно чекати на ф-16, правда?

Флер, то коли там ф-16, бойові роботи і інше?

Бо, навіть, в твоїй рідній області - люди не можуть розраховувати на те, що твій чоловік їх захистить...
Зображення
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 19:37

За гроші не купити лише час...© Скрябін

vitaliiangel написав:
  Успіх написав:І я досі не шкодую, що пішов до лав ЗСУ... АЛЕ!
каждый человек должен быть на своем месте. Если водители начнут лечить другим зубы, а пьяницы вместо них сядут за руль начнется хаос.

Просто ВСЕ має межі!
Особливо - часові межі!
Успіх

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 19 лип, 2024 20:00

flyman написав:
  detroytred написав:Союзникам НАТО треба бути готовими до того, що війна в Україні затягнеться мінімум на десятиліття. Про це заявив генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в інтерв'ю BBC.

"Головне тут те, що чим сильніше ми підтримуємо Україну і чим довше ми готові її підтримувати, тим швидше війна може закінчитися. Парадокс у тому, що Путін зараз вважає, що може нас пересидіти. Тому війна і триває. А коли ми дуже ясно даємо зрозуміти, що ми тут надовго, що ми маємо твердий намір довго допомагати Україні, тоді ми створюємо умови для розв’язання конфлікту, за якого Україна візьме гору як суверенна незалежна держава", - сказав генсек Альянсу.
https://www.unian.ua/war/stoltenberg-ye ... ws_in_post

Це сюр....
Вища посадова особа НАТО фактично і прямо визнає -- війна продовжується, бо путін досі вважає, що зможе пересидіти Захід, тому що Захід і досі не дав дуже ясно зрозуміти, що він тут (в Україні) надовго, що він має твердий намір довго допомагати Україні.

Це просто пиз-ць. Повний пиз-ць.
Фактично і прямо визнав.

А до цього були співи!!! про неприпустимість ескалації, світової війни.
Це повний пиз-ць.
Якщо до когось не доходить значення отакої заяви, то...

півлярда піплів з третиною світового ВВП клякнуть перед %1.5 ВВП та неповних 150 млн, слон обісра від лаю моськи

Главное теперь понять сколько раз у год надо загружать Резерв- и до какого юбилея Гнусавого - до полтинника всего лишь или до возраста Трампа/Пуйла/Рейгана - и сколько раз в год бюджет будет автоматом пополняться на 17000 от автоматически списанных с карточек денег за неполный(не как у ДаВинчи и сына Онистрата) патриотизм
И когда отпустят Бобу, Бандерлога, Успиха, Сашу и всех остальных(не Хаттаба, там до звёзд генерала служить будет)
И что делать ФОПам предпенсионного возраста со сломанными руками, ногами и (почти) позвоночником, но которых честнейшая в галактике ВЛК признает более здоровым, чем 17ти летнего сына Гетьманцева и 26ти летнего сына Мосийчучки
И на каком году переможной вийны за кордоны-91 мы увидим штурмовой полк из Тищенок, Кошевых, Умеровых, Корбанов, Корявченковых, да просто «звонильщиков» из Круизёров и Кайенов с Геликами с номерами «9999», «7777», «0009»....
Востаннє редагувалось барабашов в П'ят 19 лип, 2024 20:09, всього редагувалось 1 раз.
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 362 раз.

Профіль

#<1 ... 91129113911491159116 ... 14507>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: _hunter, flyman, ЛАД і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор