vitaliiangel написав:Когда пришла война оказалось воевать некому, а получать пенсии в 45 и пилить бюджеты есть кому.
Маніпуляція - це оце вище. Пенсії і бюджети не мають ніякого відношення до *воєвать некому*.
І не *оказалось*, а так було визначено ще до війни --- що для повномасштабної війни діючої армії апріорі не вистачить. Що мобілізувати будуть цивільних. Що гречкосіїв будуть швидко навчати на солдатів.
Ще раз --- звідки ви берете оте "замість"? Про це мова. Звідки?
detroytred хорошо все правильно так и должно быть. Здоровый военком в сытом тылу мобилизует людей с больными ногами. Стандарты НАТО. Профанация? Нет не слышали. Если воевать есть кому зачем брать на службу больных людей. Если воевать некому напоркуа нам тогда полиция и другие силовики.
_hunter написав:ну вы прямо на всех цивильных-то ответственность не перекладывайте - как недавний опрос показал - "задачи" ставит небольшая группка турбопатреотов-броневиков...
Відповідальність суто на посадовцях. В прямих обов'язках яких чітко вказано -- відповідають за ...(і починаючи з ---- за обороноздатність країни і далі вниз). На тих, в чиїх руках інструменти реалізації. На тих, хто приймає рішення. Да й ще прямо за це отримує заробітну плату, льготи тощо.
vitaliiangel написав:detroytred хорошо все правильно так и должно быть. Здоровый военком в сытом тылу мобилизует людей с больными ногами. Стандарты НАТО. Профанация? Нет не слышали. Если воевать есть кому зачем брать на службу больных людей. Если воевать некому напоркуа нам тогда полиция и другие силовики.
Який воєнком і кого мобілізує -- це інший предмет розмови. Інший.
Питання про звідки "замість"? Ви ж принципово вказали, що офіцери хочуть щоб замість них воювали гречкосії. Мова про цю тезу.
andrijk777 написав:[b]Чому не можна МАНЕВРУВАТИ споживанням?
так именно сейчас так и делают или вы не понимаете смысла отключений?
Логічно. Замість маневрування ТЕС маневрують споживанням. Тобто з МЕНЕВРУВАННЯМ на сьогодні проблем немає!
Але чому відключать електрику цілодобово? Пояснення може бути тільки одне - не хватає генерації. Але чому не хватає генерації і чому її так різко стало не хватати? - на це питання ніхто не відповідає чомусь.
Востаннє редагувалось andrijk777 в Вів 23 лип, 2024 13:55, всього редагувалось 1 раз.
andrijk777 написав:[b]Чому не можна МАНЕВРУВАТИ споживанням?
так именно сейчас так и делают или вы не понимаете смысла отключений?
Логічно. Замість маневрування ТЕС маневрують споживанням. Тобто з МЕНЕВРУВАННЯМ на сьогодні проблем немає!
Але чому відключать електрику цілодобово? Пояснення може бути тільки одне - не хватає генерації. Але чому не хватає генерації і чому її так різко стало не хватати? - не це питання ніхто не відповідає чомусь.
В точечку! Отже маневрові потужності були для пиків. Саме для пиків споживання. В якості додаткових. А в час непиків постійних потужностей повинно вистачати.
detroytred написав:Ви ж принципово вказали, що офіцери хочуть щоб замість них воювали гречкосії. Мова про цю тезу.
военком офицер? Военком хочет чтобы воевал мобилизованный с больными ногами? Он же не сказал "послушайте у вас больные ноги давайте вы посидите вместо меня военком а я вместо вас в окоп схожу". С чем вы спорите?
Я считаю что в ТЦК должны работать гражданские лица, а ещё лучше женщины. Тем более так нелепо как проходит мобилизация даже бомжи смогут быть военкомами. Никакие нормы и стандарты не соблюдаются. Ставь всем годен и выписывай боевую повестку.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 23 лип, 2024 12:52, всього редагувалось 2 разів.
andrijk777 написав:то останнім часом замітив що в день електрику відключать менше
я не могу комментировать ваши наблюдения, но на сайте https://www.oree.com.ua/index.php/pricectr вы можете найти цену 10 копеек за кВт-ч в 13,14 часов дня, опять же почему?
Тому що СЕС генерують багато енергії вдень. Я не знаю точно, але це найбільш логічне пояснення.
detroytred написав:Ви ж принципово вказали, що офіцери хочуть щоб замість них воювали гречкосії. Мова про цю тезу.
военком офицер? Военком хочет чтобы воевал мобилизованный с больными ногами? Он же не сказал "послушайте у вас больные ноги давайте вы посидите вместо меня военком а я вместо вас в окоп схожу". С чем вы спорите?
З вашою тезою - замість.
Замість було б, якщо воєнком поставив мобілізованого замість себе. Отоді гречкосій замість офіцера воєнкома. Або гречкосій замість ротного, а ротний замість гречкосія в окоп.
Ще раз: звідки ви берете, що офіцер хоче щоб замість нього воював гречкосій?