Hotab написав:Якщо він їхав в автобусі не один і його витягли з автобусу ТЦК (прикордонники), а потім з необережності вбили, то трупа б ніхто вже не знайшов ніколи, а за ці 2 тижні розшуку вже б давно отих хто витягнув ідентифікували по журналу чергувань і опитали.
"Шура я вам скажу как родному" (с) - зараз, якби то помягше сказати, певні структури мають повну індульгенцію, плюс кругова порука. Політично "нецелесообразно" карати цих хлопців, в даному випадку за надмірну спробу кулаками переконати підписати контракт. Згадаємо як в ефірі булв прокоментований один з випадків вбивства цивільного на кордоні "і правильно що застрелив беззбройного цивільного в спину"
Hotab написав:Якщо справдяться твої підозри, то винуватців знайти жодних проблем.
нема політичної волі, бо ці люди зараз опора влади
Востаннє редагувалось Letusrock в Сер 31 лип, 2024 01:00, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock написав:Сподіваюсь колись все розкриється і у вас всіх щелепа вискочить. Навіть не уявляєте масштаби свавілля.
а где ваши доказательства? як ми реагували на автора цих слів? так наші тепер такі самі коли їм щось визнавати не хочеться.
та вони навіть не імітують гру в законність. у ФБ на оф.сторінці шаблонна відписка про "маніпуляції ворога", померлим після візитів в ТЦК ліплять діагнози курям насміх "епілепсія що призвела до численних черепно-мозкових травм", скоро буде шось типу "громадянин П. вистрілив собі в спину і стрибнув у Тису"
В кожному обласному ТЦК є мінімум рота(!) охорони. Ти ж ніби сапог, повинен знати чисельність особового складу роти. Це мінімум 100 рил. І це тільки охорона (!). В Дарницькому районі за час одного відвідування я нарахував мінімум взвод шаройобщиків які курили, пліткували, тупо шарилися на подвір'ї, а скільки ще було по кабінетах? А "на оповіщенні"? Тому не треба розповідати про "товарища майора" з ТЦК, який тягне один лямку за всю мобілізацію.
. 1. Оце зневажливе «сапог» по відношенню до військового я вперше прочитав на цьому форумі, може і від вас. Воно зайве, так не в суспільстві, ні в ЗСУ військових не називають. Може десь на зоні чи в кримінальному середовищі??
Не менш зневажливе ніж "піджак" (мабуть теж "не чули"?), зате більш влучне. Фільми де я його чув ще 25+ років назад можливо і були кацапськими або навіть совіцькими про "на зоні чи в кримінальному середовищі". А вживу - від офіцерів (в т.ч. і кадрових) чути не доводилось, а від офіцерья та "прапорщиків" - "сапог", "піджак", "мент" чув неоднократно.
2. «Рота» буває механізована, танкова, охорони і тд. І всюди штат буде різний. 100 - це умовна цифра здається механізованої. Танкова точно менше. Охорони не знаю, мабуть теж. Охорони саме ТЦК - уяви не маю.
3. Але це питання не принципове. Бо: а) в обласному така рота є, а в районному (чи псевдорайонному, де район зник після адмінреформи) може взвод чи відділення. Та навіть по максимуму 250 ТЦК да по 100 чол , це 25 тисяч, але ніяк не «100 тис» , як заявляє Безугла.
Дійсно не принципове, бо ТЦК десь вдвічі більше, хтось із моїх опонентів тут взагалі озвучував цифру 600. Згідно з документом, тепер в Україні 136 районів. Старі 490 районів, про які йшлося вище, Парламент ліквідував (детальніше). Парсити офіційні загальнодоступні дані типу https://q.mod.gov.ua/registration-place немає ні часу ні сенсу, але на кожен районний ТЦК приходиться ще 2-3 (і навіть 4) "псевдорайонному", в обласних центрах - навіть в маленьких Сумах та Полтаві - їх цілих 3 (обласний, районний, міський), в мільйонниках типу Дніпра чи Харьківа по 8-10, а в Києві - взагалі 13. Тобто навіть без тимчасово окупованих територій набереться 500 ТЦК як мінімум. "взвод шаройобщиків" - особисто спостерігав в Святошинському ТЦК буквально 3 місяці назад.
І Безугла мабуть озвучила офіційну цифру отриману за депутатським запитом, на відміну від хотаба, якій десь зі стелі взяв 250 ТЦК та "забув порахувати" тих, хто "служить" саме в ТЦК а не в РО. Я чомусь більше довіряю Мар"яні, та і сам "бачу" десь 75-80тисяч саме військових, а якщо рахувати ще й цивільних "працівник ЗСУ", де на одній посаді відносно легально досі можуть бути 4 тіла на 1/4 ставки - 100 тисяч звучить цілком правдоподібно.
Дійсно у тих, кого вище називали "сапогами" з розумінням прочитаного, навіть того що вони цитують або пишуть самі є проблеми. Є 200 ТЦК в областях, містах та "повноцінних" районах, і ще 300+ "відділів" в "псевдорайонах".
Є 200 ТЦК в областях, містах та "повноцінних" районах, і ще 300+ "відділів" в "псевдорайонах".
«Довідник стіна плачу Кендела»
Пам"ять як у рибки (чи як у "сапога"?). Предмет обговорення - кількість співробітників ТЦК, а не самих ТЦК. І наведений приклад - підтвержує та навіть перевершує мої розрахунки. Власне ТЦК це: - 20-30+ військових посад - + повноцінна РО - 100-150 в/с - + якась кількість цивільних "працівників" (які можна множити навіть на 4) - + 4 відділи (насправді в середньому трохи більше 2х). В кожному теж 15+ військових, + як мінімум взвод РО + цивільні "працівники" (x4)
Hotab написав:Може дійсно батьку не казав, а мав намір рвонути через Тису і потонув.
сумнівно, тільки 20 років і через Тису із студ.квитком без паспорту? Якщо знайдуться свідки що він повертався на автобусі додому тоді все зрозуміло. Я тут живу, не пишу й десятої частини того що знаю, бо без толку, тому що розум цивілізованої людини буде заперечувати до останнього. Сподіваюсь колись все розкриється і у вас всіх щелепа вискочить. Навіть не уявляєте масштаби свавілля.
Катують, заставляють свою домівку та сім’ю захищати від орди ?
Востаннє редагувалось Ukrainian в Сер 31 лип, 2024 03:58, всього редагувалось 2 разів.
Предмет обговорення - кількість співробітників ТЦК,
Так а який тоді стосунок роти і взводи охорони ТЦК мають до «кількості співробітників ТЦК», якщо ТЦК входить в Сухопутні війська (через підпорядкування Оперативному командуванню ) , а роти і взводи охорони ТЦК в сили ТРО, які воюють як на гарячому фронті, так і стоять вздовж кордонів Чернігівщини, Сумщини , Київщини, Харківщини ?
які можна множити навіть на 4)
Давай на 8!! можна ж і на 1/8 працювати Не бачу жодної причини обмежувати політ дурних фантазій))
А ти я бачу ще той мазохіст!) Тобі не вистачило різносторонніх відчуттів з «військовими і воєнними злочинами»?
Скільки ти будеш ходити опудалом за мною, пробуючи зі своєю некомпетентністю щось показати?