Hotab написав:Якщо він їхав в автобусі не один і його витягли з автобусу ТЦК (прикордонники), а потім з необережності вбили, то трупа б ніхто вже не знайшов ніколи, а за ці 2 тижні розшуку вже б давно отих хто витягнув ідентифікували по журналу чергувань і опитали.
"Шура я вам скажу как родному" (с) - зараз, якби то помягше сказати, певні структури мають повну індульгенцію, плюс кругова порука. Політично "нецелесообразно" карати цих хлопців, в даному випадку за надмірну спробу кулаками переконати підписати контракт. Згадаємо як в ефірі булв прокоментований один з випадків вбивства цивільного на кордоні "і правильно що застрелив беззбройного цивільного в спину"
Hotab написав:Якщо справдяться твої підозри, то винуватців знайти жодних проблем.
нема політичної волі, бо ці люди зараз опора влади
Востаннє редагувалось Letusrock в Сер 31 лип, 2024 01:00, всього редагувалось 1 раз.
Letusrock написав:Сподіваюсь колись все розкриється і у вас всіх щелепа вискочить. Навіть не уявляєте масштаби свавілля.
а где ваши доказательства? як ми реагували на автора цих слів? так наші тепер такі самі коли їм щось визнавати не хочеться.
та вони навіть не імітують гру в законність. у ФБ на оф.сторінці шаблонна відписка про "маніпуляції ворога", померлим після візитів в ТЦК ліплять діагнози курям насміх "епілепсія що призвела до численних черепно-мозкових травм", скоро буде шось типу "громадянин П. вистрілив собі в спину і стрибнув у Тису"
В кожному обласному ТЦК є мінімум рота(!) охорони. Ти ж ніби сапог, повинен знати чисельність особового складу роти. Це мінімум 100 рил. І це тільки охорона (!). В Дарницькому районі за час одного відвідування я нарахував мінімум взвод шаройобщиків які курили, пліткували, тупо шарилися на подвір'ї, а скільки ще було по кабінетах? А "на оповіщенні"? Тому не треба розповідати про "товарища майора" з ТЦК, який тягне один лямку за всю мобілізацію.
. 1. Оце зневажливе «сапог» по відношенню до військового я вперше прочитав на цьому форумі, може і від вас. Воно зайве, так не в суспільстві, ні в ЗСУ військових не називають. Може десь на зоні чи в кримінальному середовищі??
Не менш зневажливе ніж "піджак" (мабуть теж "не чули"?), зате більш влучне. Фільми де я його чув ще 25+ років назад можливо і були кацапськими або навіть совіцькими про "на зоні чи в кримінальному середовищі". А вживу - від офіцерів (в т.ч. і кадрових) чути не доводилось, а від офіцерья та "прапорщиків" - "сапог", "піджак", "мент" чув неоднократно.
2. «Рота» буває механізована, танкова, охорони і тд. І всюди штат буде різний. 100 - це умовна цифра здається механізованої. Танкова точно менше. Охорони не знаю, мабуть теж. Охорони саме ТЦК - уяви не маю.
Або більше, як РО в арті... А скоріш за все набагато більше, наприклад 150.
3. Але це питання не принципове. Бо: а) в обласному така рота є, а в районному (чи псевдорайонному, де район зник після адмінреформи) може взвод чи відділення. Та навіть по максимуму 250 ТЦК да по 100 чол , це 25 тисяч, але ніяк не «100 тис» , як заявляє Безугла.
Дійсно не принципове, бо ТЦК десь вдвічі більше, хтось із моїх опонентів тут взагалі озвучував цифру 600.
Парсити офіційні загальнодоступні дані типу немає ні часу ні сенсу, але на кожен районний ТЦК приходиться ще 2-3 (і навіть 4) "псевдорайонному", в обласних центрах - навіть в маленьких Сумах та Полтаві - їх цілих 3 (обласний, районний, міський), в мільйонниках типу Дніпра чи Харьківа по 8-10, а в Києві - взагалі 13. Тобто навіть без тимчасово окупованих територій набереться 500 ТЦК як мінімум. "взвод шаройобщиків" - особисто спостерігав в Святошинському ТЦК буквально 3 місяці назад.
І Безугла мабуть озвучила офіційну цифру отриману за депутатським запитом, на відміну від хотаба, якій десь зі стелі взяв 250 ТЦК та "забув порахувати" тих, хто "служить" саме в ТЦК а не в РО. Я чомусь більше довіряю Мар"яні, та і сам "бачу" десь 75-80тисяч саме військових, а якщо рахувати ще й цивільних "працівник ЗСУ", де на одній посаді відносно легально досі можуть бути 4 тіла на 1/4 ставки - 100 тисяч звучить цілком правдоподібно.
Hotab написав:Станом на 2023 рік кількість ТЦК і СП сягала понад 200, їх розподілено між чотирма оперативними командуваннями: Південь, Північ, Захід, Схід.
Дійсно у тих, кого вище називали "сапогами" з розумінням прочитаного, навіть того що вони цитують або пишуть самі є проблеми.
Є 200 ТЦК в областях, містах та "повноцінних" районах, і ще 300+ "відділів" в "псевдорайонах".
Є 200 ТЦК в областях, містах та "повноцінних" районах, і ще 300+ "відділів" в "псевдорайонах".
«Довідник стіна плачу Кендела»
Пам"ять як у рибки (чи як у "сапога"?). Предмет обговорення - кількість співробітників ТЦК, а не самих ТЦК. І наведений приклад - підтвержує та навіть перевершує мої розрахунки. Власне ТЦК це: - 20-30+ військових посад - + повноцінна РО - 100-150 в/с - + якась кількість цивільних "працівників" (які можна множити навіть на 4) - + 4 відділи (насправді в середньому трохи більше 2х). В кожному теж 15+ військових, + як мінімум взвод РО + цивільні "працівники" (x4)
Hotab написав:Може дійсно батьку не казав, а мав намір рвонути через Тису і потонув.
сумнівно, тільки 20 років і через Тису із студ.квитком без паспорту? Якщо знайдуться свідки що він повертався на автобусі додому тоді все зрозуміло. Я тут живу, не пишу й десятої частини того що знаю, бо без толку, тому що розум цивілізованої людини буде заперечувати до останнього. Сподіваюсь колись все розкриється і у вас всіх щелепа вискочить. Навіть не уявляєте масштаби свавілля.
Катують, заставляють свою домівку та сім’ю захищати від орди ?
Востаннє редагувалось Ukrainian в Сер 31 лип, 2024 03:58, всього редагувалось 2 разів.
Предмет обговорення - кількість співробітників ТЦК,
Так а який тоді стосунок роти і взводи охорони ТЦК мають до «кількості співробітників ТЦК», якщо ТЦК входить в Сухопутні війська (через підпорядкування Оперативному командуванню ) , а роти і взводи охорони ТЦК в сили ТРО, які воюють як на гарячому фронті, так і стоять вздовж кордонів Чернігівщини, Сумщини , Київщини, Харківщини ?
які можна множити навіть на 4)
Давай на 8!! можна ж і на 1/8 працювати Не бачу жодної причини обмежувати політ дурних фантазій))
А ти я бачу ще той мазохіст!) Тобі не вистачило різносторонніх відчуттів з «військовими і воєнними злочинами»?
Скільки ти будеш ходити опудалом за мною, пробуючи зі своєю некомпетентністю щось показати?