Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 92749275927692779278 ... 14796>
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 07:47

Успіх написав:Тому виходить, що я все ж таки хочу отримати відповідь на питання "як зламати систему"? :D

Что за привычка все ломать?
Подумайте лучше, как создать новую систему, которая будет эффективнее старой. Если получится что-то одновременно эффективное и гуманное, старая система отомрет сама.
Только реалистично, а не в стиле "за все хорошее против всего плохого".
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21617 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 07:49

Бетон написав:Україна під час війни витратила на суддів у відставці майже 10 млрд грн, — Слідство. Інфо

Зараз прослідковується тенденція, що сумнівні служителі намагаються втекти на почесну «пенсію», щоб уникнути звільнення через непроходження кваліфікаційного оцінювання.

Лише за рік у відставку пішли 239 суддів. У деяких суддів ці виплати можуть сягати сотень тисяч гривень на місяць.

Вірно, навіщо витрачати на "ресурс" який не містить користі.
Чим суддя ,окрім назви , відрізняється від умовного тракториста ? Хіба що своїм статусом і все життя зневажає інших кому обирає ту чи іншу статтю Закону.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 07:55

Бетон написав:⚡️Ще один тендерний скандал на 1,75 млрд.грн.

Головний військовий цвинтар будуватиме компанія, створена через день після оголошення тендера..

Перша черга будівництва меморіального кладовища обійдеться державі у 1,8 млрд грн.
Переможцем став консорціум «Білдінг Юа» з Києва.

А це вам куди і як йдуть податки. 70/30

Ніхто не сумнівається, Масштаби Будівництва вражають.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:12

За крок до неймовірного перевороту думок!©

Дюрі-бачі написав:в сзч йдуть люди не з тим характером
В мої снах)) де один успішний марсіанський воїн :D пересікається з багатьма різними... з різних груп... - то сниться, що переважно в сзч йдуть найбільші пофігісти за усіх. Яким на все пох.
Ну, і як правило, на рішучий крок їх підштовхує якась несправдлива ситуація.
  Дюрі-бачі написав:Але якщо б найшовся якийсь агент кремля, то міг би їх зорганізувати
Краще б НЕ агент ворога, а "простий свій штурмовик" і ще до повномасштабної...
Були ж під час АТО/ОСС теж озлоблені на Дебальцівські котли і т.п.... - але чомусь ніхто не організувався/не об'єднанався і не помстився за цю несправедливість/кидалово?
  dimo_0n написав:И все СЗЧ - выходцы из стада, которых поймали бусики незламности
В моїх сна переважно сняться ті, які пішли до армії Марсу з самого початку! А деякі - то і добровольцями були пішли!
  dimo_0n написав:На что СЗЧ, как и ты - не способны без вожака.
Без вожака - так. Я неодноразово писав "нема організатора".
А без організатора - стадо просто порозходиться по лісі/домівках...

А на рахунок "как і ти" - то я теж вгорі наголошував "без сім'ї - кому нема чого втрачати"!
А в мене є кого втрачати... - тому максимум що можу, то повозмущатись на форумі :) а також і з побратимами під час перекурів/або сидінні в бліндажі :)

Питання просто було/стояло - "а де ж ті обезбашені/озлоблені одинаки/без сімей"?
  detroytred написав:Тому що не треба недооцінювати систему державотворення. Вона відпрацьована століттями. І існує автоматично, мабуть навіть без свідомих дій суб'єктів. Такий собі самозахист системи
Тобто, підходимо до висновку(як і завжди підходимо до цього висновку) що - "систему не зламати!"
Тобто:
Її можна поодиночно обійти...
Чи пристосуватись/частково прогнутись під неї...
А от зламати(страшне слово "зламати" - а насправді ж мається на увазі збудувати справедливу) систему - виходить що НЕ можливо?

Можливо хіба що лише в теорії(якщо всі зірки так складуться)
А в реалі - не можливо!(ми ж то знаємо/розуміємо що всі зірки так не складуться)

То що - отакий "край всесвіту"?
Ми до нього прийшли і побачили, що це вже край і далі - вже немає нічого?
Успіх

Подякував: 274 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:14

К.Л.: - Скажи, чому маємо йти мобілізуватися саме в Третю штурмову? Давай-но хвилинку агітації: розкажи три головні плюси Третьої штурмової бригади.

Р.Г.: - Моя особиста думка. Це бригада топ. По-перше, наше командування – топ, ми відходимо від уставщини якоїсь совкової. По-друге, наше забезпечення. По-третє, колектив, люди, які в цій бригаді є, до якої я долучився, уже був якийсь колектив, частиною колективу якого ми стали, тих, хто прийшов пізніше. І формується уся ця бригада. Це просто нереальні особистості, кожен – зі своєю історією, зі своєю мотивацією, ну це топ для мене.

Р.Г.: - Можливо так, для основної маси, можливо, це була б якась мотивація, розуміння: рік чи два – і він вільний. Але у нас весь колектив, коли пішли перші розмови про демобілізацію через якийсь там певний період, все одно ми розуміємо, що ми залишаємося до кінця.
В.Л.: - Особисто для тебе, ти в минулому – абсолютно цивільна людина, максимально цивільна, ось ти в армії, на такій посаді робиш такі важливі речі. В тебе немає такого, що ти не знаєш, скільки ще часу тобі бути в цих обставинах, це якось не деморалізує тебе, не виснажує? Чи в тебе нормально з цим?

Р.Г.: - Я думаю, що колектив дуже багато чого вирішує. Якби я був там якось сам по собі, то уже напевно що перегорів би давно. А так, я навіть приїжджаю у відпустку до дружини, за якою сумував, і там хотілось відпочити і ще щось, ще щось, купа всіляких «розвлєкух». Але проходить буквально тиждень – і я тупо сплю і бачу, як я з пацанами віджую десь. І повертаєшся вмотивований – далі працювати.
https://www.ukrinform.ua/rubric-ato/382 ... movoi.html

От і вся різниця між вами.
Ви бажаєте додому, а точ такий бувший цивільний (який до речі після вліцею категорично свідомо ні за що не бажав у армію) тепер *Але проходить буквально тиждень – і я тупо сплю і бачу, як я з пацанами віджую десь.*

В своєму середовищі...
А у вашій частині він би таким не став.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:25

Успіх написав:А от зламати(страшне слово "зламати" - а насправді ж мається на увазі збудувати справедливу) систему - виходить що НЕ можливо?

Вона вдосконалювалася століттями.

А умовно вам і Ко і 50-ти років нема.
Тобто щоб щось зламати-побудувати треба вивчити досвід за століття.
Як це робилося-робиться.

Там вказано, що зламати-побудувати систему можливо.
Тільки для цього треба мати можливості (інструменти та умови).
Першого у вас, у нас точно нема і не буде))))
Тому розмова не має сенсу.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:31

detroytred написав:Там вказано, що зламати-побудувати систему можливо.
я думаю всё же проблемы в условиях. Большинство всё устраивает. Ухылянтов и сзч 0,5% от общего населения. А инструмента достаточно одного - несогласие. Что привело к революциям 1917 года? несогласие каждой прослойки населения с экономической политикой и хз ещё с чем. Царя не поддерживало даже ближайшее окружение. На него буквально давили, чтобы он отрёкся. Но согласия это не добавило, тёрки переместились в думу.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 02 сер, 2024 08:33, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:31

vitaliiangel написав:То есть рано или поздно эти люди перестают отвечать требованиям и целям организации. Но в качестве работников музея (где десятилетия ничего не меняется) они идеальны.

Саме так.
Тому вони і залишаться бригадою (музеєм))))
І вони задоволені (при справі), і іншим є на що подивитися. І показувати їх комусь можна.

Консенсус. В організації. В суспільстві.
Якщо не якийсь форс-мажор і вже вони в управлінні організації, суспільства, а інші - в *музеях*.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:34

vitaliiangel написав:
  detroytred написав:Там вказано, що зламати-побудувати систему можливо.
я думаю всё же проблемы в условиях. Большинство всё устраивает. Ухылянтов и сзч 0,5% от общего населения. А инструмента достаточно одного - несогласие. Что привело к революциям 1917 года? несогласие каждой прослойки населения с экономической политикой и хз ещё с чем.

Необхідно і те, і те.
Безумовно умови трохи більш важливі. Бо об'єктивні.

Незгода населення є наслідком, а не причиною.
Наслідком невідповідності...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 02 сер, 2024 08:40

detroytred написав:Незгода населення є наслідком, а не причиною.
Наслідком невідповідності...
это сложная взаимосвязь. дисбалансы сейчас огромные, фактически мы на внешнем финансировании и денег на длительную войну нет. Впереди гиперинфляция, безработица и центробежное движение регионов. Но большинство всё ещё согласны. Хотя им на уши вешают подмену понятий.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 02 сер, 2024 08:41, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 92749275927692779278 ... 14796>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему