|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 04 сер, 2024 19:54
Hotab написав:при наявності двох синів і візиту у Львів весною? Давай виручимо, якщо тебе не пускають вже додому
З тими приколами звертайся до Флер)) stm написав:План Ж разработан? Или ещё не столь плохо?
Ну не Ж, а план С - розроблений)) С - сзч)) Але так, ще не настільки погано, хоча вже наближається до "грані" 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 04 сер, 2024 19:58
pesikot написав:Тому виникає просте питання, який такий бізнес у ДимОн'чика, що підпадає під критичну інфраструктуру, та ще й по максимуму Або купив ) Що вирогідніше
как по мне то более вероятно что устроился на работу где есть бронь. что мешает изменить даже город работы ради брони? тем более что у кого сейчас жена с ребенком за бугром как бы все равно в каком городе возвращаться в пустую хату. но вы скорее всего думаете в меру своего восприятия мира и распущенности.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:07
tester7336 написав: pesikot написав:Тому виникає просте питання, який такий бізнес у ДимОн'чика, що підпадає під критичну інфраструктуру, та ще й по максимуму Або купив ) Що вирогідніше
как по мне то более вероятно что устроился на работу где есть бронь. что мешает изменить даже город работы ради брони? тем более что у кого сейчас жена с ребенком за бугром как бы все равно в каком городе возвращаться в пустую хату. но вы скорее всего думаете в меру своего восприятия мира и распущенности.
фантазії, фантазії - бо там де бронь - критична інфраструктура чи оборонка - не надто високі зп, щоб міняти місто на багатьох посадах. а там де високі, нема проблем з персоналом, щоб так легко влаштуватися. тому вірогідність "вирішення питання" є. але так напевне некоректно просто звинувачувати не маючи підстав. але й доводити щось на анонімному форумі - теж якась незрозуміла ідея, навіщо?
-
Shaman
-
-
- Подякував: 772 раз.
- Подякували: 1631 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
5
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:09
detroytred написав: fox767676 написав: detroytred написав:Я вам навів купу прикладів, що ВЖЕ це *втирають*. Можу навести ще більше. І жодного не *ізувєчілі*. Краще розкажіть, що з вами берія зробить. Про мене вже розповіли, а про себе?
не "вже", а "поки що" А кто берия ? покажите мне. вижу только духовных пигмеев ни один погон не пинул когда отмазали от грантоедов от службы одним росчерком пера а инженеров - зась: "а шо народ скажет, а багати викдкупяться, ааа" Я вот вам могу вместо берии побыть, трижды будете думать кому вы чушь пишете "До чого у вас тягнуться руки -- якось не має ніякого значення в питанні, яке обговорюється."? и вместо коб-ипсо, представляйте как пишете чистосердечные признанния, сплевывая окровавленые зубы на протокол
Якісь дивні у вас виверти)) Дивіться, ви ж написали самі: *изувечат того кто ПОПРОБУЕТ такое втирать*. А тепер на якесь *поки що* перестрибнули. Ви розповіли, що берія зробить зі мною, а як що з вами? -- то кажете "А кто берия ? покажите мне. вижу только духовных пигмеев" (тобто того берію і не видно на горизонті). Треба бути послідовним... коли наїзджаєте на когось. Зранку Холява наїхав голослівно і зістрибнув. Тепер вам схотілося. З.и. і знов не вигадуйте. Я вам навів думки про фортецю цивільних. По буквах -- цивільних. А ви про якихось пулітковських тулите. Оперуйте тим, що є по факту. Скільки можна-то виправляти вас показом, що суцільні вигадки. Не будуйте претензії-закиди на вигадках. ____________________________ Це не цивільний? *Є певна рамка, яка задається не нами. І ця рамка полягає в тому, що ми країна, яка – хочемо ми цього чи ні – житиме в постійній загрозі воєнного конфлікту з нашим північним сусідом, який може в будь-який момент розпочати військові дії навіть після підписання світу... Ми повинні перетворити країну на фортецю. Це взагалі інша філософія, інший погляд як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни. У країні-фортеці галузь номер один – це ВПК", – пояснив Гетманцев.
я дважды написал почему Гетьманцев мне ,да и украинцам вообще, точно не берия. и так любой, в кого не ткни. Но повышение расходов на ВПК это не про фортецю єто про то что полковники должны инженерам и плательщикаам налогов честь отдавать при встрече В Пакистане, Иране повышенные расходы на армию, но люди свободно ездят по миру. А ваша провозглашаемая модель козако-крипаччины, где все финансируется извне, а в Украине подневольная запорожская сечь , без производства и воспроизводства, - это нежизнеспособная химера, такое мого только лютый украинофоб придумать в методичках.
-
fox767676
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 182 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:10
Успіх З тими приколами звертайся до Флер))
Ідея цікава, але це точно допоможе тобі звільнитись? 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 403 раз.
- Подякували: 2459 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:13
detroytred написав: Игорь Алексеевич написав:Интересно, если сотрудники ТЦК везде по стране так буро себя ведут, значит им дано такое указание сверху.
Скоріше все в точності навпаки. Не дано ніяких вказівок зверху і немає ніякої реакції зверху на порушення. Тому тцк і роблять, як хочуть.
ИМХО все на много проще. был период когда повально начали снимать начальников тцк сразу же пошел провал в мобилизации. что бы выровнять хоть как то ситуацию с мобилизацией скорее всего просто договорились - тцк делает планы а власть не вмешивается в методы достижения планов.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:13
fox767676 написав:я дважды написал почему Гетьманцев мне ,да и украинцам вообще, точно не берия. и так любой, в кого не ткни. Но повышение расходов на ВПК это не про фортецю єто про то что полковники должны инженерам и плательщикаам налогов честь отдавать при встрече В Пакистане, Иране повышенные расходы на армию, но люди свободно ездят по миру. А ваша провозглашаемая модель козако-крипаччины, где все финансируется извне, а в Украине подневольная запорожская сечь , без производства и воспроизводства, - это нежизнеспособная химера, такое мого только лютый украинофоб придумать в методичках.
Зав'язуйте вже. Ну дійсно вже не смішно. Про якого берію гетьманцева ви кажете? До чого Гетьманцев до берії? Коли про берію -- це було одне. А про фортецю Гетьманцева інше. Досвідос... Алаверди - самі ви якусь чухню люту українофобську несете. (Про модель в мене поки не було... Тільки про функціонал - фортецю. Ви знов тупо прибрехали-приписали. Будуєте виключно на брехні). Читати текст хоч навчиться. *Ми повинні перетворити країну на фортецю. Це взагалі інша філософія, інший погляд як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни.* По буквах -- як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни. Разів п'ять прочитайте - так і зміст наших суспільних відносин усередині країни. Набридли ці рефлексії на окремі слова. Вибрав слово в тексті, відрефклесив на нього, ще й притулив куди сам схотів. Для своїх опусів робіть, як заманеться. Вигадуйте, що бажаєте. Але якщо наїзджаєте, звертаєтесь з закидами, то хоч напружтесь трохи і оперуйте фактами.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:30
Не пройшло і 2,5роки, як ф-16 з'явились в Україні! Скільки? 100шт? 200? А, тільки декілька штук? Ну нічого, до листопада - вистачить!  🤦🏻
-
Успіх
-
-
- Подякував: 274 раз.
- Подякували: 1007 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
5
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:33
Успіх написав:Не пройшло і 2,5роки, як ф-16 з'явились в Україні! Скільки? 100шт? 200? А, тільки декілька штук? Ну нічого, до листопада - вистачить!  🤦🏻
Да добре, що взагалі з'явились. Ще й навіть до осені. Чергові захопливі історії НЕОБХІДНІ. Вкрай необхідні. Для балансу... Бо ознака недобра - від Вовчанська, Липців ворога так і не відкинули до кордону.
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 04 сер, 2024 20:36, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 04 сер, 2024 20:36
Shaman написав:фантазії, фантазії - бо там де бронь - критична інфраструктура чи оборонка - не надто високі зп, щоб міняти місто на багатьох посадах. а там де високі, нема проблем з персоналом, щоб так легко влаштуватися. тому вірогідність "вирішення питання" є.
это вы себя так успокаиваете что типа те у кого бронь то они мало получают зп? да такую зп не каждый частник еще даст. в разные нафтогазы и все структуры что под ним и без брони было просто так не устроится. а щас так двойной бонус - и зп и бронь. и я думаю не только в структуре нафтогаза норм зп. просто нужно знать правильные гос предприятия.
Востаннє редагувалось tester7336 в Нед 04 сер, 2024 20:37, всього редагувалось 1 раз.
-
tester7336
-
-
- Заблокований
-
-
Профіль
-
-