detroytred написав:*Ми повинні перетворити країну на фортецю. Це взагалі інша філософія, інший погляд як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни.*
detroytred Ці всі слова про фортецю, бла-бла-бла ітд. Просто слова.
Це така ж сама ситуація, як з славнозвісним патронним заводом в Україні. З 2014 року одні бла-бла-бла, нам треба ітд ітп. Навіть повномасштабна війна і окупація 25% країни не заставила українських можновладців побудувати цей завод! А Ви тут пишете про якусь міфічну фортецю ім. Данила Гетьманцева.
Интересно, если сотрудники ТЦК везде по стране так буро себя ведут, значит им дано такое указание сверху. Потом начинаются волнения людей, которые могут перерасти в неповиновение и майдан. А может это Власти и нужно?, что бы потом спихнуть всё на людей за свои ошибки на фронте. Легче всегда отвести толпу не по тому курсу и при этом замять реальную ситуацию на фронте. И далее разыграть сцену, что эти митинги проплачено рашей и поэтому мы теряем территории, т.к не хватает людей. А может людей по др. причинам не хватает, т.к. их просто нет, а те кто остался уже поняли откуда растут ноги и кому без оружия выгодно вести эту войну.
Под ТЦК вряд ли могут быть какие-то конфликты до сих пор, когда мужчины еще обновляют данные или получают бронь. Споры бывают, маты бывают, но зачинщиками всегда являются клиенты ТЦК, а не работники, среди которых есть и явные инвалиды - т.е. лица, не имеющие физических способностей проявлять физическое насилие над мобилизованными. Для них это просто каждодневная работа, а не выживание в экстремальной ситуации часто под воздействием ипсо.
Конфликты, которые возникали в ТЦК в последние 2.5 месяца, преимущественно нескольких типов. Первый самый массовый относится к конфликтам в очередях, когда клиенты устают ждать в очереди, чтобы попасть на прием в ТЦК и часто лезут без очереди, за что получают по ебалу. Второй менее массовый относится к конфликтам из-за низкой квалификации работников ТЦК в юридических вопросах, связанных с мобилизацией, постановкой, снятием и исключением с воинского учета. Третий самый редкий относится к вопросу прохождения ВЛК с последующей мобилизацией в случае, если мужчина морально либо физически не готов идти убивать кремлевских наемников.
Расскажу случай, когда мужчину лет 55-60 больного вдруг ВЛК признало годным и ТЦК принимает решение мобилизовать его. В ответ мужчина выдает работнику ТЦК длинную тираду о том, что он не хочет отвечать и идти убивать из-за того, что кто-то из власти устраивал майданы и создавал условия по которым вдруг часть населения Украины вдруг захотело отделиться. После того, как он успокоился, работник ТЦК сказал, что видит полную неготовность и непригодность мужчины для мобилизации и отпустил его домой. Пока.
Из вышеизложенного следует, что массовые??? волнения в Волыне с вероятностью 100% спровоцированы фсб.
И далее у меня вопрос откуда данные, что ВСУ без оружия ведет сейчас оборонительную войну? И главный вопрос - откуда ноги растут на самом деле?
Востаннє редагувалось buratinyo в Нед 04 сер, 2024 21:03, всього редагувалось 1 раз.
tester7336 написав: скорее всего просто договорились - тцк делает планы а власть не вмешивается в методы достижения планов.
Вам часто доводиться домовлятись? З чого ви взяли що це "просто"? Та ще й з усіма 100+ тцк одразу?.. З чого ви взяли, що тцк мають бути зацікавлені в планах влади?.. З чого ви взяли, що якась там "просто дагаварьонность" захистить конкретних порушників від криміналу і тюрми, не зараз, так пізніше? Досі поражаюсь людям у яких все "просто"...
Востаннє редагувалось sergey_sryvkin в Нед 04 сер, 2024 21:10, всього редагувалось 4 разів.
buratinyo написав: После того, как он успокоился, работник ТЦК сказал, что видит полную неготовность и непригодность мужчины для мобилизации и отпустил его домой. Пока.
це брехня. Такого і восени 22року вже не було. Якби тоді бусифікація працювала якщо б тих хто не хоче одпускали?) І яке він взагалі право мав відпускати? Йому одразу корупцію пришиють.
fox767676 написав:я дважды написал почему Гетьманцев мне ,да и украинцам вообще, точно не берия. и так любой, в кого не ткни. Но повышение расходов на ВПК это не про фортецю єто про то что полковники должны инженерам и плательщикаам налогов честь отдавать при встрече В Пакистане, Иране повышенные расходы на армию, но люди свободно ездят по миру. А ваша провозглашаемая модель козако-крипаччины, где все финансируется извне, а в Украине подневольная запорожская сечь , без производства и воспроизводства, - это нежизнеспособная химера, такое мого только лютый украинофоб придумать в методичках.
Зав'язуйте вже. Ну дійсно вже не смішно.
Про якого берію гетьманцева ви кажете? До чого Гетьманцев до берії? Коли про берію -- це було одне. А про фортецю Гетьманцева інше.
Досвідос... Алаверди - самі ви якусь чухню люту українофобську несете. (Про модель в мене поки не було... Тільки про функціонал - фортецю. Ви знов тупо прибрехали-приписали. Будуєте виключно на брехні).
Читати текст хоч навчиться. *Ми повинні перетворити країну на фортецю. Це взагалі інша філософія, інший погляд як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни.* По буквах -- як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни. Разів п'ять прочитайте - так і зміст наших суспільних відносин усередині країни.
Набридли ці рефлексії на окремі слова. Вибрав слово в тексті, відрефклесив на нього, ще й притулив куди сам схотів. Для своїх опусів робіть, як заманеться. Вигадуйте, що бажаєте. Але якщо наїзджаєте, звертаєтесь з закидами, то хоч напружтесь трохи і оперуйте фактами.
воспринимайте как товарищескую критику захожу реже, но как зайду - "фортеця, фортеця все вже вирішили" виглядає підозріло провокативно та настирливо якщо є якась гіпотеза - проведіть розслідування , співставте факти, побудуйте логічні ланцюжки. Гетьманцев та сміхуючки камали то явне притягування за вуха
pesikot написав:Тому виникає просте питання, який такий бізнес у ДимОн'чика, що підпадає під критичну інфраструктуру, та ще й по максимуму
Або купив ) Що вирогідніше
как по мне то более вероятно что устроился на работу где есть бронь.
что мешает изменить даже город работы ради брони?
тем более что у кого сейчас жена с ребенком за бугром как бы все равно в каком городе возвращаться в пустую хату.
но вы скорее всего думаете в меру своего восприятия мира и распущенности.
фантазії, фантазії - бо там де бронь - критична інфраструктура чи оборонка - не надто високі зп, щоб міняти місто на багатьох посадах. а там де високі, нема проблем з персоналом, щоб так легко влаштуватися. тому вірогідність "вирішення питання" є.
але так напевне некоректно просто звинувачувати не маючи підстав. але й доводити щось на анонімному форумі - теж якась незрозуміла ідея, навіщо?
Можу допомогти з працевлаштуванням до такого підприємства в м.Одеса, посадовий оклад 12000.
Shaman написав:фантазії, фантазії - бо там де бронь - критична інфраструктура чи оборонка - не надто високі зп, щоб міняти місто на багатьох посадах. а там де високі, нема проблем з персоналом, щоб так легко влаштуватися. тому вірогідність "вирішення питання" є.
это вы себя так успокаиваете что типа те у кого бронь то они мало получают зп? да такую зп не каждый частник еще даст. в разные нафтогазы и все структуры что под ним и без брони было просто так не устроится. а щас так двойной бонус - и зп и бронь. и я думаю не только в структуре нафтогаза норм зп. просто нужно знать правильные гос предприятия.
fox767676 написав:я дважды написал почему Гетьманцев мне ,да и украинцам вообще, точно не берия. и так любой, в кого не ткни. Но повышение расходов на ВПК это не про фортецю єто про то что полковники должны инженерам и плательщикаам налогов честь отдавать при встрече В Пакистане, Иране повышенные расходы на армию, но люди свободно ездят по миру. А ваша провозглашаемая модель козако-крипаччины, где все финансируется извне, а в Украине подневольная запорожская сечь , без производства и воспроизводства, - это нежизнеспособная химера, такое мого только лютый украинофоб придумать в методичках.
Зав'язуйте вже. Ну дійсно вже не смішно.
Про якого берію гетьманцева ви кажете? До чого Гетьманцев до берії? Коли про берію -- це було одне. А про фортецю Гетьманцева інше.
Досвідос... Алаверди - самі ви якусь чухню люту українофобську несете. (Про модель в мене поки не було... Тільки про функціонал - фортецю. Ви знов тупо прибрехали-приписали. Будуєте виключно на брехні).
Читати текст хоч навчиться. *Ми повинні перетворити країну на фортецю. Це взагалі інша філософія, інший погляд як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни.* По буквах -- як на економіку, так і зміст наших суспільних відносин усередині країни. Разів п'ять прочитайте - так і зміст наших суспільних відносин усередині країни.
Набридли ці рефлексії на окремі слова. Вибрав слово в тексті, відрефклесив на нього, ще й притулив куди сам схотів. Для своїх опусів робіть, як заманеться. Вигадуйте, що бажаєте. Але якщо наїзджаєте, звертаєтесь з закидами, то хоч напружтесь трохи і оперуйте фактами.
воспринимайте как товарищескую критику захожу реже, но как зайду - "фортеця, фортеця все вже вирішили" виглядає підозріло провокативно та настирливо якщо є якась гіпотеза - проведіть розслідування , співставте факти, побудуйте логічні ланцюжки. Гетьманцев та сміхуючки камали то явне притягування за вуха
Заходьте частіше.
Свою хатєлку, своє бажання, своє бачення, як краще, я вже озвучував декілька разів здавна і постійно, нещодавно --- хоч чушкой, хоч чучелом, за будь-яку ціну в ЄС. Тільки це нас врятує від інших варіантів.
А про фортецю наголошують я вам вказав хто. І ще цілий ряд...
І оскільки те, що наші можновладці поступляться своїми інтересами і потягнуть нас в ЄС повноцінно... і нас там приймуть з іншим функціоналом, ніж фортеця, я маю сумніви, то з інших варіантів самий ймовірний і про який вказують вони ж і Ко -- це ота фортеця. І для цього є усі підстави.
Пояснив? Я не свої бажання розглядаю, а заяви і напрям можливий розвитку подій. Тому й питаю тих, хто бачить інші варіанти-напрямки, то, будь ласка, показуйте, аргументуйте. Тільки не ТІЛЬКИ тим, що вам так хочеться, а й ще якимось аргументами.