Ха-ха, Хотаб теж використовує слово "всі", а ще недавно плювався))
Я навіть тебе прокредитував, що ти розумний і також розумієш. Добре, я виправлюсь: «всім крім Летусрока на цьому форумі розуміють, що працюючих треба чіпати в останню чергу». Тепер все так?
Shaman написав:умови, які можна було б проговорювати не перемовинах. щось жоден з агітаторів за мир не відповів. а ви вже шостий.
будь-які умови які забезпечать стабільне і мирне існування держави Україна (з населенням українцями а не емігрантами з Бангладеша), без привязки до територій та останньої верби. Тисячі українців зі Сходу зараз замість участі в ТРО будуться та відкривають бізнес у нас біля словацького кордону, тобто з одного боку вони вірять в Україну а з іншого вже не розраховують повернутись додому і тим більше брати участь у звільненні рідної домівки. навіть повно людей з Харкова, Києва, Дніпра і т.д.
Shaman написав:ще одне питання - як треба було євреям домовитися з Гітлером? підкажіть щось andrijk777, Letusrock. а немає відповіді на це питання.
дуже невдалий приклад) чому ж євреї не боролись героїчно до останнього діда, а знайшли собі новий дім, де сусідами були більш безпечні араби в шльопках
як вже згадали про Бангладеш, почитайте останні новини, там теж збиралися поділ на сорта закріпити "законно", внєзапно ...
Бетон написав:Почему марафон молчит, что фронт сыпется
А ми з Bobua ще коли - рік тому попереджали?
А всі відмахувались: - нічого, замінювати вас не треба, бо ви проф-військові та й нема ким... - ви і так витримаєте/справитесь!
І, що тепер ми бачимо?
Теж хотів про це нагадати. Тут кілька махрових ухилянтів розказували «не треба нас лякати, нічого не загрожує ні Дніпру, ні Києву з Ірпеньом». Не загрожує поки хтось не ховається. А коли втомиться воювати (або вибуде фізично) за себе і за того хитрого хлопця , то варіанти будуть різні. Тепер Бетон каже «ой, фронт сиплеться». Такого ж не могло бути!!
Хотаб военный, а ухыляется вместе с нами - гражданскими. И не стыдно
Shaman написав:я свою відповідь дав читай уважно. а точну дату закінчення не знає ніхто. як плешивий цар помре - так відразу.
а на моє запитання просто не існує відповіді. тому панікери - Україна готова до перемовин - як тільки до них дозріє Раша. а поки що "не ссать, стоять, е.ашить" (с). жаль, автор не з нами...
можу так само вам відповісти - перемовини будуть але ніхто не знає точних умов цих перемовин. як тобі таке ілон маск?