|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Сер 07 сер, 2024 09:51
Letusrock написав:Брат звонить на металобазу, привезіть мені 30 км 2 тони металу, вони відповідають "відгрузок за місто сьогодні небуде взагалі, бо ТЦК, хлопці відмовляються їхати. а єдиний водій з відстрочкою має розписані рейси на пару днів вперед"
На базаре продавцов овощей - фруктов в раза 2 -2,5 меньше, чем в том году по той же причине. Всякие кавказко- арабские чувачки имеющие не только укр. паспорт хорошо поднимаются на ситуации. Прямо сейчас на троещинском овощном базаре большая облава ТЦК.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2351 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 07 сер, 2024 09:52
Hotab написав:Letusrock Ха-ха, Хотаб теж використовує слово "всі", а ще недавно плювався))
Я навіть тебе прокредитував, що ти розумний і також розумієш. Добре, я виправлюсь: «всім крім Летусрока на цьому форумі розуміють, що працюючих треба чіпати в останню чергу». Тепер все так? 
знову промахнувся, я в ТЦК не працюю
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 13 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 сер, 2024 09:54
vitaliiangel бугага а на что я живу?
Ти там що, вже забув на що ти живеш? На чорний неоподаткований кеш. Згадав? я в ТЦК не працюю
А хто це заявляв? Ти сьогодні «сенс»?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 396 раз.
- Подякували: 2493 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
4
3
Додано: Сер 07 сер, 2024 09:56
Hotab написав:Хтось тут з присутніх не розуміє, що працюючих треба чіпати в останню чергу? Всі розуміють.
Работающие люди более исполнительны.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Сер 07 сер, 2024 10:04
Letusrock написав: Shaman написав:умови, які можна було б проговорювати не перемовинах. щось жоден з агітаторів за мир не відповів. а ви вже шостий.
будь-які умови які забезпечать стабільне і мирне існування держави Україна (з населенням українцями а не емігрантами з Бангладеша), без привязки до територій та останньої верби. Тисячі українців зі Сходу зараз замість участі в ТРО будуться та відкривають бізнес у нас біля словацького кордону, тобто з одного боку вони вірять в Україну а з іншого вже не розраховують повернутись додому і тим більше брати участь у звільненні рідної домівки. навіть повно людей з Харкова, Києва, Дніпра і т.д. Shaman написав:ще одне питання - як треба було євреям домовитися з Гітлером? підкажіть щось andrijk777, Letusrock. а немає відповіді на це питання.
дуже невдалий приклад) чому ж євреї не боролись героїчно до останнього діда, а знайшли собі новий дім, де сусідами були більш безпечні араби в шльопках
як вже згадали про Бангладеш, почитайте останні новини, там теж збиралися поділ на сорта закріпити "законно", внєзапно ...
-
flyman
-
-
- Подякував: 1612 раз.
- Подякували: 2857 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 07 сер, 2024 10:04
whois2010 написав: в інтерв'ю повідомив, що сформовані 14 бригад, яких нічим озброїти. Цікаво
Ще цікаво скільки резервів сформували рашковани і де вони теж? Не думаю, що вони забули про совдепсценарій минулого століття -- сформувати дивизії в Сибіру і вжжжжжух.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 сер, 2024 10:07
detroytred написав: whois2010 написав: в інтерв'ю повідомив, що сформовані 14 бригад, яких нічим озброїти. Цікаво
Ще цікаво скільки резервів сформували рашковани і де вони теж? Не думаю, що вони забули про совдепсценарій минулого століття -- сформувати дивизії в Сибіру і вжжжжжух.
на Берлін (чи Брюсель, яка різниця все одно на Б) !!!!!
Востаннє редагувалось flyman в Сер 07 сер, 2024 10:08, всього редагувалось 1 раз.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1612 раз.
- Подякували: 2857 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 07 сер, 2024 10:08
Hotab написав: Успіх написав: Бетон написав:Почему марафон молчит, что фронт сыпется
А ми з Bobua ще коли - рік тому попереджали? А всі відмахувались: - нічого, замінювати вас не треба, бо ви проф-військові та й нема ким... - ви і так витримаєте/справитесь! І, що тепер ми бачимо?
Теж хотів про це нагадати. Тут кілька махрових ухилянтів розказували «не треба нас лякати, нічого не загрожує ні Дніпру, ні Києву з Ірпеньом». Не загрожує поки хтось не ховається. А коли втомиться воювати (або вибуде фізично) за себе і за того хитрого хлопця , то варіанти будуть різні. Тепер Бетон каже «ой, фронт сиплеться». Такого ж не могло бути!!
Хотаб военный, а ухыляется вместе с нами - гражданскими. И не стыдно
-
Бетон
-
-
- Подякував: 194 раз.
- Подякували: 432 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Сер 07 сер, 2024 10:09
Shaman написав:я свою відповідь дав  читай уважно. а точну дату закінчення не знає ніхто. як плешивий цар помре - так відразу. а на моє запитання просто не існує відповіді. тому панікери - Україна готова до перемовин - як тільки до них дозріє Раша. а поки що "не ссать, стоять, е.ашить" (с). жаль, автор не з нами...
можу так само вам відповісти - перемовини будуть але ніхто не знає точних умов цих перемовин. як тобі таке ілон маск?
-
tester7336
-
-
- Заблокований
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 07 сер, 2024 10:13
tester7336 написав:можу так само вам відповісти - перемовини будуть але ніхто не знає точних умов цих перемовин. як тобі таке ілон маск?
Переговоры будут после смены персоналий с одной или обеих сторон. У вованов личная неприязнь, что аж кушать не могут.
-
UA
-
-
-
-
Профіль
-
-
1